Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mujo: - "Doktore imam slabo varenje. Jedem jabuke, jabuke izlaze napolje. Jedem banane, izlaze banane. Sta da radim?" Doktor: - "To je jednostavno: jedi govna."
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
23.09.2011, 11:27
balasgirl
972
Pričaju Amerikanac, Francuz i Bosanac šta njihove partnerice pali u sexu. Kaže Amerikanac: Moja poludi kada je oralno zadovoljim. Kaže Francuz: Moju najviše pali kada je ljubim svuda po tijelu. Bosanac šuti. Pitaju ga:Šta pali tvoju ženu? a on kaže . Stora. Amerikanac i Francuz u čudu: Kako stora? Kaže Bosanac: Ma moja žena najviše poludi kad ga poslije sexa obrišem od storu.
23.09.2011, 11:31
balasgirl
972
Trebala policajka na neki tajni zadatak, međutim dobila pa nije mogla od bolova. Zove ona šefa da joj nađe zamjenu. Šef kaže da će brzo poslati nekoga. I tako čeka ona, i čeka, i čeka, al zamjene nema. Kad nakon nekoliko sati dolazi kolega mrtav pijan. Kaže Ona: "PA gdje si do sad, znaš koliko te čekam", a policajac će: "Ma joj šuti, kad sinazvala šefa bili smo u kafani, pa ka smo čuli da si dobila, prvo šef zvao turu, pa komesar, pa načelnik, pa Pera, pa Mića,..... i jebi ga....."
23.09.2011, 11:33
zeze
1069
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Trebala policajka na neki tajni zadatak, međutim dobila pa nije mogla od bolova. Zove ona šefa da joj nađe zamjenu. Šef kaže da će brzo poslati nekoga. I tako čeka ona, i čeka, i čeka, al zamjene nema. Kad nakon nekoliko sati dolazi kolega mrtav pijan. Kaže Ona: "PA gdje si do sad, znaš koliko te čekam", a policajac će: "Ma joj šuti, kad sinazvala šefa bili smo u kafani, pa ka smo čuli da si dobila, prvo šef zvao turu, pa komesar, pa načelnik, pa Pera, pa Mića,..... i jebi ga....."
hahhahahhahahhaa
23.09.2011, 13:40
HanaBana
1182
Nosi Dalmatinka ranjenog Muju i nosi jako dugo pa joj postao pretezak, pa mu rece - Bi li ti Mujo malo "piske" Mujo: Ma ne bi vala sada ni da ti je zlatna!!!
23.09.2011, 13:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Nosi Dalmatinka ranjenog Muju i nosi jako dugo pa joj postao pretezak, pa mu rece - Bi li ti Mujo malo "piske" Mujo: Ma ne bi vala sada ni da ti je zlatna!!!
23.09.2011, 20:44
Anoniman
Silovali babu, i na sudu je pitaju: - Bako sta vam je bilo najteze? - Kad mi digose noge, a ono trunje iz opanaka sve u oci!
23.09.2011, 22:25
salmy
5830
Šta radi Bosanac kad napuni 18 god? - Ide u Sloveniju raditi. A šta radi Slovenac kad napuni 18 godina? - Ide u Bosnu trazit oca!!
kaže Mujo Fati: -Fato, najradije bih te posuo sitnim šećerom pa bih te svu oblizo... praktičnija Fata odgovori: -e moj Mujo, pospi me radije kockom, pa me tucaj!
Upecao dizelaš zlatnu ribicu. kaže mu ribica: -Pusti me i ispuniću ti tri želje! Zagledao se on u ribicu i posle par trenutaka stavi je u unutrašnji džep kožne jakne: -Ma kakve želje, tozla je tozla
Kako pocinje ciganski recept za tortu? -UKRADEŠ ŠEST JAJA...!
25.09.2011, 19:59
mersiha 77
940
Došao seljak na poljoprivredni sajam i kupio mašinu za mužu krava. Kad je vidio kako mašina radi, odlučio je da ugura u nju svoju kitu kako bi ga mašina zadovoljila. I tako on svrši jednom, drugi put treći... Seljaku dosadi, pa uzme uputstvo da vidi kako se iskljucuje, a tamo pise: "Automatski iskljucuje nakon 10 litara ..."
25.09.2011, 20:08
mala87
1285
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
Došao seljak na poljoprivredni sajam i kupio mašinu za mužu krava. Kad je vidio kako mašina radi, odlučio je da ugura u nju svoju kitu kako bi ga mašina zadovoljila. I tako on svrši jednom, drugi put treći... Seljaku dosadi, pa uzme uputstvo da vidi kako se iskljucuje, a tamo pise: "Automatski iskljucuje nakon 10 litara ..."
25.09.2011, 20:13
mersiha 77
940
Američka TV-spikerka, koja želi da sačuva od javnosti svoju privatnost, zabranila je svojoj maloj ćerki da komšijama u novom kvartu kaže čime joj se majka bavi. Jednoga dana, kada je jedan stariji komšija upitao devojčicu šta joj je mama po zanimanju, ona je odgovorila: - Ja ne znam čime se ona bavi, znam isto što i vi, a to je da se svake večeri debelo našminka, izazovno obuče, ode od kuće i vraća se veoma, veoma kasno...
