Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Covjece,prekreativan mi je taj vas trud da pakovanje poklona bude sto nekreativnije
27.01.2015, 12:00
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Penelope82
Covjece,prekreativan mi je taj vas trud da pakovanje poklona bude sto nekreativnije
Ja sam gledala samo da mi može stati u pakovanje, nisam bila kreativna, samo praktična
27.01.2015, 12:02
teacher75
5394
Ja sam uzela kovertu s baloncicima, 0,5km
27.01.2015, 12:06
Medi_87
1472
moj je upakovan extra sreca u nesreci ne micem iz kuce cekajuci svoj swapic
27.01.2015, 12:09
gagala
152
a meni kao zakletom mrtvom kreativcu ovo je bio veliki izazov
nadam se da će moja swapica biti zadovoljna, poklon je odaslat danas
imamo li već neke slike??
27.01.2015, 12:11
gagala
152
IZVORNA PORUKA: Angelica
mene zanima da li otvaraju pakete? Ja sam upakovala u vrećicu pa stavila u kutiju, tako da znaš svapušo ako budu otvarali vidjećeš po selotejpu
...i kaže mi čiko reci nam vrijednost paketa, pa rekoh to je poklon ne mogu reć, on u mene bleji i onda on stavi neku bezveze vrijednost...ne kontam za šta ce im ta vrijednost, razumijem kg, pita jel šta lomljivo ali vrijednost paketa -šta ih briga
osiguranje tokom transporta - ako nešto bude da znaju na koju sumu moraju isplatiti odštetu
27.01.2015, 12:14
gagala
152
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: R&T@
Kako se koja javi, mene znoj oblije... Ja tek sutra u pohod na poklon...
Malo sam bolja. Moj ce veras muz donjeti, ja odabrala dala uputstva, on podigne i plati, sutra posalje i plati, haman on joj salje poklon
ćuti - mm se ponudio da mojoj svapuši na vrata odnese, lakše mu nego do pošte
27.01.2015, 12:14
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: gagala
a meni kao zakletom mrtvom kreativcu ovo je bio veliki izazov
nadam se da će moja swapica biti zadovoljna, poklon je odaslat danas
imamo li već neke slike??
swaPice ?
27.01.2015, 12:26
Hannica
2920
27.01.2015, 12:36
Hannica
2920
Menu stigao poklon, dobila sam svašta u sve mi se dopada. Swapušo hvala mnogo. Čini mi se da si malo pretjerala . I još da ti kažem da je malo falilo da dobiješ jednu stvar istu kao što si poslala, donijela do kase i na izlazu ugledam nešto drugo i zamijenim.
27.01.2015, 12:36
Full Moon
534
Jutros me muz zove i kaze stigao postar...ne zna se ko je bio znatizeljniji od nas...on sa upitnicima iznad glave, ja u iskusenju da mu kazem de otvori i opise sadrzaj ili kcerka koja ne vjeruje da nije namijenjeno njoj hahahaha...uglavnom stiglo i otvaram kad dodjem s posla ;-) eto swapuso ne brini stiglo je :-*
< Poruku je uredio Full Moon -- 27.1.2015 12:40:01 >
27.01.2015, 12:40
gagala
152
mislim da sam uspjela biti totalno nekreativna
tek dvije stvarčice u kesicu ukrasnu, sve u običnu kutiju, adresa i to je to
27.01.2015, 12:40
Penelope82
264
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Jutros me muz zove i kaze stigao postar...ne zna se ko je bio znatizeljniji od nas...on sa upitnicima iznad glave, ja u iskusenju da mu kazem de otvori i opise sadrzaj ili kcerka koja ne vjeruje da nije namijenjeno njoj hahahaha...uglavnom stiglo i otvaram kad dodjem s posla ;-) eto swapuso ne brini stiglo je :-*
reci im da otvore,reci im da otvore i kazu ti sta je
27.01.2015, 12:54
Full Moon
534
IZVORNA PORUKA: Full Moon
reci im da otvore,reci im da otvore i kazu ti sta je Hahaha...ne nagovaraj me...izdrzat cu :-P:-)
27.01.2015, 12:57
Full Moon
534
Lose citirah...mobitel
27.01.2015, 13:34
vjestica
4335
ja još nidokle jel ono neklo reče da u knjižari ima jeftinije koverte ? ja svaki put dam u pošti skoro 2 km za kovertu eto nsiam ni z nala da sma tu kutiju što sam slala mici mogla samo umotati u papir, engo ja iuzelča najveću kovertu
27.01.2015, 13:36
ziki
1815
Ja sam u knjižari platila marku onu veliku A4 kovertu. Lakše mi bilo da ja ovo moje kući ubacim nego u pošti da me čudno gledaju
il prevrću očima ko jednom
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
27.01.2015, 13:58
Hanady RR
18727
Ja samo da javim da sma tu Moja swapice ne brini ujutro poklon prema tebi kreće... ja ću učiniti sve da što prije dođe... izvini što baš zadnji dan al tako mi ''grah'' ( a grah je odmor u mom slučaju ) pao.... no biće to na vrijeme kod tebe
27.01.2015, 14:15
EEDITH
1217
poslah i ja svojoj swapici kUvertu,ito onu sa mjehurićima da može nakon što otvori poklon liječiti živce i pucati balončiće
draga moja swapice,ako ti se ne bude svidjelo odmah me zovi da se vidimo pa mi se nagovori
u pravilima nisam skontala da li se uzela u obzir koverta i poštarina u onih 50 KM
27.01.2015, 14:25
salmy
5830
Ja necu moci ispostovati rok do Cetvrtka( ako sam dobro skuzila) Iman zna zasto
moja swapuso nista ne brigaj sve tece po planu
27.01.2015, 14:26
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja kako vidim vi ste se i ranije swapicile a mene niko nije uključivao
to se picilo moja veseooo ne pitaj
27.01.2015, 14:44
zvončica
1115
E, poslala i ja maloprije....u zutoj koverti....nije teta trazila da vidi sta je
Swapuso, nadam se da ce ti se svidjeti....htjela sam nesto drugo, ali ne nadjoh....ovo su sitnice koje ti ostaju za uspomenu
27.01.2015, 14:49
EEDITH
1217
ja ništa nisam fotografisala,valjda zato imam swapušu
swapić moj
27.01.2015, 14:59
palachinken
5397
Dosao mi poklon!!!!! Ovim putem zelim da odam pocast Iman na apsolutno genijalnom spoju ovog swap para. Pocet cu vjerovat u horoskop
27.01.2015, 15:02
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: palachinken
Dosao mi poklon!!!!! Ovim putem zelim da odam pocast Iman na apsolutno genijalnom spoju ovog swap para. Pocet cu vjerovat u horoskop