Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A ja evo razmišljam o tome kako je mom malom dječaku život puno veseliji i bogatiji jer ima starijeg brata. A i ovom velikom isto tako
12.09.2010, 16:08
sporty mamaa
3211
Lejla u pravu si, covjek snuje, a Bog odreduje.... Ja sam rekla kad dode druga beba dobro dosla.... Mada je po meni lijepo kad nije velika razlika pa se djeca mogu skupa igrati, a isto tako mi je lijepo kad recimo relativno "veliko" dijete dobije bracu ili seku, pa se onda brine o njoj i zastitinicki ponasa...
12.09.2010, 16:21
anidla
3683
jedno su moje zelje, a drugo je kako ce biti...
moje dijete ovo sadasnje a akbgda i buduce su najpozeljinija djeca kad god, i kako god...samo zdrava
12.09.2010, 16:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
jedno su moje zelje, a drugo je kako ce biti...
moje dijete ovo sadasnje a akbgda i buduce su najpozeljinija djeca kad god, i kako god...samo zdrava
nego sta meni samo nije jasno ako je i zasto je netko iz onog sto smo napisale ti,skorpija i ja skontao da mi ne zelimo djecu jos 5 godina
12.09.2010, 16:50
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Lejla u pravu si, covjek snuje, a Bog odreduje.... Ja sam rekla kad dode druga beba dobro dosla.... Mada je po meni lijepo kad nije velika razlika pa se djeca mogu skupa igrati, a isto tako mi je lijepo kad recimo relativno "veliko" dijete dobije bracu ili seku, pa se onda brine o njoj i zastitinicki ponasa...
potpisujem. jedno su zelje a drugo stvarnost. lijepo je imati brata i sestru pa kadgod, al eto, nekako mi je ipak najbolje za djecu kad je razlika oko 3 godine, jer onda mogu bas biti "raja", izlaziti zajedno, druziti se itd...ja sma jedinica i uvijek mi je bila zelja da imam malo starijeg brata (ili sestru)
12.09.2010, 16:53
sporty mamaa
3211
teacher i ja sam jedinica, i bas vidim koliko znaci kad imas nekoga, lijepo je imati dobrog prijatelja i sve, ali imati uz sebe sestru ili brata je neprocjenjivo... Jos kad se vole i paze
12.09.2010, 17:22
škorpija
6649
razlika između mene i sestre je 19 mjeseci i kad smo bile male nikad se nismo igrale zajedno, svaka je imala svoje društvo. tek smo se zbližile kad smo odrasle, a tadj eveć bilo nebitno je li razlika 2 ili 5 godina. ja ne bi malu razliku zato što smatram da je i A. još beba i treba mu puno pažnje, a kad bih ostala trudna svakako bi mi bilo drago, iako bi se mm objesio (tako on kaže )
12.09.2010, 17:37
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: škorpija
razlika između mene i sestre je 19 mjeseci i kad smo bile male nikad se nismo igrale zajedno, svaka je imala svoje društvo. tek smo se zbližile kad smo odrasle, a tadj eveć bilo nebitno je li razlika 2 ili 5 godina. ja ne bi malu razliku zato što smatram da je i A. još beba i treba mu puno pažnje, a kad bih ostala trudna svakako bi mi bilo drago, iako bi se mm objesio (tako on kaže )
slazem se u potpunosti
12.09.2010, 17:45
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
slazem se u potpunosti
i ja se slazem, najgore mi je kad mi kazu: haj sad jos jedno odmah, najbolje ti je! a ja bih da sacekam jos dvije godine
12.09.2010, 17:48
leona81
6373
moja sestra i ja smo rodjene sa razlikom od 13 mj i smatram da je to super ali ja i mm se cuvamo zbog carskog a i moja curica je jos mala bebica tako da ne mislim praviti razliku manju od 2 godine ili vise...
