Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Policija napravi raciju i uhiti sve prostitutke u gradu. Međutim njih je bilo tako puno da su neke morale čekati u redu pred ulazom u stanicu. U to prolazi neka bakica i pita što čekaju. Jedna veli: - Bakice, pa dijele se naranče. Bakica odluči isto stati u red za naranče. Dođe ona pred policajca koji se začudi: - Bakice pa zar i Vi!? A bakica odgovori: - Je sinek, skinem si protezu pa lagano cuclam!
Nekad davno imala sam sve, i mislila da je zauvijek. Nicija nije do zore sjala jednom si samo naivna budala a onda lutas ko bez duse!!!!!!!
03.04.2008, 14:17
lavica
268
" Na času filozofije profesor je tražio od jedne učenice da objesni pojmove vjere, spola i mistike kroz neki primjer. Na to će učenica: - Bože moj, trudna sam, ali s kim?!"
03.04.2008, 17:40
mali
372
Tip u baru prilazi komadu: - Želiš li malo magije? - Kakve magije? - Odemo do mene doma, poseksamo se i nakon toga ti nestaneš! xxx Muškarac ulazi s prelijepom, mladom ženom u draguljarnicu i skupa s njom odabere dragulja i drugog nakita u vrijednosti većoj od 50.000 eura. Kad je trebalo platiti, muškarac je izvadio ček i na njega napisao ukupnu sumu. Prodavač je bio zbunjen i nepovjerljiv jer je čovjeka po prvi puta u životu vidio. Ovaj je opazio prodavačevo dvoumljenje, pa mu reče: - Brine Vas ima li ček pokriće? U redu, ovako ćemo: budući da je danas petak i već su sve banke zatvorene, zadržite ček i nakit do ponedjeljka. U ponedjeljak nakon što unovčite ček, pošaljite dragulje gospodični! Slažete li se? Prodavač se složio. U ponedjeljak, kad je krenuo unovčiti ček je otkrio da ček ipak nema pokriće. Istog trena je nazvao gospodina i taj mu odvrne: - Ček slobodno bacite! Već sam ju povalio.
Došla baba sa nožem zabodenim u koljeno kod doktora. Pita je doktor: - Zašto ste to uradili? - Htjela sam se ubiti. - Pa kud baš u koljeno? - Pa meni su rekli, dva prsta ispod sisa. XXX Sedam patuljaka, na čelu sa Ljutkom, došli u Vatikan, ulaze u katedralu Sv. Petra i traže Papu. Došao Papa i pita ih šta hoće. Ljutko: - Slušaj Papa, ima li koja časna sestra koja je manja od nas? - Nema, kaže Papa. - Ma možda ipak ima, razmisli malo? - Ma nema kad vam kažem! Ljutko, ljutito: - Ma Papa, jesi li sto posto siguran??? - Ma Ljutko, sto posto sam siguran da nema niti jedne časne sestre manje od vas!!! A šest patuljaka iza Ljutka: - Ljutko je jebo pingvina, Ljutko je jebo pingvina...
Došla baba sa nožem zabodenim u koljeno kod doktora. Pita je doktor: - Zašto ste to uradili? - Htjela sam se ubiti. - Pa kud baš u koljeno? - Pa meni su rekli, dva prsta ispod sisa.
ajoj majko
04.04.2008, 13:06
Okarica
1141
IZVORNA PORUKA: lavica
IZVORNA PORUKA: mali
Došla baba sa nožem zabodenim u koljeno kod doktora. Pita je doktor: - Zašto ste to uradili? - Htjela sam se ubiti. - Pa kud baš u koljeno? - Pa meni su rekli, dva prsta ispod sisa.
