cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Prvi nekreativni RR Swap

clock-img

27.01.2015, 11:58

clock-img

Penelope82

pencil-img

264

Covjece,prekreativan mi je taj vas trud da pakovanje poklona bude sto nekreativnije user posted image

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

clock-img

27.01.2015, 12:00

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Penelope82

Covjece,prekreativan mi je taj vas trud da pakovanje poklona bude sto nekreativnije user posted image

Ja sam gledala samo da mi može stati u pakovanje, nisam bila kreativna, samo praktičnauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

27.01.2015, 12:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Ja sam uzela kovertu s baloncicima, 0,5km

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.01.2015, 12:06

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

user posted image user posted image

moj je upakovan extra user posted image
sreca u nesreci ne micem iz kuce cekajuci svoj swapic user posted image

clock-img

27.01.2015, 12:09

clock-img

gagala

pencil-img

152

a meni kao zakletom mrtvom kreativcu ovo je bio veliki izazov user posted image user posted image user posted image

nadam se da će moja swapica biti zadovoljna, poklon je odaslat danas

imamo li već neke slike??

Moj Anđeo je uvijek sa mnom :)

clock-img

27.01.2015, 12:11

clock-img

gagala

pencil-img

152

IZVORNA PORUKA: Angelica

mene zanima da li otvaraju pakete?
Ja sam upakovala u vrećicu pa stavila u kutiju, tako da znaš svapušo ako budu otvarali vidjećeš po selotejpuuser posted image

...i kaže mi čiko reci nam vrijednost paketa, pa rekoh to je poklon ne mogu reć, on u mene bleji user posted image i onda on stavi neku bezveze vrijednost...ne kontam za šta ce im ta vrijednost, razumijem kg, pita jel šta lomljivo ali vrijednost paketauser posted image -šta ih briga

osiguranje tokom transporta - ako nešto bude da znaju na koju sumu moraju isplatiti odštetu

clock-img

27.01.2015, 12:14

clock-img

gagala

pencil-img

152

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: R&T@

Kako se koja javi, mene znoj oblije...
Ja tek sutra u pohod na poklon...user posted image

Malo sam bolja. Moj ce veras muz donjeti, ja odabrala dala uputstva, on podigne i plati, sutra posalje i plati, haman on joj salje poklon user posted image

ćuti - mm se ponudio da mojoj svapuši na vrata odnese, lakše mu nego do pošte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2015, 12:14

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: gagala

a meni kao zakletom mrtvom kreativcu ovo je bio veliki izazov user posted image user posted image user posted image

nadam se da će moja swapica biti zadovoljna, poklon je odaslat danas

imamo li već neke slike??

swaPice ?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.01.2015, 12:26

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

27.01.2015, 12:36

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Menu stigao poklon, dobila sam svašta u sve mi se dopada. user posted image
Swapušo hvala mnogo. user posted image
Čini mi se da si malo pretjerala .user posted image
I još da ti kažem da je malo falilo da dobiješ jednu stvar istu kao što si poslala, donijela do kase i na izlazu ugledam nešto drugo i zamijenim.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

27.01.2015, 12:36

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Jutros me muz zove i kaze stigao postar...ne zna se ko je bio znatizeljniji od nas...on sa upitnicima iznad glave, ja u iskusenju da mu kazem de otvori i opise sadrzaj ili kcerka koja ne vjeruje da nije namijenjeno njoj hahahaha...uglavnom stiglo i otvaram kad dodjem s posla ;-) eto swapuso ne brini stiglo je :-*

< Poruku je uredio Full Moon -- 27.1.2015 12:40:01 >

clock-img

27.01.2015, 12:40

clock-img

gagala

pencil-img

152

mislim da sam uspjela biti totalno nekreativna

tek dvije stvarčice u kesicu ukrasnu, sve u običnu kutiju, adresa i to je to user posted image

clock-img

27.01.2015, 12:40

clock-img

Penelope82

pencil-img

264

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Jutros me muz zove i kaze stigao postar...ne zna se ko je bio znatizeljniji od nas...on sa upitnicima iznad glave, ja u iskusenju da mu kazem de otvori i opise sadrzaj ili kcerka koja ne vjeruje da nije namijenjeno njoj hahahaha...uglavnom stiglo i otvaram kad dodjem s posla ;-) eto swapuso ne brini stiglo je :-*

reci im da otvore,reci im da otvore i kazu ti sta je user posted image user posted image

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

clock-img

27.01.2015, 12:54

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

IZVORNA PORUKA: Full Moon

reci im da otvore,reci im da otvore i kazu ti sta je user posted image user posted image
Hahaha...ne nagovaraj me...izdrzat cu :-P:-)

clock-img

27.01.2015, 12:57

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Lose citirah...mobiteluser posted image

clock-img

27.01.2015, 13:34

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ja još nidokleuser posted image
jel ono neklo reče da u knjižari ima jeftinije koverte ?
ja svaki put dam u pošti skoro 2 km za kovertu
eto nsiam ni z nala da sma tu kutiju što sam slala mici mogla samo umotati u papir, engo ja iuzelča najveću kovertuuser posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

27.01.2015, 13:36

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ja sam u knjižari platila marku onu veliku A4 kovertu.
Lakše mi bilo da ja ovo moje kući ubacim nego u pošti da me čudno gledaju user posted image
user posted image user posted image
il prevrću očima ko jednom

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

27.01.2015, 13:58

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ja samo da javim da sma tuuser posted image Moja swapice ne brini ujutro poklon prema tebi kreće...
ja ću učiniti sve da što prije dođe...
izvini što baš zadnji dan al tako mi ''grah'' ( a grah je odmor u mom slučaju user posted image user posted image ) pao....
no biće to na vrijeme kod tebe

user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.01.2015, 14:15

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

poslah i ja svojoj swapici kUvertu,ito onu sa mjehurićima da može nakon što otvori poklon liječiti živce i pucati balončiće user posted image

draga moja swapice,ako ti se ne bude svidjelo odmah me zovi da se vidimo pa mi se nagovori user posted image

u pravilima nisam skontala da li se uzela u obzir koverta i poštarina u onih 50 KM user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

27.01.2015, 14:25

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ja necu moci ispostovati rok do Cetvrtka( ako sam dobro skuzila)
Iman zna zasto

moja swapuso nista ne brigaj sve tece po planuuser posted image

clock-img

27.01.2015, 14:26

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja kako vidim vi ste se i ranije swapicile a mene niko nije uključivao user posted image

user posted image

to se picilo moja veseooo ne pitaj

clock-img

27.01.2015, 14:44

clock-img

zvončica

pencil-img

1115

E, poslala i ja maloprije....u zutoj koverti....nije teta trazila da vidi sta je user posted image

Swapuso, nadam se da ce ti se svidjeti....htjela sam nesto drugo, ali ne nadjoh....ovo su sitnice koje ti ostaju za uspomenu user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

clock-img

27.01.2015, 14:49

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

ja ništa nisam fotografisala,valjda zato imam swapušu user posted image

swapić moj user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

27.01.2015, 14:59

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Dosao mi poklon!!!!!
Ovim putem zelim da odam pocast Iman na apsolutno genijalnom spoju ovog swap para. Pocet cu vjerovat u horoskop user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

27.01.2015, 15:02

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: palachinken

Dosao mi poklon!!!!!
Ovim putem zelim da odam pocast Iman na apsolutno genijalnom spoju ovog swap para. Pocet cu vjerovat u horoskop user posted image

user posted image

Vezano za horoskop onda bi ti vesela bila par user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Zadnji članci

article-img