12.09.2010, 19:46
Anoniman
ja kad bi ostala trudna i to slucajno mislim da bi,mm skocio sa prvog mosta ...... salim,se ali naravno,da mu nebi bilo drago evo najiskrenije jos,da se desi slucajno neplanski ,jer nismo uplanu vise praviti djecu zbog punooo togaaa...... Al,definitivno da bi poludiooo
12.09.2010, 20:01
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: felix
ja kad bi ostala trudna i to slucajno mislim da bi,mm skocio sa prvog mosta ...... salim,se ali naravno,da mu nebi bilo drago evo najiskrenije jos,da se desi slucajno neplanski ,jer nismo uplanu vise praviti djecu zbog punooo togaaa...... Al,definitivno da bi poludiooo
tako govore sve novopecene mame ....
cujemo se za par godina .. ..neces tako razmisljati sigurno
13.09.2010, 09:43
mojbebac
885
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
slazem se u potpunosti
i ja se slazem, najgore mi je kad mi kazu: haj sad jos jedno odmah, najbolje ti je! a ja bih da sacekam jos dvije godine
13.09.2010, 09:51
veeseelaa
20552
razlika izmedju mene i mog brata je takodje 19 mjeseci, oduvijek smo jako bliski i u djetinjstvu smo se stalno igrali... naravno ja kao djevojčica sam imala malo drugačije interese al uglavnom smo stalno bili zajedno Što se tiče razlike, nisam pametna, ja nekako kalkuliram u zadnje vrijeme svašta nešto, posao/obaveze i sl Faktički skoro sam s porodiljskog e sad opet da budem neznam Inače voljela bi jednog dječaka sada, mislim za godinu, dvije
13.09.2010, 10:09
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Poslušajte šta će vam jedna starija, iskusna žena reći Svaka razlika između djece koju roditelji naprave je IDEALNA! Ne postoji razlika koja ne valja. Ovo iz prostog razloga što svaka razlika ima svoje prednosti i mane, a roditelji se nauče nositi i sa jednim i sa drugim. I još jedna stvar, svi oni roditelji koji su se na žalost susreli sa bilo kojim, pa i najmanjim problemom sa začećem ili iznošenjem trudnoće znat će da mi samo prividno planiramo kad ćemo dobiti dijete i koliku ćemo razliku napraviti. Zato se nemojte opterećivati sa tim. Dočekajte svako svoje dijete sa svom svojom ljubavlju i u najnježniji zagrljaj. (Ouuu, puknula me neka romantika )
potpisujem nisam ni prvo mogla isplanirati, kako bih drugo kad god došlo, dobro došlo, a ako i ne, nek mi je moja draga princeza živa i zdrava
17.09.2010, 02:07
dajanag
4
Draga moja Hanady koliko ja vidim po ovom datumu što si napisala ti si se porodila 2 dana prije mene tj 25.6. a ja sam 27.6,u biti meni je taj datum i bio termin al desilo se posle. Porod sam imala tako lijep svakom za poželit al ovaj spontani me totalno "srozo". Dugo nisam mogla da se uopšte odlučim za drugu bebu i kad konačno pristanem desi se maler al od početka sam imala osjećaj da nešto nije ok.A znala sam i zato što sam se u prvoj trudnoći u 8mj.vozila na motoru čak i sama i povraćala skoro do 6mj.a sad drugi put nisam mogla da se obučem sve mi je bilo teško i znala sam da neće potrajat.Svjesna svega toga da trud.nije mogla opstat ipak u glavi imam blokadu da radim na dr.trudnoći tj sad već trećoj. Nemam želju i bojim se da tako i ne ostane jer stvarno ne želim ostat na jednom djetetu ali taj strah je jači od mene. Mada samu sebe teram da mislim drugačije i kada dođe do toga ja mužu kažem nemogu sled,mjesec ćemo i tako stalno.Neznam kako da samu sebe nateram na to a znam i da kad se to desi da ima da poludim dok ne prođe kritičnih 3mj. UPLAŠENA!!!!!!!!!!
17.09.2010, 11:35
Lejla Ka
5544
Dodala bih da mislim da razlika u godinama ne utiče presudno na to koliko će braća i sestre biti bliski. Ako znate neki čarobni recept za to kako djecu uputiti na lijep međusoban odnos jako sam zainteresovana. Za sad se trudim da savkom od njih pružim ono što u tom trenutku treba, koliko sam god u mogućnosti, i da ih naučim razumjevanju i toleranciji.
