Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
HANDY draga zar moram opisivat u detalhe kao djeci u prvom osnovne. Citaj medu redovima. Nije poenta jesul u segi il sta si vec navela,poenta je price da je ona ucela prije moj telefon citala poruke I prenjela mom muzu . Ona ima problema sa mojim bratom pa valjd aje htjela da i meni zamuti istu corbu
01.12.2015, 20:10
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: saamy
HANDY draga zar moram opisivat u detalhe kao djeci u prvom osnovne. Citaj medu redovima. Nije poenta jesul u segi il sta si vec navela,poenta je price da je ona ucela prije moj telefon citala poruke I prenjela mom muzu . Ona ima problema sa mojim bratom pa valjd aje htjela da i meni zamuti istu corbu
ne moraš u detalje al reci šta je bilo...tog telefona nigdje na prethodnoj strani...
a i ti problemi kod snahe ako su ovako ''veliki'' ko tvoji... snaha i brat su u velikoj ljubavi džaba se sikiraš bogami....
ni vama ništa nije... samo s eopusti i gluposti otpusti, ha ja
01.12.2015, 20:17
saamy
93
Pa bas zato sam i rekla nemoram u detalje da navodim sve. Ma mene to pece sto ona ima zabadat nos sta je briga nek zivi svoj zivot. Htjela sam je tog momenta pozvat al nisam klonim se onog sto smrdi ne zelim vise imat kontakta sa njom.
01.12.2015, 20:31
Hanady RR
18727
Pa bas zato sam i rekla nemoram u detalje da navodim sve. Ma mene to pece sto ona ima zabadat nos sta je briga nek zivi svoj zivot. Htjela sam je tog momenta pozvat al nisam klonim se onog sto smrdi ne zelim vise imat kontakta sa njom.
ni ti u njene stavri ni ona neće u tvoje... hajde bolan život je jedan
01.12.2015, 20:58
Galicia
2433
Ma mene to pece sto ona ima zabadat nos sta je briga nek zivi svoj zivot.
To ti njoj reci, ne nama ovdje.
02.12.2015, 11:14
veeseelaa
20552
kad bi meni snaha tako ja bi je prebila bez zeze mada mi zaista , i ja i mm imamo ukusa, bar imamo pored sebe dovoljno kultivisane ljude da se ne bave tako tim niskim stvarima
02.12.2015, 11:48
saamy
93
Staces ne iramo mi snahe ni djevecre nibilo koga to se samo desi😨
Jasad neznam da lida reagujem il da je ignorisem. Samo mi je htjela brak pobrkat mislila da ce me posvadat sa muzem Nemoguda vjerujem jos uvjek😮
02.12.2015, 11:55
Medić*
29
Prvo ti razgovaraj s muzem sta on ima stvojm snajkom ista o tome pricati....kako skontali isli na cigaretu, podugo ih nije bilo :) Prvo ti njega stegni, ona kasnije
< Poruku je uredio Medić* -- 2.12.2015 11:57:57 >
02.12.2015, 15:15
saamy
93
Pa prvo sami reagovala na njega 😈 on kaze kako mu je ona rekla da sam joj ja rekla da smo se posvadali,to u opste nije tacno,eh cim je ona to rekla on je poceo njoj pricat sta ga muci,on kaze kako ga ona razumije i pita ga sta je u pitanju,dok ja ne reko idi pa zivi snjom,nece ti ona pomoc nego samo zeli da zna bilo sta da bi mogla tracat oo Boze koliko sam bila ljuta kao nikad
02.12.2015, 15:38
Galicia
2433
A kakav savjet trazis konkretno?
