Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam jos uvijek u soku jer sam toliko iznenadjena da sva strepim
prvo sto to nije koverta
Zene to je paketcina!!!
ja se sokirala kad sam isla u postu
moja draga swapuso...toliko si mi popravila dan...a tek decku Hvala ti ....
i tvoj bi trebao doci u brzo...samo ni blizu kao ovaj......
hej zeno....meni kuca mirise na ono nesto
10.02.2015, 14:00
Medić*
29
Stavi sliku kad mognes, ne moras cekati da i ona dobije svoj paket. Bas smo znatizeljni
10.02.2015, 14:05
Hanady RR
18727
Ja se iskreno nadam da će biti slika...kao što smo sve stavile... il čekamo da i odavde tamo dođe..pa opet avajjjjjjjjj
Nego iskreno se nadam da je gagala ispoštovala svoj dio i da Medi neće ostati bez swapa... da je imala kad da ode i kupi ponovo ...te da će nam staviti sliku od poklona koji je Medi poslala
10.02.2015, 14:14
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ja se iskreno nadam da će biti slika...kao što smo sve stavile... il čekamo da i odavde tamo dođe..pa opet avajjjjjjjjj
Nego iskreno se nadam da je gagala ispoštovala svoj dio i da Medi neće ostati bez swapa... da je imala kad da ode i kupi ponovo ...te da će nam staviti sliku od poklona koji je Medi poslala
Medi je dobila svoj swapic Ima slika na nekoj starnici iza.
Samo cekamo gagalin poklon, dobila je valjda, tako rece. Red i da vidimo.
10.02.2015, 14:18
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Stavi sliku kad mognes, ne moras cekati da i ona dobije svoj paket. Bas smo znatizeljni
jesmo,jesmo
10.02.2015, 14:22
Hanady RR
18727
Medi je dobila svoj swapic Ima slika na nekoj starnici iza.
Samo cekamo gagalin poklon, dobila je valjda, tako rece. Red i da vidimo.
pa cekam to rekoh... haman još malo i gotovo
10.02.2015, 14:41
salmy
5830
kako zelite..ako se moja swapusa slaze ja cu staviti
dosla sam malo sebi ova zena nije normalna samo da ste me vidjele kad sam pocela da otpakujem...a decko stao i samo ceka sta ce biti sljedece
a ono ni kraja ni pocetka
fkt mi je uljepsala dan...a njemu posebno
10.02.2015, 14:42
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: salmy
kako zelite..ako se moja swapusa slaze ja cu staviti
dosla sam malo sebi ova zena nije normalna samo da ste me vidjele kad sam pocela da otpakujem...a decko stao i samo ceka sta ce biti sljedece
a ono ni kraja ni pocetka
fkt mi je uljepsala dan...a njemu posebno
Slozit ce se
10.02.2015, 14:51
Full Moon
534
Salmy daj sliku kao i mi...da se skupa odusevljavamo :-)
samo tvoja swapica je prekrsila pravilo...rekle smo nema poklona za djecu
< Poruku je uredio Full Moon -- 10.2.2015 14:55:45 >
10.02.2015, 14:58
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Nije jedina koja je prekšila pravila... garantiram da u swapićima ima poklona koji su prešli vrijednost dogovorenu...
10.02.2015, 15:00
Medić*
29
Nije jedina koja je prekšila pravila... garantiram da u swapićima ima poklona koji su prešli vrijednost dogovorenu...
Bilo je i posveta i kreativnosti. Tako da pravila nix
10.02.2015, 15:01
Hanady RR
18727
Bilo je i posveta i kreativnosti. Tako da pravila nix
I toga...istina... pravila su prekršena i prije e sad jedino da radimo dva albuma...ove što su sve ispoštovale i ove što su diskfalificirane zbog radi nečega
10.02.2015, 15:02
salmy
5830
ako je prekrsila sto je poslala cokoladu..onda je ja jedem a decko gleda
10.02.2015, 15:27
Full Moon
534
Salmy, manje price vise slika:-P
10.02.2015, 15:34
Medić*
29
I ja sam cokoladu poslala djeci. Bez obzira na pravila Kako da ona gledaju dok mi poklone dobijamo :)
Ja sam imala malo tezi zadak pri slanju...ali sam uspjela iako mi je rekla da mogu cekati Pocy i poslati po njoj..ja sam poslala postom preporucenom sitnice za uspomenu... da dobije i ona kao mi ostale svoj swapic..bez obzira sto je tako daleko
svakako saljem preko Pocy ostatak paketica..jer je postarina poskupa
10.02.2015, 16:35
muaaa
2911
obzirom da ste provalile ko je moja swapusa( a tesko provalit jel te)
“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
10.02.2015, 16:36
Galicia
2433
Drago mi je da ti se svidja moja swapice. Neces mi vjerovati ali sam prvo kupila snuggle maramice za susilicu jer sam te pratila tamo na temi i skontala koliko volis svoju susilicu. Maramice ove koristim vec dugo, kao i omeksivac, i sva mi se kuca uzmirise na taj miris. Nadam se da se i tebi svidja. Ali malo mi je sega, zena salje maramice sa susilicu iz Amerike. Cajevi su oni koje i ja pijem skoro pa svakodnevno, eto da ti i sebe malkice docaram.
10.02.2015, 16:42
EEDITH
1217
obzirom da ste provalile ko je moja swapusa( a tesko provalit jel te)
U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
10.02.2015, 16:44
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Galicia
Drago mi je da ti se svidja moja swapice. Neces mi vjerovati ali sam prvo kupila snuggle maramice za susilicu jer sam te pratila tamo na temi i skontala koliko volis svoju susilicu. Maramice ove koristim vec dugo, kao i omeksivac, i sva mi se kuca uzmirise na taj miris. Nadam se da se i tebi svidja. Ali malo mi je sega, zena salje maramice sa susilicu iz Amerike. Cajevi su oni koje i ja pijem skoro pa svakodnevno, eto da ti i sebe malkice docaram.
ja cajeve necu otvarati ono je samo za gledanje ...ja sam kontala ono maramice za ormar...kako su onako suhe...jao gali blago tebi ti imas....sve ono...meni zao u susilicu..sva kuca miruhi na njih... a gospodju Secret cu da navucem ...steta da stoji ..malo suziti bretelice i za 10..juh kad mi mm dodje..oho mu se
10.02.2015, 16:51
Galicia
2433
.ja sam kontala ono maramice za ormar...kako su onako suhe..
Metnem ja koju i u ormar, i u ladicu sa gacama. I u kofer kad gdje krenem.
A suhe su, kakve treba da budu, mokre?
10.02.2015, 16:52
salmy
5830
i skontala sam da je Gali jedna totalno drugacija dusa od one koju "citam" emotivna je...voli sebe i sebi da kupuje...ali i drugima ona se sjetila i nidza kornjaca cokolade....majkemi sam pocela plakat otvrama jedno po jedno sa tolikim zarom,dozom iscekivanja ..neko ti poslao nesto a nije te nikad vidio u zivotu...i to preko bjela svjeta
i sve sto mi treba..i sto volim
majkemi Gali si me iznenadila vise nego prijatno....ti si bona njezna i ranjiva dajem glavu..samo kad pises stroga si
10.02.2015, 16:53
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Galicia
.ja sam kontala ono maramice za ormar...kako su onako suhe..
Metnem ja koju i u ormar, i u ladicu sa gacama. I u kofer kad gdje krenem.
A suhe su, kakve treba da budu, mokre?
pa ove iz dm su mokre...a nama dm plafon..nema drugih