17.09.2010, 14:25
Sonja
2429
bas citam da vecina vasih m nebi odma drugo diete ali mm je jako uporan stalno hoce da prica o tome ..pa de pa vidi kako je lijepo kad je jedno a zamisli dvoje vidim da je pravo zagrian i moram priznat da sam pocela ozbiljno da razmisljam
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
17.09.2010, 14:59
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Sonja
bas citam da vecina vasih m nebi odma drugo diete ali mm je jako uporan stalno hoce da prica o tome ..pa de pa vidi kako je lijepo kad je jedno a zamisli dvoje vidim da je pravo zagrian i moram priznat da sam pocela ozbiljno da razmisljam
baš lijepo
17.09.2010, 15:15
bebacha
1170
kod nas je razlika 2god i 4 mjesca.ako kazem da mi je lahko s njima slagali bi jer ustvari imam dvije bebe u kuci.al ni u jednom momentu se nisam pokajala sto sam napravila ovakvu razliku.jos uvjek obadvoje spavaju po dani,navece idu spavat u isto vrijeme,a to nebi bio slucaj da je veca razlika.ima jos puno prednosti al naravno i mana.ne postoji idealna razlika,idealna razlika je ona koju ti sam sebi odredis.ja sam uvjek htjela manju razliku i dobila sam tako ovako imam prostora za jos jedno djete a to vjerovatno nebi imala da sam napravila veliku razliku.samo sto ce izmedu ovo dvoje i treceg biti velika razlika al to zbog neki druga razloga.kad bi imala finansjsku mogucnost ja bi za dvije godine jos jedno,a ovako ce sacekat neka druga vremena
17.09.2010, 15:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po
IZVORNA PORUKA: felix
tako govore sve novopecene mame ....
cujemo se za par godina .. ..neces tako razmisljati sigurno
vaziiiii,drzim te za rijec a i ti mene ako te slucano vise nevidim na rr.ili ako se vrijeme promjeni vjeruj da ces mi sigurno na um pasti: i recu"eh,damije onu koku vidjeti,pa da joj kazem da nisam prekrsila rijec" Opet,nedo Bog bolesti ili kakvog zla da moram a ovako,ciste glave sumnjam da cu pokusavati jer,strah je jaci od svake zelje vjeruj mi......
17.09.2010, 17:18
škorpija
6649
jooj felix ti si ista kao mm, ni on ne bi više djece, a ja ne mogu zamisliti da ostanem samo na jednom. da imam noramalan posao i normalno radno vrijeme imala bih ih više, ali ovako barem još jedno ako bog da
17.09.2010, 17:29
Hannica
2920
MM bi najradije da sam ostala trudna par mjeseci poslije prvog poroda,on ima 35 godina pa mu se ne ceka puno. Ja bih najradije ostala na jednom ali necu zbog muza i zbog Hane,ne zelim joj uskratiti to zadovoljstvo da ima brata ili sestru. Ja imam dvije sestre i brata i sretna sam zbog toga,nedam ih nikom. Kad Hana napuni 2.godine necu imati nista protiv da ponovo krenemo u akciju.
17.09.2010, 22:52
mišur
1329
Kod mene je razlika 2god. i 1 mjesec...Bukvalno imam dvije bebe u kući
Da je lako, nije nimalo, pogotovo što sam sama sa njima, niko mi ne pomaže...Ali najteže je bilo u početku, kad se Ana tek rodila! Mislila sam da nikad neću moći ostati sama sa njih dvoje, to mi je bilo nezamislivo...
Vremenom sam se uhodala i organizovala i ide nekako...Što reče Bebacha, nekako u isto vrijeme idu spavati preko dana i naveče, a kad trebam dojiti Anu, Luka je već dovoljno veliki da se sam zaigra za to vrijeme ili mu upalim crtani da bude miran. Kad mi se potrefi da trebaju u isto vrijeme jesti, i tu sam se "ispraksala" pa Anu dojim u krilu i hranim Luku
Ja sam uvijek planirala napraviti malu razliku između djece i hB tako je i bilo. Ali, kad sam tek rodila Luku i kad bi mi mm ili neko drugi pomenuo drugo dijete, kosa mi se dizala na glavi...Vremenom sam i sama došla na tu želju... Nema neke idealne razlike, svaka ima svoje prednosti i nedostatke... Bitno je samo ono što želite i osjećate, da ste spremni za drugo dijete...
17.09.2010, 23:36
sporty mamaa
3211
jooj felix ti si ista kao mm, ni on ne bi više djece, a ja ne mogu zamisliti da ostanem samo na jednom. da imam noramalan posao i normalno radno vrijeme imala bih ih više, ali ovako barem još jedno ako bog da
Ista situacija i kod mene, mm kaze ma dosta meni moja curica, a ja bi ipak bar jos jedno... mada moze i vise... A to normalan posao e to me najvise koci, da mi je ikakav... Od kad je mala napunila god.trazim i saljem zivotopise, ali nista...
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 17.9.2010 23:37:17 >