Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ide Perica ulicom i vidi zlatne mindjuse, i upita babu: -Baba baba!! naso sam skupe mindjuse mogu da ih uzmem,a baba mu odgovori: Ne! Perice nista se ne uzima sa ulice. Sledeci dan on nadje skupocenu narukvicu od dijamanta,i upita babu: Baba baba vidi vidi!! nasao sam skupcenu narukvicu mogu li je zadrzati,a baba rece: Perice kolko puta da ti kazem nista se ne uzima sa ulice! i jednog dana baba se setala sa Perico i odjednom pade na ulicu i kaze Perici:Dete pomozi mi,a Perica kaze: Ne ne bako nista se ne uzima sa ulice :D haha
18.01.2012, 22:51
dada83
153
Mujo i Haso se zaposlili u Air Bosna i upravljaju avionom punim stranaca. Na 10.000 m pokvari se nesto u avionu i jedan treba da upozori putnike. Mujo znao malo engleskog, uze mikrofon i rece: " Ladies and gentlemen, please repeat after me: Ešhedu enla-ilahe-illalah..."
19.01.2012, 22:09
Anoniman
Napusio se zec i pao u potok
nailaze vuk i lisica, pa kazu "Hajde bolan izadji iz potoka, udavices se"
"Hajde razgulite, vi kopnene zivotinje"
19.01.2012, 22:14
mamine oci
4300
glavni grad FB je Lajkovac :D
19.01.2012, 22:26
kupina
2947
Trener reprezantacije Engleske,Lampard i Beckham se dodaju loptom.
Lampard:"Ovo je glupo,hajmo viktorije!" Beckham:"Hajmo ti matere!"
19.01.2012, 23:45
ananas_ze
317
Konobar: " Izvolite. " Momak: " Dvije kafe.." Cura: " Izvinite, ja ću Fantu.." Momak: " Ništa mi ne Fantaziraj, uzmi kafu i šuti. !
Onaj pogled :))))
20.01.2012, 13:57
Pingvina
1477
Kad je vec krenulo s tim konobarskim vicevima...evo i od mene jedan: Ušao Mujo u kafanu i pita konobara: • Imaš li pivo? • Imam • Je l' ti hladno? • Da, jeste. • Idi obuci se i donesi mi to pivo.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
20.01.2012, 16:26
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Pingvina
Kad je vec krenulo s tim konobarskim vicevima...evo i od mene jedan: Ušao Mujo u kafanu i pita konobara: • Imaš li pivo? • Imam • Je l' ti hladno? • Da, jeste. • Idi obuci se i donesi mi to pivo.
21.01.2012, 00:52
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
Konobar: " Izvolite. " Momak: " Dvije kafe.." Cura: " Izvinite, ja ću Fantu.." Momak: " Ništa mi ne Fantaziraj, uzmi kafu i šuti. !
21.01.2012, 00:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
21.01.2012, 00:54
milenium
6133
hvalila se jedna mama drugoj mami: moj mali ide na tečaj,engleskog,francuskog i trigonometrije,hajde sine reci teti nešto na trigonometrijskom!
21.01.2012, 00:57
milenium
6133
šetale dvije mame s bebama u kolicima,i jedna se hvali drugoj:moj mali propričao s nepunih 10 mjeseci! -Ma nemoj,a šta je rekao?začuje se glas iz kolica.
21.01.2012, 11:07
mersiha 77
940
Sjedi Fata na kavi s prijateljicama i razgovaraju o muževima. Nakon nekog vremena tema se, naravno, prebaci na seks. Pošto su obradile kvalitete muževa, jedna od njih upita Fatu kakvu kontracepciju koristi. Fata će lakonski:
- Kantu!
Sve za stolom zagledaju se u Fatu zbunjenu, a jedna upita:
- Kakvu, bona, kantu, šta ti je to, pa nije to kontracepcija!
