Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
08.09.2011, 22:22
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: chantal
Hahahhha
Bakica kod doktora s neugodnim problemom.
- Doktore, prdim nonstop, ali nit se čuju, nit smrde. Evo, od kad sam u ordinaciji, bar sam dvadeset tih nečujnih, bezmirisnih prdaca ispustila.
Doktor joj propiše pilule tri put na dan. Za tjedan dana bakica na kontroli.
- Doktore, problem je još i gori!! Prdim i dalje nesmiljeno i dalje su nečujni, ali sad smrde k'o vrag!!!
Doktor odgovara:
- Odlično, sinuse smo pročistili, sad još da riješimo gluhoću!!!
08.09.2011, 22:25
kupina
2947
IZVORNA PORUKA: teacher75
a ima i ovaj: skinula baba gace i rasirila noge pred dedom i deda kaze: "skupi baba te noge, sakrij to groblje!". a baba ce njemu: "e moj deda, u moje groblje mozda jos neko i zadje a tvog mrtvaca iz groba niko dici nece!"
slican: kaze baba,vidi deda koliko mogu dici noge,mogla bih se i *ebati,a deda ce: mogao bih i ja, samo ne znam ko bi nas *ebo!
08.09.2011, 22:26
kupina
2947
Tri žene stalno zajedno piju kavu u firmi i časkaju u vrijeme pauze. - Zamislite, - reče jedna od njih, - pipnem ja jutros jaja mome Peri, a ona hladna kao led. Sutradan druga kaže: - Provjerila sam: i mome Ivanu su isto ledena jaja. Baš je to čudno! Slijedećeg dana nema one treće žene. Ona se pojavi tek posle 5-6 dana sa vidljivim modricama i šljivama. - Pa gdje si ti ? - pitaju je. -.... i ja pipnuh jaja mome Milanu, a ona vrela! Pitam ga ja: A, kako to da su tebi jaja vrela, a Peri i Ivanu su jaja hladna…!?
09.09.2011, 23:21
Anoniman
Učiteljica: "Perice, zašto služi biber?" Perica:"Pa, za spavanje." Učiteljica:"Pa kako to Perice za spavanje?" Perica:"Pa, tata svaku noć kaže mami hajde da ti ga zabiberim bolje ćeš spavati."
09.09.2011, 23:21
Anoniman
Kaže zeko zmiji:"Izvini što sam te neki dan zezao sto nemaš noge." Na to će zmija: "Ma nema veze, bilo pa prošlo." Na to će zeko:"E svaka ti čast! Evo ruka!"
09.09.2011, 23:22
Anoniman
Kaže sarma šnicli : " Blago tebi, tebe stalno t*c*ju." Odgovara šnicla :" Ko te j**e kad si smotana."
09.09.2011, 23:23
Anoniman
Došla nevestina majka u ćerkinu novu kuću da vidi gde joj dete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji:-"Lepo se udala moja ćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša misu." Tek će prija na to:"Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti!"
09.09.2011, 23:25
Anoniman
Dve bakice setaju plazom i vide tipa zatrpanog u pesku samo mu ona stvar viri iz peska.
E bas nema pravde!-rece prva
- A zasto? pita druga.
- Kad sam imala 20 to me je zanimalo, - Sa 30 sam uzivala u tome, - Sa 40 sam trazila al nisam uvek dobijala, - Sa 50 sam placala da dobijem, - Sa 60 sam molila Boga da mi neko da, - Sa 70 sam vec zaboravila da to postoji, A danas ova stvar raste u pesku, a ja ne mogu ni cucnuti ...
09.09.2011, 23:28
Anoniman
Ulazi Mujo u kafanu i vikne na sav glas:"Ljudi, dobio sam tri sina! Dok je moja žena bila trudna, čitala je "Tri musketara!" Na to se oglasi Haso:"Odo' ja kući, moja žena čita "Alibabu i 40 razbojnika"
09.09.2011, 23:38
Anoniman
Dune vetar i oduva milicajcu kapu. On potrči, dohvati je, krene da je stavlja na glavu i kaže: -Nabijem te na k...c
09.09.2011, 23:41
Anoniman
Lijep sunčan dan, ženski glas se čuje kroz dvorište : -"Safeteeee , evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!"
zena:ajde da zamenis plocice u kuhinji, vreme im je muz:sta sam ti ja,keramicar?i ode sutradan,zena:ajde da zamenimo kazance,puklo je muz:sta sam ti ja,vodoinstalater??mani me dan kasnije,zena:ajde da okrecis hodnik,molim te ... muz:ma sta sam ti ja,moler? sledeceg dana,sve sredjeno,kazance,hodnik,plocice muz:ko je sve ovo zavrsio? zena:pa komsija muz:sta je trazio zauzvrat? zena:ili da mu napravim kolace il da se kresnemo. muz:i?napravila si mu kolace? zena:sta sam ti ja,poslasticar?
