cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Nemirna beba

clock-img

07.08.2010, 01:13

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Hvala na dobrodoslici, jos ovaj moj i fizicki lici na njega user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

07.08.2010, 07:38

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

joj razumijem te u svemu,moj je jos poceo da ujeda cupa i stipa neznam kako da promijenim to,puna sam modricauser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

07.08.2010, 15:46

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

iscitala sam temu i da nebi ponavljala ..moje dijete je sve to sto ste napisaliuser posted image user posted image user posted image
ludim ludim poludila sam
jos kad me 1000000000000000 puta zove bezveze kao upravo sad...samo me gleda i mama mamamamamamamaž
da me hoce primit u ludnicu da se osmorim malouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

07.08.2010, 15:54

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

strpljenje, strpljenje i strpljenje...
sad znate zaso sam ja pocela pusiti user posted image  
vec nekoliko mjeseci moja asja nije vise tko nemirna...ali njoj su sada 2 g i 4 mjeseca... ( i nije u kategoriji beba)
zato vam i kazem strpljenje... sve sam to prosla ...a sad bas uzivam s njom

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.08.2010, 15:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sonja

iscitala sam temu i da nebi ponavljala ..moje dijete je sve to sto ste napisaliuser posted image user posted image user posted image
ludim ludim poludila sam
jos kad me 1000000000000000 puta zove bezveze kao upravo sad...samo me gleda i mama mamamamamamamaž
da me hoce primit u ludnicu da se osmorim malouser posted image

Hahahaha,hajd bujrum kod mene,đe ćeš veću ludnicu,da vidiš moje dvije kakve su pred spavanje...eto ti ludnice! user posted image

clock-img

07.08.2010, 15:58

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Drage moje, ja imam dvije djevojcice... i da je ova druga prva rodjena, ja nikad vise ne bih pozeljela da rodim...

Meni je jos teze jer ja znam kako je jednostavno i divno kad je dijete mirno...
Samo sto to prije tri-cetiri godine nisam znala...

Sve ono sto mi je smetalo kod djece i cemu sam se cudila, da ne kazem rugala, sad mi se vratilo...

A ona se samo smjeska i "divlja", a ja ne znam da li da se smijem ili placem...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

07.08.2010, 16:13

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Drage moje, ja imam dvije djevojcice... i da je ova druga prva rodjena, ja nikad vise ne bih pozeljela da rodim...

Meni je jos teze jer ja znam kako je jednostavno i divno kad je dijete mirno...
Samo sto to prije tri-cetiri godine nisam znala...

Sve ono sto mi je smetalo kod djece i cemu sam se cudila, da ne kazem rugala, sad mi se vratilo...

Ovo isto da sam ja napisala user posted image samo što su kod mene dva dječakauser posted image

clock-img

08.08.2010, 10:44

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

to ljudi većinom kažu... jedno dobro, drugo katastrofa....
Evo, ja sam rodila prvo i stvarno smo ga naučili da ne ide na ruke i nisam ga uopće uspavljivala ( stavila u krevet i dala čuču i to je to ). Ali ona nije toliko nemirna ,, nego malo više plače nego što je on bio plakao.
Ali i nju ćemo aBd naučiti da ne ide na ruke i već se sama zna uspavati i nekad joj treba čuča....
Nije ni ona ideal, ali budući da je maloj tek 20-ak dana pa onda je i razumijem.
Ali starije djete da se tako ponaša - ne treba to dozvoljavati. Rađe se oglušiti na njezino dovikivanje i plakanje, pod uvjetom da je nahranjeno, presvučeno i da ih ništa ne boli.

Ali sve u svemu moj vam je savjet da imate strpljenja i to će vas spasiti.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Zadnji članci

article-img