Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Već sam pisala da smo rezervisali Drvenik opet ko prošle godine. Idemo mm, ja i djeca i moji roditelji. Smještaj će nas koštati 60EUR. Krećemo aBd 23.8.
veliki ili mali ? i mi smo vjerovatno u drveniku i ove godine.....bili smo prošle i bilo nam je super takođe avgust,možda se i vidimo
09.07.2013, 15:22
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: teacher75
meni je puno sve vise od 45 eura za smjestaj, jer mi budzet za odmor bude oko 1000 km (mi dosta potrosimo tamo na kafe i hranu, jer ne kuham uvijek pa onda gledamo jeftiniji smjestaj)
mi ovaj put idemo s prijateljima ..zajednicki smo skupili lovu za izlaske , kafice , sladolede... svake sedmice igramo remija u lovu (zadnji daje u kasicu 7 km predzadnji 5 a drugi 3 km...prvi ne placa) i tako nakon svake partije remije ...nakupilo se bas dosta .... eto zabavan vid štednje
09.07.2013, 15:23
teacher75
5394
super, to je bas dobro, samo sto mi nemam prijatelja za druzenje, a bas ce vam fino biti
09.07.2013, 15:38
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: eldinky
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Već sam pisala da smo rezervisali Drvenik opet ko prošle godine. Idemo mm, ja i djeca i moji roditelji. Smještaj će nas koštati 60EUR. Krećemo aBd 23.8.
veliki ili mali ? i mi smo vjerovatno u drveniku i ove godine.....bili smo prošle i bilo nam je super takođe avgust,možda se i vidimo
U mali ili Gornja Vala. A šetamo obavezno do Velikog D.
09.07.2013, 15:39
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: mama_alma
pa to je super micotico, faktički po cenrra eura vas dođe po osobi, a gdje je taj apartman jel blizu plaže
Ma jeste, sa balkona mogu kamen baciti u more
09.07.2013, 16:20
shpagica
574
meni je puno sve vise od 45 eura za smjestaj, jer mi budzet za odmor bude oko 1000 km (mi dosta potrosimo tamo na kafe i hranu, jer ne kuham uvijek pa onda gledamo jeftiniji smjestaj)
dobro onda i izgurate, mi ne placamo smjestaj pa potrosimo puno vise...
09.07.2013, 16:46
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: shpagica
dobro onda i izgurate, mi ne placamo smjestaj pa potrosimo puno vise...
pa ostanemo uglavnom 6 dana tako da racunamo 100 km dnevno za hranu i kafe- ja uglavnom kuham al nekad nesto vani pojedemo
09.07.2013, 17:25
djordje5
27
Pa ako je do cijena apartmana ovako, za dvije osobe je 30 euro, 3 osobe je 45 euro, 4 osobe je 50 euro. Sad u zavisnosti kolika su djeca ove zadnje dvije cijene variraju, tako je barem na Hvaru.
09.07.2013, 17:59
škorpija
6649
Ja izgleda zbog administrativnih zavrzalam neću dobiti pasoš naredna dva mjeseca (iako sam daaaavno predala zahtjev), dajte mi neki prijedlog za CG primorje, samo da je čisto more i plaža
09.07.2013, 18:02
Sandrich
122
i da,cijena naravno zavisi od blizine,nije isto kad si na plazi bukvalno smjesten ili 200 metara od mora.....mi ove godine nista ne znamo,ako mi dr odobri more spremit cemo se i za dan,dva krenuti.tamo posle 24.7. pa moze li Mico Tico Alhemicarka kakav link ili kontakt od tih vasih gdje idete?i svi ostali ako imaju preporuku kakvu a da nije plaho skupo,bujrum :)
09.07.2013, 18:08
minie
165
IZVORNA PORUKA: škorpija
Ja izgleda zbog administrativnih zavrzalam neću dobiti pasoš naredna dva mjeseca (iako sam daaaavno predala zahtjev), dajte mi neki prijedlog za CG primorje, samo da je čisto more i plaža
Mi se vratili u nedjelju iz Sutomora i bilo nam je super. Isli smo nas dvoje sa bebom i brat od MM-a, smjestaj nam je bio bas blizu plaze, apartman sa klimom, internetom i svim ostalim i placali smo 40 eura (mogla je jos jedna odrasla osoba spavati u apartmanu), s tim da je jeftinije ako ostajes duze od 7 dana. More je bilo pravo cisto, e samo sto na plazi nema prirodnog hlada, nego se mora suncobran ili ponijeti ili iznajmiti. Ugl nama je bilo fino i opet cmeo tamo aBd.
