Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
21.01.2015, 13:13
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
21.01.2015, 13:13
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: henna ze
,,,
21.01.2015, 13:14
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Iman moze jedan prijedlog?
Bilo bi mnogo ljepse da ne znamo ko nama salje:) Ti nam samo stavi kome mi saljemo. Ostalo nek bude iznenadjenje.
Ne moras usvojiti
Angelika slala sam preporucenom postom. Sva tri rada su bila u Sa.
Npr onaj dva teza rada sa kitom cvijeca od vunice i suvenir bili su poteski i iazlo me nepunih 6 km po poklonu. Cijenu onako orjentaciono navodim :) One koverte napuhane.
A kako da znamo adresu?Jedino da Iman svi posaljemo adresu u pp pa ona da proslijedi onom ko treba slati.a to je puno posla za Imman:-)
21.01.2015, 13:14
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Iman83
Bilo bi mnogo ljepse da ne znamo ko nama salje:) Ti nam samo stavi kome mi saljemo. Ostalo nek bude iznenadjenje.
Ne moras usvojiti
Npr onaj dva teza rada sa kitom cvijeca od vunice i suvenir bili su poteski i iazlo me nepunih 6 km po poklonu. Cijenu onako orjentaciono navodim :) One koverte napuhane.
E sad se našle sjetiti kad sam ja već parove odredila.
Hajd da to ostavimo za sljedeći swap.
Nema veze, super je ovo, drugi put cemo se iznenadjivati Svakako ce nam pokloni biti iznenadjenje
21.01.2015, 13:16
minja_
655
Like, like, like:)))
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
Ne moras usvojiti
A kako da znamo adresu?Jedino da Iman svi posaljemo adresu u pp pa ona da proslijedi onom ko treba slati.a to je puno posla za Imman:-)
Ma to je lako. Ali svakako sada vec znamo para svog, Inace da nismo znale kome saljemo, svaka salje adresu imam i ona nama proslijedjuje. No nema veze, idemo zene gotovo i super
Penelope82
264
Stigla i moja Ne poznajem je...,ali nema veze....jos bolje A bilo bi bolje da ne znamo bar od koga cemo mi dobiti poklon
21.01.2015, 13:18
EEDITH
1217
koliko još da čekam
bebaa
-11235
Stiglaa...
Anoniman
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: EEDITH
koliko još da čekam
Cekaj
palachinken
5397
.
< Poruku je uredio palachinken -- 21.1.2015 13:19:16 >
21.01.2015, 13:19
Brisani uporabnik
4077
21.01.2015, 13:21
bebacha
1170
A eto, kao da će koja napisati....kud mi baš nju metnu sestro slatka
Drago mi je da ste sve sretne, neke zadeverane ali sjetite se da je ovo samo znak pažnje, ne kupujete zaručnički prsten.
ovo bi bas glupo bilo al et malo se ja zadevera,al malo
21.01.2015, 13:25
hatepsut
1241
Cekam
21.01.2015, 13:27
R&T@
5982
Kud mi nju metnu...
Sala, sala...
Volim ja nju, puno... Odoh sada dumati
21.01.2015, 13:30
palachinken
5397
Moja je više kul od bilo koje vaše
21.01.2015, 13:31
minja_
655
Ovo je sa internet stranice BH Poste, tek toliko
Korisniku poštanskih usluga zabranjena je predaja poštanskih pošiljki koje sadrže sljedeće predmete ili tvari:
- koji po svojoj prirodi ili ambalaži mogu biti štetni za normalno odvijanje poštanskog saobraćaja/prometa time što predstavljaju opasnost (u pogledu zagađenja, oštećenja ili života) za zaposlenike pošte ili za poštanska transportna sredstva i poštansku opremu ili za ostale poštanske pošiljke; - eksplozivne i lako zapaljive predmete ili predmete čiji je prijem povezan s opasnošću za druge pošiljke, poštanske objekte i opremu, te prijevozna sredstva ili za zdravlje i život ljudi (barut, benzin, petrolej, jake kiseline); predmete čiji je promet zakonom zabranjen (opijum, morfijum, kokain i druge droge) ukoliko se ne razmjenjuju između zakonom ovlaštenih institucija (bolnice, tvornice lijekova i zdrastveni zavodi), odnosno u međunarodnom saobraćaju/prometu u medicinske i naučne svrhe, između zemalja koje ih pod tim uvjetima prihvaćaju; - predmeti čiji je promet zabranjen u unutrašnjem saobraćaju/prometu (zabranjene publikacije), odnosno čiji je uvoz zabranjen po zakonodavstvu odredišne zemlje u međunarodnom saobraćaju/prometu; - žive životinje u pismonosnim pošiljkama osim pčela, pijavica i svilenih buba, u međunarodnom saobraćaju/prometu dozvoljena je otprema živih životinja u poštanskim paketima samo za one zemlje koje odobravaju taj promet i u svom unutrašnjem saobraćaju/prometu; - pošiljke nemoralnog sadržaja.
DakleM, i posta se ogradila
21.01.2015, 13:31
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: palachinken
Onda cool i deveraj sada
21.01.2015, 13:32
Medić*
29
Pih. i te poste, propade mi jedina ideja
21.01.2015, 13:33
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: minja_
Ovo je sa internet stranice BH Poste, tek toliko
Korisniku poštanskih usluga zabranjena je predaja poštanskih pošiljki koje sadrže sljedeće predmete ili tvari:
- koji po svojoj prirodi ili ambalaži mogu biti štetni za normalno odvijanje poštanskog saobraćaja/prometa time što predstavljaju opasnost (u pogledu zagađenja, oštećenja ili života) za zaposlenike pošte ili za poštanska transportna sredstva i poštansku opremu ili za ostale poštanske pošiljke; - eksplozivne i lako zapaljive predmete ili predmete čiji je prijem povezan s opasnošću za druge pošiljke, poštanske objekte i opremu, te prijevozna sredstva ili za zdravlje i život ljudi (barut, benzin, petrolej, jake kiseline); predmete čiji je promet zakonom zabranjen (opijum, morfijum, kokain i druge droge) ukoliko se ne razmjenjuju između zakonom ovlaštenih institucija (bolnice, tvornice lijekova i zdrastveni zavodi), odnosno u međunarodnom saobraćaju/prometu u medicinske i naučne svrhe, između zemalja koje ih pod tim uvjetima prihvaćaju; - predmeti čiji je promet zabranjen u unutrašnjem saobraćaju/prometu (zabranjene publikacije), odnosno čiji je uvoz zabranjen po zakonodavstvu odredišne zemlje u međunarodnom saobraćaju/prometu; - žive životinje u pismonosnim pošiljkama osim pčela, pijavica i svilenih buba, u međunarodnom saobraćaju/prometu dozvoljena je otprema živih životinja u poštanskim paketima samo za one zemlje koje odobravaju taj promet i u svom unutrašnjem saobraćaju/prometu; - pošiljke nemoralnog sadržaja.
DakleM, i posta se ogradila
lijepi euroexpres
21.01.2015, 13:34
Brisani uporabnik
4077
21.01.2015, 13:34
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: palachinken
Pa dobro ne pretjeruj, nisam valjda napisala palac i palac vi ste swap par.