Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A te mokre nisam nikad ni vidjela. Kod nas su samo suhe.
10.02.2015, 17:19
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: salmy
i skontala sam da je Gali jedna totalno drugacija dusa od one koju "citam" emotivna je...voli sebe i sebi da kupuje...ali i drugima ona se sjetila i nidza kornjaca cokolade....majkemi sam pocela plakat otvrama jedno po jedno sa tolikim zarom,dozom iscekivanja ..neko ti poslao nesto a nije te nikad vidio u zivotu...i to preko bjela svjeta
i sve sto mi treba..i sto volim
majkemi Gali si me iznenadila vise nego prijatno....ti si bona njezna i ranjiva dajem glavu..samo kad pises stroga si
Mi to skuzile vec odavno Salmy Bravo Gali
10.02.2015, 17:22
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Galicia
Drago mi je da ti se svidja moja swapice. Neces mi vjerovati ali sam prvo kupila snuggle maramice za susilicu jer sam te pratila tamo na temi i skontala koliko volis svoju susilicu. Maramice ove koristim vec dugo, kao i omeksivac, i sva mi se kuca uzmirise na taj miris. Nadam se da se i tebi svidja. Ali malo mi je sega, zena salje maramice sa susilicu iz Amerike. Cajevi su oni koje i ja pijem skoro pa svakodnevno, eto da ti i sebe malkice docaram.
Tako je i osmisljeno sve bilo. Pun pogodak. A Salmy je perfekcionista u svemu kako ja primjetih tako da prava stvar za nju A kao slag nindze za S pile. Divno i plemenito I ja se raznjezih. Preko okeana jos dodatno. Bravo.
10.02.2015, 18:13
damma
1281
i skontala sam da je Gali jedna totalno drugacija dusa od one koju "citam" emotivna je...voli sebe i sebi da kupuje...ali i drugima ona se sjetila i nidza kornjaca cokolade....majkemi sam pocela plakat otvrama jedno po jedno sa tolikim zarom,dozom iscekivanja ..neko ti poslao nesto a nije te nikad vidio u zivotu...i to preko bjela svjeta
i sve sto mi treba..i sto volim
majkemi Gali si me iznenadila vise nego prijatno....ti si bona njezna i ranjiva dajem glavu..samo kad pises stroga si
Ma bjezi salmy ti mene rasplaka.
Gali
10.02.2015, 18:44
Medi_87
1472
Gali
10.02.2015, 18:45
Medi_87
1472
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ja se iskreno nadam da će biti slika...kao što smo sve stavile... il čekamo da i odavde tamo dođe..pa opet avajjjjjjjjj
Nego iskreno se nadam da je gagala ispoštovala svoj dio i da Medi neće ostati bez swapa... da je imala kad da ode i kupi ponovo ...te da će nam staviti sliku od poklona koji je Medi poslala
Medi je dobila svoj swapic Ima slika na nekoj starnici iza.
Samo cekamo gagalin poklon, dobila je valjda, tako rece. Red i da vidimo.
dobila je gagala, samo jos nema slike
10.02.2015, 19:00
Hannica
2920
A bezze od nje zaista, koliko god da si zauzet možeš sliku staviti, to je minut posla, i manje.
10.02.2015, 19:03
Full Moon
534
IZVORNA PORUKA: Hannica
A bezze od nje zaista, koliko god da si zauzet možeš sliku staviti, to je minut posla, i manje.
Slazem se, a valjda ce postaviti ;)
Salmy, super poklon, ali bolje od svega sto si dobila tako divnu prijateljicu
Ovim putem i ja da poselamim svoju swapusu, eto nisam ti rekla koliko si me ganula, ali jesi Tita mi
Eh, je li vrijeme za novi krug
10.02.2015, 19:38
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Slazem se, a valjda ce postaviti ;)
Salmy, super poklon, ali bolje od svega sto si dobila tako divnu prijateljicu
Ovim putem i ja da poselamim svoju swapusu, eto nisam ti rekla koliko si me ganula, ali jesi Tita mi
Eh, je li vrijeme za novi krug
ovdje ima divnih zena isto tako koje nisam nikad vidjela u zivotu...ima i onih sa kojima pijem kafu...i sa kojima izlazim kad me "coek" pusti ali Gali me danas ganula bas bas..nisam ocekivala iskreno...mozda sam malo vise osljetjiva...ali eto i upravo pijem caj i uzivam....
ma Gali bre dobri ti ovi cajOvi
10.02.2015, 19:42
palachinken
5397
Gali, svaka čast! Predivnno! Ne vidim Hennin poklon za Skvo, ne mogu naci sliku a nisam je snimila. Ni medi-jev za gagalu. Ako neko vidi gdje su nek ih izrovi
10.02.2015, 21:09
minie
165
Zaista su svi pokloni predivni, a Galicia svaka cast, trebalo ga je tako daleko poslati
Ih ja bih jedva cekala da stavim sliku, ne bih cekala ni minute, a tek dan. I jedva cekam novi krug
10.02.2015, 21:20
Medić*
29
Upravo tako. Jedno vrijeme je bila redovna. Pojma nemam sta bi. Trebala je naci vremena da tu slikicu sekundarno objavi !!!
10.02.2015, 21:23
elmaL
461
obzirom da ste provalile ko je moja swapusa( a tesko provalit jel te)
E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
10.02.2015, 21:37
bebaa
-11235
Gali...aferim......
10.02.2015, 23:03
saritaa
-109
Gali super poklone ni poslala svojoj swapusi
nego sta je ovo crno?
10.02.2015, 23:17
Galicia
2433
Infinity, tj okrugli sal.
10.02.2015, 23:23
saritaa
-109
IZVORNA PORUKA: Galicia
Infinity, tj okrugli sal.
a i pretpostavila sam da je sal
ali rekoh da ne bi bilo kao sa mojm gacama, bolje da pitam
11.02.2015, 08:52
MicoTico
340
Gali
11.02.2015, 11:47
Bella.88
-15
gali svaka čast poklon je divan
11.02.2015, 20:28
palachinken
5397
Nego, ima li ko za ove slikesto mi nedostaju da se isprsi, da mogu polako album sastavljati
< Poruku je uredio palachinken -- 11.2.2015 20:29:03 >
11.02.2015, 21:47
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: palachinken
Nego, ima li ko za ove slikesto mi nedostaju da se isprsi, da mogu polako album sastavljati
Eto fali jos Galin poklon od Salmy i fali gagalin poklon od Medi. Gali nije dobila jos, Gagala jeste ali ne postavlja skliku
11.02.2015, 22:09
palachinken
5397
Meni u folderu nedostaje Henin poklon za Skvo, gagala i medi (oba poklona) i salmicin poklon za gali.
11.02.2015, 22:14
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: palachinken
Meni u folderu nedostaje Henin poklon za Skvo, gagala i medi (oba poklona) i salmicin poklon za gali.