Kod mene je razlika 19,5 mj, na pocetku sam ja najvise ispastala, kad sam se porodila beba je visila na meni, a ja tugovalaza starijim djetetom i krivila mladje kao da me je odvojila od njega, a to su bili posebni hormoni... stariji nije nista kontao, kad seka place on gleda u TV i konta ko li sad place Prvih 5-6 mj mi je bilo najgore, po cijeli dan sam ih presvlacila i hranila, oboje u pelenama i oboje sa flasicama, bukvalno kadse po noci probudim da dam mladjoj bebi flasicu, trazi i stariji... razilazili su se u spavanju, tako da mi se desavalo da jedno iznesem iz sobe a drugo ubacujem, a pri tom Boga molim da ovo prvo suti dok drugo zaspe. Ali kako koji mjesec je odmicao, svemi je bilo lakse, oni su kao blizanci, navikli jedno na drugo, a sad su mala mafija, ista interesovanja, igranje, flasice i ostalo... i hvala Bogu pa je mala razlika jer sam presretna sad kad ih vidim Almondray i tebe isto ako Bog da ceka, samo polahko, sad ih uzmem za rukice i u setnju, imaju isti termin za spavanje, hrane se zajedno, kupaju...