25.09.2011, 20:19
mersiha 77
940
Tek što su Mujo i Fata počeli voditi ljubav, njihov šestogodisnji Mujica upadne u sobu. - Šta to radiš, tata? - Znaš da si uvijek želio brata - poče Mujo. - Stavljam brata u tvoju mamu i on će se pridružiti našoj obitelji za devet mjeseci. Dječak se zahvali roditeljima i zatvori vrata. ... Sljedeće večeri, Mujo nađe sina ispred kuće kako plače. - Šta je bilo, sine? - Tata, znaš kako si stavljao brata u mamu, za mene? E, pa poštar ga je pojeo jutros
25.09.2011, 20:20
mersiha 77
940
"Joj, susjeda draga, sto je to sa vama? Jeste li jako bolesni?" - "Ja? Bolesna? Zdrava sam k'o drijen! A sto me to pitate?" - "Pa, čujte, vidim da vam već tri dana za redom svako jutro dolazi liječnik..." - "Oprostite, molim, kad je vama svako jutro dolazio onaj pukovnik, meni nije bilo ni na kraj pameti da pomislim kako je mozda počeo rat.
25.09.2011, 20:26
mersiha 77
940
*Zaposli se Fata, dobije svoj kompjuter, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Medjutim, jedan dan se razboli i ne dodje na posao, a njenim kolegama treba nesto s njenog kompjutera, ali ne znaju lozinku (password). Zovu oni Fatu: Fato, koja ti je lozinka na racunalu? Kaze Fata: "Velkom" Probaju oni 'WELLCOME' - nece. Probaju 'VELKOM' - nece. 'VELLCOME', WELCOME' - nista nece. Zovu oni Fatu ponovo: "Fato, kazi nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?" ... Pa jedno, kaze Fata. Pa kako jedno, pobogu?!, pitaju kolege opet. "Pa vel'ko M!"
25.09.2011, 20:31
mersiha 77
940
Dosao mali Perica sa nekog putovanja i tamo kupio vijagru. -Deda, ako popijes malo ovoga, usrecices babu nocas!- rece mu u poverenju. -Sinko, ako bude tako, ja ti sutra ujutru dajem sto evra! Ujutru, uz kafu, deda vadi sesto evra i daje... unuku. -Ali deda, reko si sto,a ovde.. -pocne iznenadjeni unuk. -Cuti, ja sma obecanje odrzao, dajem ti sto evra! Ovih petsto ti je od babe!
25.09.2011, 20:43
teacher75
5394
Tek što su Mujo i Fata počeli voditi ljubav, njihov šestogodisnji Mujica upadne u sobu. - Šta to radiš, tata? - Znaš da si uvijek želio brata - poče Mujo. - Stavljam brata u tvoju mamu i on će se pridružiti našoj obitelji za devet mjeseci. Dječak se zahvali roditeljima i zatvori vrata. ... Sljedeće večeri, Mujo nađe sina ispred kuće kako plače. - Šta je bilo, sine? - Tata, znaš kako si stavljao brata u mamu, za mene? E, pa poštar ga je pojeo jutros
25.09.2011, 20:46
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: teacher75
25.09.2011, 20:50
Anoniman
Probudi se mali Perica u neko doba noci i ode u kuhinju. Kad tamo neki nepoznati muskarac. Pita njega Perica: -Jesi li ti novi baby-siter????? A ovaj ce ti njemu: -Ne, ja sam novi mada-fucker!!!!!
25.09.2011, 20:54
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Probudi se mali Perica u neko doba noci i ode u kuhinju. Kad tamo neki nepoznati muskarac. Pita njega Perica: -Jesi li ti novi baby-siter????? A ovaj ce ti njemu: -Ne, ja sam novi mada-fucker!!!!!
25.09.2011, 21:17
mersiha 77
940
Setali uobicajeno parkom stariji i u neko doba sretnu se baba i deda i zaljube se na prvi pogled.Kako im se zurilo,odluce da se odmah vencaju.Taman su nasli kumove i stigli pred maticara,kad baba veli:-Moram pre vencanja da ti otkrijem jednu tajnu.Znas,ja dole nemam ni jednu dlaku... -Ma,ne sekiraj se nista,-veli deda,-dok se meni digne,tebi ce dlake da porastu!
25.09.2011, 21:37
D_K
2669
FUJ..
25.09.2011, 22:05
mersiha 77
940
Dolazi frajer u javnu kuću i pita: - Sto ima za deset dolara? - Idite u sobu dvadeset, na drugom katu! Ovaj ode, otvori vrata i ima sto vidjeti. Njih petnaestak se namjestilo, jedan iza drugog, svatko naguzio onog ispred sebe. Frajer ulazi, a njih nekoliko dobacuju: - Hajde, momak! Biraj! Ili ćeš naprijed, ili pozadi, samo požuri! ... Gleda frajer, posljednji u redu neki djedica, sve mu dupe smežurano, a prvi, neki crnja s kur*inom od trideset centimetara. Frajer razmišlja u sebi: - "Ako budem prvi, onaj crnac će mi rasturiti guzu! Bolje idem ja na kraj, pa makar naguzio onog djedicu!" Taman on naguzi djeda, kad progovara onaj crnac: - Jesmo li se svi namjestili? Zatvaraj krug!!!
25.09.2011, 22:47
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
25.09.2011, 22:52
mersiha 77
940
Vade Stanojka i Milojka repu, tek će Stanojka isčupavši poveći komad: - Ju Milojka, ovak’i je kod mog Milorada! - Šta, tak’i golem? - Jok more! Taki kaljav!
25.09.2011, 22:55
mersiha 77
940
Razgovaraju dve prijateljice i jedna se žali: - Zamisli, svakoga dana pozvoni mi na vrata neki mladić i pita za moga muža. Kad mu odgovorim da je na poslu, mladić navali da me ljubi i potom me odvuče u spavaću sobu, i to u moj sopstveni bračni krevet. Sad se već zabrinuto pitam, što taj bezobraznik stalno traži moga muža?