Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
iscitala sam temu i da nebi ponavljala ..moje dijete je sve to sto ste napisali ludim ludim poludila sam jos kad me 1000000000000000 puta zove bezveze kao upravo sad...samo me gleda i mama mamamamamamamaž da me hoce primit u ludnicu da se osmorim malo
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
07.08.2010, 15:54
Visnja RR
15102
strpljenje, strpljenje i strpljenje... sad znate zaso sam ja pocela pusiti vec nekoliko mjeseci moja asja nije vise tko nemirna...ali njoj su sada 2 g i 4 mjeseca... ( i nije u kategoriji beba) zato vam i kazem strpljenje... sve sam to prosla ...a sad bas uzivam s njom
07.08.2010, 15:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja
iscitala sam temu i da nebi ponavljala ..moje dijete je sve to sto ste napisali ludim ludim poludila sam jos kad me 1000000000000000 puta zove bezveze kao upravo sad...samo me gleda i mama mamamamamamamaž da me hoce primit u ludnicu da se osmorim malo
Hahahaha,hajd bujrum kod mene,đe ćeš veću ludnicu,da vidiš moje dvije kakve su pred spavanje...eto ti ludnice!
07.08.2010, 15:58
R&T@
5982
Drage moje, ja imam dvije djevojcice... i da je ova druga prva rodjena, ja nikad vise ne bih pozeljela da rodim...
Meni je jos teze jer ja znam kako je jednostavno i divno kad je dijete mirno... Samo sto to prije tri-cetiri godine nisam znala...
Sve ono sto mi je smetalo kod djece i cemu sam se cudila, da ne kazem rugala, sad mi se vratilo...
A ona se samo smjeska i "divlja", a ja ne znam da li da se smijem ili placem...
07.08.2010, 16:13
koka i po
7309
Drage moje, ja imam dvije djevojcice... i da je ova druga prva rodjena, ja nikad vise ne bih pozeljela da rodim...
Meni je jos teze jer ja znam kako je jednostavno i divno kad je dijete mirno... Samo sto to prije tri-cetiri godine nisam znala...
Sve ono sto mi je smetalo kod djece i cemu sam se cudila, da ne kazem rugala, sad mi se vratilo...
Ovo isto da sam ja napisala samo što su kod mene dva dječaka
08.08.2010, 10:44
ivanak
1767
to ljudi većinom kažu... jedno dobro, drugo katastrofa.... Evo, ja sam rodila prvo i stvarno smo ga naučili da ne ide na ruke i nisam ga uopće uspavljivala ( stavila u krevet i dala čuču i to je to ). Ali ona nije toliko nemirna ,, nego malo više plače nego što je on bio plakao. Ali i nju ćemo aBd naučiti da ne ide na ruke i već se sama zna uspavati i nekad joj treba čuča.... Nije ni ona ideal, ali budući da je maloj tek 20-ak dana pa onda je i razumijem. Ali starije djete da se tako ponaša - ne treba to dozvoljavati. Rađe se oglušiti na njezino dovikivanje i plakanje, pod uvjetom da je nahranjeno, presvučeno i da ih ništa ne boli.
Ali sve u svemu moj vam je savjet da imate strpljenja i to će vas spasiti.