ajoj majko
05.04.2008, 23:09
mali
372
Dva prijatelja se malo nacvrcala u kafani, pa kada dodje vreme fajrontu u neke sitne jutarnje sate, jedan ce: "Hajdemo kod mene kuci, da nastavimo". No drugi ce:"Ma ne idemo kod mene", i tako se oni ubjedjuju, ali ipak na kraju se slozise da odu kod prvoga. Dodjose i kod njega kuci, i onako pijan domacin nikako da ubode kljuc u bravu. Kad, otvorise se vrata. Zena sva topeci se od ljubaznosti :"Hajde hajde izvolite unutra, raskomotite se, sad cu ja odmah da stavim kaficu..." i sve tako lijepo, kad eto ustade i tast :"Ooo bas fino sto ste stigli, sad cu ja malo da nasjeckam sunke i slaninice, sad cu da zovem i tastu da vam donese malo salatice". Svi se po kuci razletese da udovolje domacinu i njegovom prijatelju, koji se nadje u cudu, pa upita svog prijatelja :"Je li kako si uspio da ti svi ovako titraju ?" A domacin ce :"Znas kada sam se ozenio, maja zena je imala psa. Prvi put kada sam dosao kuci pijan, pas skoci na mene, da me udavi, a ja izvadim i dam mu zuti karton. Drugi put kada sam dosao pijan, pas opet skoci na mene, a ja izvadim i dam mu crveni karton. Treci put kada sam dosao pijan kuci pas opet skoci na mene, ja izvadim pistolj i ubijem ga." Gost opet zbunjeno ga gledajuci pita:"Pa dobro kakve to ima veze ?' A domacin ce:"E pa svi u kuci imaju po crveni karton."
Dosla Fata kuci i nadje Muju sa ljubavnicom u krevetu. I Fata poludila pocela galamiti. No Mujo isprati ljubavnicu kuci i objasni Fati da je to sad moderno imati ljubavnicu, da bi njega njegove poslovne kolege zezale kad ne bi imao, da oni na poslovnim sastancima pricaju o ljubavnicama, itd, i tako blize. I Fata se nekako umiri. I sad nju Mujo hoce izvesti na veceru zato sto je tako razumna. I Fata se sredi odu oni u restoran i tamo Suljo sa nekom zenskom. Pita Fata Muju: "Koja je ono zenska sa Suljom? Ono mu nije zena." Kaze Mujo:" Pa ljubavnica, jesam ti rekao da je to sad moderno da se ima." A Fata ceti na to:"Jelde Mujo nasa ljubavnica je ljepsa?"
On: "Yes! To! Konačno sam dočekao!" Ona: "Hoćeš da idem?" On: "Ne! Niti pomislio nisam na to!" Ona: "Da li me voliš?" On: "Naravno!" Ona: "Jesi li me kad prevario?" On: "Ne! Zašto uopće pitaš?" Ona: "Da li me želiš poljubiti?" On: "Još kako!" Ona: "Da li me želiš udariti?" On: "Nema šanse! Nisam takav čovjek!" Ona: "Mogu li ti vjerovati?"
I sad, nakon vjenčanja, pročitajte ovaj tekst od dole prema gore!
06.04.2008, 22:53
lavica
268
Dolazi Mujo kod Hase kući, kad ono u dvorištu igraju tenis Federer i Nadal. Šta je, ba, ovo, Haso ? Otkud ova dvojica kod tebe u dvorištu ? Ma, šuti, uhvatio sam zlatnu ribicu koja ispunjava želje. Daj je i meni, htio bi i ja neku želju da mi ispuni. Evo ti je, samo pazi, ribica je malo nagluva. Ma nema brige, - reče Mujo i odnese ribicu kući. Posle kratkog vremena, eto ga se vraća sav besan: Šta je ba, ovo, kakva ti je ovo ribica, ja joj tražio pare a ona mi stvorila jare ??!! Jesam ti rekao da je gluva! A šta ti misliš, da sam ja tražio VRHUNSKI TENIS?