09.07.2013, 18:24
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: minie
Mi se vratili u nedjelju iz Sutomora i bilo nam je super. Isli smo nas dvoje sa bebom i brat od MM-a, smjestaj nam je bio bas blizu plaze, apartman sa klimom, internetom i svim ostalim i placali smo 40 eura (mogla je jos jedna odrasla osoba spavati u apartmanu), s tim da je jeftinije ako ostajes duze od 7 dana. More je bilo pravo cisto, e samo sto na plazi nema prirodnog hlada, nego se mora suncobran ili ponijeti ili iznajmiti. Ugl nama je bilo fino i opet cmeo tamo aBd.
Predivno iskustvo iz Petrovca, i moja preporuka za isto. Ja sam sa porodicom bila smještena u ovom objektu i prezadovoljni svi. Plaža 50 m udaljena, kao i centar grada.
"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
09.07.2013, 21:28
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ja u drveniku u jeku sezone placam 38 eura apartman za dvoje, a za djete nosim ja krevet, ali koliko sam samo mailova prosle godine poslala ne znam ni broj
a neko spomenu studenu u drveniku i da je konzum preskup
nije lose da malo prodiskutujemo o cijenama u prodavnicama, tipa konzum, lidl, studenac ...
da malo ovo aktiviram
09.07.2013, 21:58
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Sandrich
i da,cijena naravno zavisi od blizine,nije isto kad si na plazi bukvalno smjesten ili 200 metara od mora.....mi ove godine nista ne znamo,ako mi dr odobri more spremit cemo se i za dan,dva krenuti.tamo posle 24.7. pa moze li Mico Tico Alhemicarka kakav link ili kontakt od tih vasih gdje idete?i svi ostali ako imaju preporuku kakvu a da nije plaho skupo,bujrum :)
Kod ove tete gdje ja idem nema slobodnih termina do polovine septembra. I mi kontali od 17.8. međutim bilo zauzeto, pa smo pomjerili.
10.07.2013, 08:33
entinte
869
Ja bih rado ako mi dr dozvoli jer sam sa a godisnji tek mogu uzeti krajem avgusta pa da mi je bar do HR skoknuti. Prosle godine bili u Turskoj fenomenalno bilo ali ove godine bi to bio preveliki zalogaj. Sad sam 20. sedmica i ne bih se smjela usuditi na duza putovanja za 1,5 mj.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
10.07.2013, 10:50
škorpija
6649
jel bio neko u Prčnju u Boki kotorskoj, mm ozbiljno planira da idemo, meni se na fotkama nikako ne sviđa ,, a ni ime mi se ne sviđa
10.07.2013, 11:07
EEDITH
1217
mi ćemo vjerovatno u veliki D , 18-19.08. možda se i vidimo
10.07.2013, 11:27
MicoTico
340
jel bio neko u Prčnju u Boki kotorskoj, mm ozbiljno planira da idemo, meni se na fotkama nikako ne sviđa ,, a ni ime mi se ne sviđa
Stara je parola : Ne idite u Grčku da se grčite, dođite u Prčanj da se ...odmorite!
Sad bez zeze, moja kolegica s posla godina sa djecom ide tamo i zadovoljna je (logično, čim svake godine ide )
10.07.2013, 11:27
MicoTico
340
mi ćemo vjerovatno u veliki D , 18-19.08. možda se i vidimo
Baš bih voljela
10.07.2013, 11:33
djoisa
-220
Stara je parola : Ne idite u Grčku da se grčite, dođite u Prčanj da se ...odmorite!
Sad bez zeze, moja kolegica s posla godina sa djecom ide tamo i zadovoljna je (logično, čim svake godine ide )