02.12.2015, 15:49
Hanady RR
18727
Jasad neznam da lida reagujem il da je ignorisem. Samo mi je htjela brak pobrkat mislila da ce me posvadat sa muzem Nemoguda vjerujem jos uvjek😮
e samo mi je još falilo da mi zaova izabere hoćul se udat za njenog brata ...
eto birala si sebi... nisi baš ni ti nešto bila posbeno izbirljiva, ha on sa snahom ti šuruje iza leđa
02.12.2015, 16:10
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
e samo mi je još falilo da mi zaova izabere hoćul se udat za njenog brata ...
eto birala si sebi... nisi baš ni ti nešto bila posbeno izbirljiva, ha on sa snahom ti šuruje iza leđa
02.12.2015, 16:13
ziel
2568
Ni meni vala ne bi bilo svejedno za to neko druzenje i razgovore muza i snahe. Ja ne vjerujem u musko-zenska prijateljstva tako da moj savjet je da moras sad odmah reagovati i prekinuti to. Ona je vec pocela zabadati nos, ako je pustis zabost ce jos dublje pa u svojoj glavi mozda umisliti da ima nesto s tm, aferu neku tajnu. Mozda zvucim smijesno al se to sve nadoveze. Ubise ove sapunice na TV-u.
Ja svasta mogu trpiti donekle, ali da mi muz ima drugu ili da primjetim da je s nekom zenom koja mu nije u rodu, previse blizak, ma odmah bi to pobrkala ako treba prekinula sve odnose s tom zenom, niti bi njemu dozvolila da je vise vidi ikako. Onom metodom ULTIMATUM. To uvijek pali.
< Poruku je uredio ziel -- 2.12.2015 16:17:58 >
02.12.2015, 16:19
Galicia
2433
Ubise sapunice, u pravu si.
03.12.2015, 10:29
veeseelaa
20552
Ja svasta mogu trpiti donekle, ali da mi muz ima drugu ili da primjetim da je s nekom zenom koja mu nije u rodu, previse blizak, ma odmah bi to pobrkala ako treba prekinula sve odnose s tom zenom, niti bi njemu dozvolila da je vise vidi ikako. Onom metodom ULTIMATUM. To uvijek pali.
nisam za to, nek svak radi po svom nahodjenju a ovaj drugi ima pravo da ode il ostane
kakvi ultimatimu, ta nismo djeca ne bi se bavila tim
ukazala bi sta je po mom misljenju prihvatljivo a sta nije, rekla bi , a ti dragi odluci sam
manje više u životu svak dobije onog partnera kakvog zasluži....
< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.12.2015 10:32:18 >
03.12.2015, 11:57
Galicia
2433
manje više u životu svak dobije onog partnera kakvog zasluži...
I izabere.
03.12.2015, 12:08
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Galicia
I izabere.
pa to izabereš po osnovu svojih kriterija, načina življenja, kretanja, odgoja i eto ti ga , hebo te on
03.12.2015, 12:16
Galicia
2433
izabereš po osnovu svojih kriterija, načina življenja, kretanja, odgoja i eto ti ga , hebo te on
I onda dodjes ovdje i kukas, kako je on ovakav, onakav, kako se njega sve pita, kako vise voli snahu od zene.
03.12.2015, 12:18
ziel
2568
Haman niste gledale seriju SULEJMAN VELICANSTVENI? Moglo se od Hurem dosta toga nauciti
03.12.2015, 13:53
Galicia
2433
Ko su ti likovi? I kakve veze imaju sa muzem i snahom od anonimne?
03.12.2015, 14:24
ladyblue RR
1848
I izabere.
muža i lubenicu ne možeš izabrati...možeš samo potrefiti
03.12.2015, 14:26
ladyblue RR
1848
ovo je tvoja greška...telefon se zaključava tako da ga ne može svako tj. niko otključati....ili na otisak prsta ili neka šifra koju ne mogu drugi znati. to si morala u našim godinama znati
03.12.2015, 14:34
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: ladyblue
I izabere.
muža i lubenicu ne možeš izabrati...možeš samo potrefiti
a kad već potrefiš imaš pravo da se hvališ i da umišljaš kako si ti to svojom pameću i znanjem i kudi kako svojim nadmoćima uspio
03.12.2015, 14:47
Galicia
2433
Ne kakite, pomozite zeni. Recite da muskinje i zenskinje ne mogu biti prijatelji. Recite da to nije fino sto joj snaJa sere, itd.
04.12.2015, 10:03
jasmin
4600
A kakav savjet treba?