Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Tri Crnogorca na lokalnoj sahrani pitaju jedan drugog: A što bi ti volio da tvoji prijatelji reknu nad tvojim odrom kad umreš? Ja bih volio da reknu: - Bio je dobar prijatelj, suprug i otac - reče prvi. Ja bih da reknu: Bio je vjeran Božji sluga i učinio nešto po čemu će ga ljudi pamtiti - reče drugi. Ja bih volio da reknu: - Viđi ga, mrda se! - reče treći
25.06.2011, 14:32
teacher75
5394
Što znače oznake A B C D E F za veličinu grudnjaka? A - A di su? B - Bar se vide! ...C - Cuclo bi ih! D - Dobre, dobre! E - Enormno dobre! F - Fuj, silikoni... :))
25.06.2011, 14:32
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Tri Crnogorca na lokalnoj sahrani pitaju jedan drugog: A što bi ti volio da tvoji prijatelji reknu nad tvojim odrom kad umreš? Ja bih volio da reknu: - Bio je dobar prijatelj, suprug i otac - reče prvi. Ja bih da reknu: Bio je vjeran Božji sluga i učinio nešto po čemu će ga ljudi pamtiti - reče drugi. Ja bih volio da reknu: - Viđi ga, mrda se! - reče treći
26.06.2011, 00:39
klemzi
2988
ONA: Gotovo je! Prekidamo! ON: Zašto? O.o ONA: Njoj si lajkovao više slika nego meni! -.-''
26.06.2011, 17:36
Crvena
1859
IZVORNA PORUKA: teacher75
Što znače oznake A B C D E F za veličinu grudnjaka? A - A di su? B - Bar se vide! ...C - Cuclo bi ih! D - Dobre, dobre! E - Enormno dobre! F - Fuj, silikoni... :))
30.06.2011, 00:15
Anoniman
Idu tri crnca nudističkom plažom, a u jednog bijela ona stvar. Svi nudisti začuđeno gledaju, a jedan priđe i pita ih: Kako to, vi crnci, a u ovoga bijela “stvar”? - Nismo ti mi bolan, crnci. Mi smo rudari iz Zenice, a njemu je sinoć bila žena u posjeti...
30.06.2011, 13:52
10 mart 2009
458
Zove Mujo Hitnu pomoć: - Brzo ljudi, žena mi je progutala kondom. Malo kasnije zove on opet: - E, ne morate dolazit' - našao ja drugi.
Igra Haso poker, i viče Fati: Fato, kuhaj kafu. Dobio sam te nazad.
Idu Mujo i Haso kući iz posla i pita Mujo Hasu: - Bolan Haso, što ćeš prvo da uradiš, kad dođeš kući? - Prvo ću da strgnem i pocijepam ženine gačice. - Što, toliko si napaljen? - Ma ne, žuljaju me.
Pita Mujo Hasu: - Haso, što bi ti želio biti da se ponovo rodiš? - Konj. - Eeee, nemože dvaput isto.
30.06.2011, 17:18
dubravka01
784
Sjede dvije sove na grani. Kaže prva: -Huuuuuuuuu Kad će druga: -idi u pi*ku materinu,prepade me!!
30.06.2011, 17:30
Almaa
1983
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Sjede dvije sove na grani. Kaže prva: -Huuuuuuuuu Kad će druga: -idi u pi*ku materinu,prepade me!!
30.06.2011, 17:47
mala86
2755
Idu tri crnca nudističkom plažom, a u jednog bijela ona stvar. Svi nudisti začuđeno gledaju, a jedan priđe i pita ih: Kako to, vi crnci, a u ovoga bijela “stvar”? - Nismo ti mi bolan, crnci. Mi smo rudari iz Zenice, a njemu je sinoć bila žena u posjeti...
star al dobar
mm-ov rodjak poceo radit u rudniku,trebam reci mm da ga zeza dok se ozeni
30.06.2011, 21:26
mamin cvjetić
824
Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica: - Da ste koji slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće ! -A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!
30.06.2011, 21:33
InLove
538
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić
Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica: - Da ste koji slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće ! -A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!