06.04.2008, 22:56
lavica
268
Studenti rade pismeni ispit. Vrijeme ističe i svi užurbano predaju radove, samo jedan još piše. - "Kolega požurite, još samo minut", opominje ga profesor, ali ovaj još piše. Nakon deset minuta profesor će opet: - "Kolega, uzalud pišete, vaš rad neću primiti, vrijeme je odavno isteklo." Ovaj na to ustaje, prilazi katedri i pita profesora: - "A znate li vi ko sam ja?" - "Ne znam i ne zanima me", odgovori profesor. - "Odlično!", reče student i ugura svoj list među radove ostalih studenata.
08.04.2008, 10:46
Emina*
1639
Šta nas čeka - evolucija
Tok dosadašnjeg razvoja čovječanstva
ili kako je čovek prevalio put od primata do PC fanatika
po nekim prognozama evolucija će ići u pravcu prikazanom na sledecoj slici
Ovo je dobro za razmišljanje na temu: može li od majmuna nastati svinja.
< Poruku je uredio Eminica -- 8.4.2008 10:48:44 >
09.04.2008, 13:05
Kesten
283
VIC 93 (Novi tajkuni)....
Naveče, leže muž i žena u krevetu i razgovaraju. Žena: - "Vidiš mužiću što imam ja, a što imaš ti?!.", nastavlja zena: "Ja imam šumu, i u šumi rudnik, po 3 miliona to je 6 miliona, a ti mužiću 2 jaja po kunu ipo, 3 kune, i jedan štapić 4 kune, to je ukupno 7 kuna." Muž: - "Vidiš ženo, opet mojih 7 kuna jebe tvojih 6 miliona..."
09.04.2008, 13:45
Kesten
283
Silovali babu. Kada je došlo do suđenja, pitaju je: • Kada je bilo najteže? Na to baba odgovara: • Bogami, kad mi digoše noge, a sve trunje iz opanaka u oči...
09.04.2008, 16:34
lavica
268
IZVORNA PORUKA: Kesten
Silovali babu. Kada je došlo do suđenja, pitaju je: • Kada je bilo najteže? Na to baba odgovara: • Bogami, kad mi digoše noge, a sve trunje iz opanaka u oči...
ne mogu da vjerujem
09.04.2008, 17:58
mukica
274
Munta cigo ciganku na sex i kaze cigo> hajde bona samo malo dacu ti mobitel ciganka> ma bjezi necu cigo> hajde molim te samo malo dacu ti mobitel ciganka> ma necu sto ce mi mobitel cigo> hajde molim te samo malo te je.... i dam ti mobitel Na kraju ciganka pristane i kad su obavili poso kaze ona njemu ciganka> cigo a mobitel cigo>kakav mobitel ciganka> pa reko si mi mobitel poslje sexa cigo> a, to pisi 061........
09.04.2008, 21:37
mali
372
Pita unuk narkoman babu: -Baba, jesi li mi videla neke tabletice negde po sobi? A baba sva uzrujana reče: -Pusti sine sad tabletice, jesi li ti video one zmajeve u kuhinji!?
Idu dva policajca i vode psa. Jedan od njih podigne psu rep, pogleda i tako više puta dok onom drugom ne dosadi pa ga upita.”Šta bre gledaš stalno keru pod rep”. Kad će ovaj :”Ma izgleda da onaj tip što smo ga malopre sreli je neka lažovčina, kad je prolazio reče “”Vidi ker sa dva šupka”
Ide Crvenkapica šumom. Ide, ide i iz žbunja se začu neki glas: - Crvenkapice, šta imaš u toj korpici? - Pa imam: pitu od jagoda za baku, kolačiće…- odgovara ona. - I još i još…? – upita nestrpljivo glas iz žbunja. - Pa imam još cveće, sok od borovnice… A onaj glas iz žbunja žalosno reče: - A papira,… nemaš!?
Najveca umjetnost je istinski voljeti ljude!!!!!!!
09.04.2008, 22:18
mali
372
Što piše na Severininom tijelu oko pupka? Objekat je pod video nadzorom. xxx Žali se Mujo doktoru: - Žena mi je ponovno trudna, a toliko sam pazio. - E, moj Mujo, to ti je kao u prometu, ti paziš, a drugi se zaleti!