Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mak je od juce bolestan. Prvo se popodne umirio, usutio i vidimo temperatura... Cijelu noc mi je gorio... MM i ja nismo nista radili... Ja sam totalno neiskusna, ovo nam je prva temp. sve sam procitala na temi "Skidanje temperature". Uglavnom, crnjak nam je bilo da mu guramo toplomjer u guzu , pa smo mu nekako na minutu i manje uspjeli staviti ispod pazuha i pokazalo je 38 C... Jutros je malo zivahniji, ali je vruc u glavi (manje nego navece). Da li da ga vodim Dr, posla, pa odustala? Mislila nazvati Dr da mi da savjet sta da radim, kako da skidam i kada temp. Na pomenutoj temi (moderatorice, Amrino, izvini, prebacicu ovaj post i na tu temu) 100 savjeta a svaki drugaciji - neko kaze pusti bebu da se bori sama, neko skida, stvarno nisam pametna... Vidim moja Eminice da dugo traje, evo i ja se skoro 7 dana borim i to me unaprijed crnjaci zbog Makica, a da li ce Edi uspjeti da se ne zarazi??? Hvala svima na savjetima, a sada idem prebaciti post na pravu temu....