Fata se nasmije i odgovori:
- Jes, bona, u mom slučaju. Znaš kako je moj Mujo onako malešan, pa se mora popeti na kantu da me opali zguza. E, pa kad vidim da počinje teško disati i kolutati očima, ja samo opalim nogom kantu!
22.01.2012, 09:58
mersiha 77
940
Mujo i Fata su u braku već nekoliko godina, i jednog dana počnu oni razgovor uz jutarnju kavu o bračnim problemima. Nakon par minuta Mujo upita Fato:
- Dobro, Fato, što bi ti napravila kad bi saznala da te ja varam s drugom?
Fata se zamisli i odgovori:
- Bogami, Mujo, stavila bi to u novine.
Mujo se nasmije i reče:
- E, Fato, taman bi to novine objavile ...
A Fata će na to:
- Bi Mujo, sigurno!
Mujo se još jače nasmije i upita:
- Pa šta bi napisala?
Fata ga mirno pogleda i reče:
- Mujina dženaza će se služiti sutra u 15 sati na gradskom groblju!
22.01.2012, 10:10
mersiha 77
940
Došao seljak kod doktora i čeka na red. Prođe čitav dan u čekanju, na kraju napokon izađe doktor iz ordinacije i kaže:
- To bi bilo sve za danas, imam važan sastanak, svi koji nisu došli na red moraju doći sutra.
Seljak se meškolji na svom stolcu, držeći torbu u krilu i upita:
- Čekaj malo, šta da radim sa ovolikim pečenjem?
Doktor mu namigne i kaže:
- Vi sa pečenjem sačekajte još malo, a svi ostali kući.
Odu svi pacijenti kućama, isprazni se čekaonica, a doktor prozove seljaka i pita:
- Dobro, gdje je to pečenje?
Seljak duboko uzdahne i reče
- Doktore, strašno me peče kad pišam ...
22.01.2012, 10:28
mersiha 77
940
- Cajac, jel' znaš gdje je WC? - Slušaj mali, nisam ja za tebe cajac, nego milicajac! - Neću da ti kazem "mili" pa makar se usro!
22.01.2012, 11:56
Pingvina
1477
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
Došao seljak kod doktora i čeka na red. Prođe čitav dan u čekanju, na kraju napokon izađe doktor iz ordinacije i kaže:
- To bi bilo sve za danas, imam važan sastanak, svi koji nisu došli na red moraju doći sutra.
Seljak se meškolji na svom stolcu, držeći torbu u krilu i upita:
- Čekaj malo, šta da radim sa ovolikim pečenjem?
Doktor mu namigne i kaže:
- Vi sa pečenjem sačekajte još malo, a svi ostali kući.
Odu svi pacijenti kućama, isprazni se čekaonica, a doktor prozove seljaka i pita:
- Dobro, gdje je to pečenje?
Seljak duboko uzdahne i reče
- Doktore, strašno me peče kad pišam ...
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
22.01.2012, 20:00
sreca 27
384
Žena dolazi kući i kaže svom mužu: - Sjećaš se onih glavobolja koje sam imala sve ove godine? E pa više ih nemam. - Nemaš više glavobolja? - upita muž - Što se dogodilo? Žena odgovori: - Prijateljica mi preporučila da odem do hipnotizera. On mi je rekao da stanem ispred ogledala, i dok se gledam da ponavljam: Nemam glavobolju, ja nemam glavobolju, ja nemam glavobolju. Upalilo je! Glavobolja je ne...stala. - To je... to je... pa to je divno! - kaže muž. - Znaš, ni ti nisi bio baš vatren u krevetu proteklih par godina. Zašto i ti ne bi otišao do njega i provjerio može li ti pomoći?! Muž se složi s idejom. Nakon par tretmana, muž dođe kući, strgne si odjeću, podigne ženu i odnese je u spavaću sobu. - Ne miči se, odmah ću se vratiti. Ode do kupaonice, vrati se za par minuta, skoči u krevet i vodi ljubav s njom kao nikad prije. Kaže žena: - Uaa, to je bilo predivno! - Čekaj malo! - kaže muž i ode još jednom do kupaonice i vrati se u krevet na drugu rundu koja je bila još bolja od prve. Ženi se zavrtilo u glavi! Kaze muž opet: - Ne miči se, odmah ću se vratiti! - i ode. Ovaj put se žena polako na prstima došunja do kupatila da vidi zašto joj muž stalno mora ići. Proviri kroz vrata i vidi njega kako stoji pred ogledalom i govori: - Ona nije moja žena. Ona nije moja žena. Ona nije moja žena!
