IZVORNA PORUKA: Gracanka
Melly,nemaš zbog čega brinuti,mojoj starijoj je bilo 17 mj kada sam rodila drugu...sve zavisi kakva će beba biti sama od sebe,najbitnije je da je ne učiš na ruke,i radi sebe a i radi sina,imat će dovoljno vremena da se privikne na bebu a neće osjećati ljubomoru,tako je bar bilo kod moje male.
Ma šta da ti kažem,tvoj mali će biti veći,pusti i njega da i on malo učestvuje u oblačenju,kupanju,itd.biće mu zanimljivo,joj,moja Hana je mislila da je to beba za igrati,nikako joj nije jasno što joj je nedam,ne znam kako se zove onaj crtani što maca lovi žutu pticu,ali tako je i ona sjedila ispred krevetića i pokušavala je dohvatiti,na kraju je gađala medama....
Nadam se da ja tebe ne zastraši,nije mi bila namjera,ali kažem tvoj je mali veći,i biće ti sigurno dosta lakše,meni je nekako do 9-10 mj bilo nezgodno,a sad miiiilina,i što mi je najdraže,moja Hana više nije sama,ima se s kim igrati...a prije sam je stalno morala vodati gdje ima djece jer mi je žao bilo.
A normalno je da te je strah,ali vidjećeš kad ako Bog da beba dođe da to nije tako strašno kako ti se sad možda čini,biće to sve kako treba,nemoj se brinuti!