IZVORNA PORUKA: bejbibi
IZVORNA PORUKA: morenaa
Vecer zene,bas ste se raspisale i drago mi je vidjeti
Cula sam se s milenium,mislim da ce se ona sama javiti veceras, uglavnom sve je ok,nije jos rodila..
Mi smo danas skoristili sunce,isli u setnju da se djeca izigraju na svjezem zraku..sutra opet na posao pomalo i tako.
Zar se nije jos porodila
ja majke mi.mislila jest kako se nije javila..znaci jos je 2 u 1
večer ženice. vidim da je tema aktivna i do dobro
![user posted image](https://www.ringeraja.ba/forum/upfiles/smiley/smiley1.gif)
još sam u komadu, nešto curka a na pregledu kažu da to nije plodna voda jer je ima dovoljno. kontam u sebi pa naravno da je ima jer koliko sam čitala plodna voda se obnavlja,nije to baš da pljusne kao iz lavora i da se ostane bez vode. ja i dalje mislim da je plodna i da curka al pomalo. u prve dvije dtrudnoće mi je pukao vodenjak i bilo je baš obilno,do bolnice smo stavali na par mjesta da promjenim uložak a sad je dovoljan samo veš,uložak nisam ni stavljala tako da mogu bolje pratiti koliko i šta. sutra ujutro idem u rodilište,ctg,uzv i pregled nadam se. ako me sutra ostave ili se nešto noćas desi javim vam
bejbibi moj maleni voli djeliti sve,on bi sve igračke drugima dao jer se on tada kao osjeća važan i misli kako je on frajer jer je prijatelju nešto poklonio. kupila mu prije god dana sat ručni spiderman ,nosao ga tjedan dana a onda ga poklonio prijatelju.ako on neće plakat za njim,neću ni ja
joj mirah jesam se ismijala tvojoj curici kako priča i to za šminku.to mene sve čeka.još se nije počela šminkat al voli se preobuvat i torbice preko ruke nosat.
što se tiče pomoći nakon poroda meni osim mm nitko ne bi trebao samo da on može dobit slobodne dane al ne može.snaći ćemo se nekako. a nisam nikad ležala baš 40 dana,to se samo tako kaže,mislim da danas nijedna žena ne leži tolko već ustane čim mogne i sve ono lagano,uz dosta odmaranja. ponekad leći al da doslovno ležim i ne migam 40 dana a netko da me dvori to ne mogu zamisliti niti očekujem. ja prvih 15 dana ne mogu doslovno sjediti ali mogu stajati,i ja stojeći za stolom pojedem,onda malo legnem i tako,sve polako.
ijaa tako i ja pravim pizzu ,sir po vrhu.
za novu članicu..ja bih tražila drugo mišljenje tj mjenjala bih ginekologa.