22.01.2012, 22:50
mersiha 77
940
sreca dobar pravo
evo jos jedan
Sjede Francuz, Talijan i Bosanac sa ženama za stolom i ručaju. Kaže Francuz svojoj ženi: -Dodaj mi šećera, šećeru. Na to će Italijan svojoj: -Dodaj mi meda, medena Okrene se Bosanac ženi i kaže: -Dodaj mi mlijeka, kravo!!!
22.01.2012, 23:19
Pingvina
1477
Pitaju cigu kakvu bi ženu on htio da ima, a cigo im odgovara: - Paranormalnu. - Zašto paranormalnu? Cigo: - Da ima para i da je normalna
23.01.2012, 19:11
ananas_ze
317
Muž se navečer vraća s posla i na stolu ga dočeka ženina poruka: "Mama je bolesna, odvezla sam se k njoj!" Zatim poruka na frižideru: "Hrana je u frižideru, samo je podgrij u mikrovalnoj!" Muž krene u krevet, opet poruka: "Sanjaj o meni!" Kad mu dosade poruke, obuče se i krene obuvati cipelu, a u njoj poruka: "Kuda, kuda?"
23.01.2012, 23:58
madam x
839
Tri žene igrale golf jednog lijepog nedjeljnog prijepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Ode da je potraži i umesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku. - Oslobodi me - reče žaba - i ispuniću ti 3... želje. Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi žabu, na šta žaba kaže: - Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš, tvoj muž će dobiti 10 puta bolje. - Nemam ništa protiv - bila je zadovoljna žena. Njena prva želja bila je da postane najlepša žena na svetu. - Ali, jesi li ti svesna - upozori je žaba - da će tvoj muž postati naj naj najljepši muškarac na svetu? Pravi Adonis. Sve će ga žene proganjati. - Nema problema. Pa ja ću biti najlepša žena na svetu i on će videti samo mene! I tako žena postade najlepša na svetu. Posle toga poželi da postane najbogatija. - Ali to će od tvog muža učiniti deset puta bogatijim od tebe. - To mi uopšte ne smeta, ono što je njegovo je i moje - odgovori žena. I tako žena postade najbogatija na svetu. - A šta je tvoja zadnja želja? - upita radoznala žaba. - Želim dobiti LAGANI srčani udar!
Pouka pričice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikad šaliti sa njima!
NAPOMENA: Ako si žensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovde i osećaj se superiorno!
Ako si muškarac: Muž je imao deset puta LAKŠI srčani udar! Pouka pričice je da žene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih neka tako misle i uživajmo u spektaklu.
P.S. Ako si žensko i još čitaš, ovo je dokaz da žene NIKAD NE SLUŠAJU!!!
30.01.2012, 23:12
bananica
4330
Djevojcica od pet, šest godina kreće u prvi razred Osnovne škole. Nije išla u vrtić, čuvala je nana. Nana je redovno posjećivala komšiluk, zajedno sa unukom naravno. Tako je dijete pokupilo nanine "fore i fazone". I...prvi dan škole djevojčica sjedi na času ...Nakon pola sata počinje pakovati stvari, ustaje i na sav glas govori: "Gon'te me žene kući"