09.09.2011, 23:44
Anoniman
Sva deca u razredu se slikala za razrednu fotku, i učiteljica ih posle uverava da kupe sliku: • Deco, pomislite samo, za dvadeset godina kad budete gledali sliku, reći ćete: ovo je Sonja, ona je pravnik, a vidi i Vladu, on je lekar.. A tihi glasić iz pozadine dobaci: • A ovo je učiteljica, ona je mrtva.
Dosta za veceras vidim ja niko se ne smije
09.09.2011, 23:47
Anoniman
Dosadio ginekologu njegov posao i odluči potražiti posao automehaničara. Dođe kod automehaničara i zatraži ga posao, a ovaj mu veli da će mu dati 1000€ ako pravilno rastavi motor i 1000€ ako ga pravilno sastavi. Kad je ginekolog završio posao dođe mehaničar i dade mu 3000€ uz obrazloženje da mu je 1000€ jer je pravilno rastavio motor, 1000€ jer ga je sastavio i još 1000€ jer je to sve napravio kroz auspuh....<<<<
09.09.2011, 23:52
Anoniman
Žena se žalila doktoru da joj opadaju stidne dlačice. Koliko često imate seks -upita doktor. Dva,tri puta dnevno,a i noću toliko odgovori žena. Pa gospođo, ni na auto putu ne raste trava odgovori doktor....
09.09.2011, 23:55
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Sva deca u razredu se slikala za razrednu fotku, i učiteljica ih posle uverava da kupe sliku: • Deco, pomislite samo, za dvadeset godina kad budete gledali sliku, reći ćete: ovo je Sonja, ona je pravnik, a vidi i Vladu, on je lekar.. A tihi glasić iz pozadine dobaci: • A ovo je učiteljica, ona je mrtva.
Dosta za veceras vidim ja niko se ne smije
jeste crnjak ali istinit
10.09.2011, 06:58
mersiha 77
940
MarinaDK ma gdje ih samo zeno iskopas,kako se nesmije nego nam stopa rr
10.09.2011, 12:42
Anoniman
Znate li kako se na hrvatskom kaže SUPRUG I LJUBAVNIK... Suprug-JEBNIK.. Ljubavnik-DOJEBNIK
Izvinite na ovom j ali kad bi ztavila h izgubilo bi strast
10.09.2011, 12:55
vila_7
5398
Dosadio ginekologu njegov posao i odluči potražiti posao automehaničara. Dođe kod automehaničara i zatraži ga posao, a ovaj mu veli da će mu dati 1000€ ako pravilno rastavi motor i 1000€ ako ga pravilno sastavi. Kad je ginekolog završio posao dođe mehaničar i dade mu 3000€ uz obrazloženje da mu je 1000€ jer je pravilno rastavio motor, 1000€ jer ga je sastavio i još 1000€ jer je to sve napravio kroz auspuh....<<<<
10.09.2011, 13:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK Došla nevestina majka u ćerkinu novu kuću da vidi gde joj dete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji:-"Lepo se udala moja ćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša misu." Tek će prija na to:"Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti!"
Ovo treba staviti na temu svekrve!!!
10.09.2011, 14:15
reallove
5807
10.09.2011, 14:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
MarinaDK ma gdje ih samo zeno iskopas,kako se nesmije nego nam stopa rr
Ma sinoc saltala po netu pa naletila na vic0ve, pa reko da i ja turim koji
10.09.2011, 14:51
Saly
13
Zec: Imas kupus? Medved: Nemam. Zec: Imas kupus? Medved: Nemam. Zec : Imas kupus? Medved: Ako me jos jednom pitas to, zakucacu te za zid. Zec: Imas eksere? Medved: Nemam. Zec: Imas kupus?
11.09.2011, 00:47
gvendolina
1896
Tri roma sjede u kafani za stolom i hvale se jedan drugom: - ˝Ja sam za 15 dana skinuo 35 kg!˝ - ˝Ja sam za 10 dana skinuo 40 kg!˝ -pohvali se drugi - ˝A ja sam za 7 dana skinuo 45 kg˝-rece treci Slusa to konobar sa strane pa im rece: -˝Ma daj,ne lazite!Nemoguce je da covjek skine toliko sala za tako kratko vrijeme!˝ -˝Ko govori o salu,glupane!?Pricamo o bakarnim olucima˝
11.09.2011, 00:49
chantal
431
Znate li kako se na hrvatskom kaže SUPRUG I LJUBAVNIK... Suprug-JEBNIK.. Ljubavnik-DOJEBNIK
Izvinite na ovom j ali kad bi ztavila h izgubilo bi strast