30.06.2011, 21:41
InLove
538
Nemoj se zanositi da nešto možeš promjeniti na muškarcu, osim ako nosi pelene.
30.06.2011, 21:46
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: dubravka01
ovaj i 'crnci' iz Zenice su mi suuper..
30.06.2011, 23:17
klemzi
2988
Pita Ivica mamu: "Mamice, što to znači razmjena mišljenja?" "To ti je kad tata dođe u kuhinju sa svojim mišljenjem, a izađe s mojim."
01.07.2011, 07:45
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: klemzi
Pita Ivica mamu: "Mamice, što to znači razmjena mišljenja?" "To ti je kad tata dođe u kuhinju sa svojim mišljenjem, a izađe s mojim."
suuper
03.07.2011, 01:39
dada83
153
-Meni će na svadbi svirati grupa "Youtube", nema pesme koju frajeri ne znaju.
- Kad Čak Noris jede kikiriki, on zna ko je Kiki a ko Riki.
- Došao Mujo na pijacu da kupi jabuke, i pita jednog prodavca: • Je li, bolan, pošto su ove jabuke? • Zavisi, što više uzmeš, to su jeftinije. • Super, trpaj u ceger dok ne bude besplatno.
- Radnici u firmi se sjatili oko direktora: • Oprostite, direktore, ali nismo primili platu već tri meseca. A direktor će: • Oprošteno vam je!
07.07.2011, 00:06
Anoniman
Pita Ciga svoju ženu: Je li, sa čega bre ti pereš onu tvoju stvar? Pa, Miko bre, perem je sa sapuna, sa deterdženta, sa čega nađem... E, Mileva, od sad da je pereš sa Grand kafu, da ima i miris i ukus
07.07.2011, 00:12
InLove
538
Pita Ciga svoju ženu: Je li, sa čega bre ti pereš onu tvoju stvar? Pa, Miko bre, perem je sa sapuna, sa deterdženta, sa čega nađem... E, Mileva, od sad da je pereš sa Grand kafu, da ima i miris i ukus
14.07.2011, 14:45
dada83
153
U rodilistu razgovaraju dva novorodejnceta . Deckic ponosno kaze curici: -Decko sam! -Odakle znas?!, pita curica. -Sad cu ti pokazat samo nek ode sestla! Kad sestra izadje, deckic skloni plahticu, dignu nogice u zrak, te kaze: -Vidi plave calapice!
20.07.2011, 14:45
balasgirl
972
IZVORNA PORUKA: dada83
U rodilistu razgovaraju dva novorodejnceta . Deckic ponosno kaze curici: -Decko sam! -Odakle znas?!, pita curica. -Sad cu ti pokazat samo nek ode sestla! Kad sestra izadje, deckic skloni plahticu, dignu nogice u zrak, te kaze: -Vidi plave calapice!
aaa medenko mali
25.07.2011, 02:42
Anoniman
Dolazi tip u apoteku i staje u red. Kada je došao na red počne se žaliti: - Molim vas ja lijepo, kakve to prezervative prodajete? Stalno pucaju! - Oprostite molim vas. Do sada nam se nitko nije žalio na takve probleme. Na to se jedan starčić iza njega javi: - Jest, jest. Ne samo da pucaju nego i spadaju.
03.08.2011, 10:26
Anoniman
Bili na brodu Japanac i Crnogorac,kad je brod poceo da tone,zakuka Japanac,sta cemo sad raditi,na to ce Crnogorac,cuj jade,on bi samo radio...
03.08.2011, 10:32
Anoniman
Pitali malenog cigu koja mu je najbolja divlja zivotinja, Kaze on lav! A zasto lav ? On je strasan, ima velike zube, on je kralj svih zivotinja i ima kosu ko Fazlija :)
< Poruku je uredio MarinaDK -- 3.8.2011 10:34:53 >
03.08.2011, 13:28
salmy
5830
Pitali malenog cigu koja mu je najbolja divlja zivotinja, Kaze on lav! A zasto lav ? On je strasan, ima velike zube, on je kralj svih zivotinja i ima kosu ko Fazlija :)
Vratija se Mujo di je bija? vratio se jutros di je bija? u Makarskoj bija nit je jia, niti pia dzaba plazu zauzija