Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Išli Mujo i Hasu u Njemacku i svratili u restoran Konobar-Bitte¨! Mujo-Ja cu jednu snicenzli,salatenzi i kokakolenzi Haso(nece nista) Konobar sve donio Mujo-Vidis Haso kako ja parletam njemacki..! Konobar-Pojeo bi ti govenzi da ja nisam iz Tuzle.!
25.02.2015, 22:37
bebaa
-11235
Kaže učiteljica Perici da prevede na engleski: -"mačka je pala u vodu i utopila se." Perica: -" The cat BUM in the water glugluglu no more MJAU MJAU"
oooojjjjj......
07.07.2015, 14:40
Penelope82
264
U prepunom jutarnjem tramvaju, gura se jedan bilder, dolazi do žgoljavog muskarca i šapne mu u uho: - "Jeb‘o sam ti ženu!", i ode dalje. Sutradan se scena ponavlja. Kada se to dogodilo i treći dan, muškarac, došavši na posao, nazove ženu i ispriča joj vidno uzbuđen, šta mu se već više dana događa u tramvaju. Žena ga posavjetuje: - "Ma pusti idiota, nemoj se dati isprovocirati od neke polupijane budale. Ignoriši ga, pa će prestati!" Sutradan opet pun tramvaj, bilder se gura prema čovjeku, prilazi mu i drekne:- “TUŽIBABO JEDNA!”
07.07.2015, 14:52
Penelope82
264
Sjedi ženska u autu čekajući zeleno na semaforu.
U traci do nje stane Mujo sa svojim autom.
Gledaju se oni međusobno, pa Mujo počne spuštati prozor.
ženska sva sretna, očekujući flert s Mujom, počne spuštati svoj prozor.
Mujo se keretski nasmiješi i reče:
- šta je, i ti prdnula?
28.09.2015, 20:15
bebaa
-11235
28.09.2015, 20:20
bebaa
-11235
Zove pirocanac sa detetom taxi iz Podgorice do Pirota: -Koliko kosta prevoz od Podgorice do Pirota? -100€ -Moze nesto dzabe? -Moze, ali da ne progovorite ni jednu rec dok vas vozim. Dodje taxi po njega i vozi ga do pirota. A taxista prelazi na crveno ,vozi 170 na sat... Kad su stigli do pirota, pita taxista: -Kazite mi iskreno, kada vam je bilo najteze? -Pa kada mi je ispalo dete u krivini.
28.09.2015, 20:24
bebaa
-11235
Kako Ciganka reklamira Arijel prasak? -Jao ljudi,ćudo od prasak!Vidite moju suknju,ona mnogo smrdi.Ja kad umocim u vodu,umocim u Arijel,mirise na cveče. -Vidite moju bluzu,ona mnogo smrdi.Ja kad umoćim u vodu,umočim u Arijel,mirise na cveče. -Vidite moje gače,one mnogo smrde.Ja kad umocim u vodu,umocim u Arijel,umocim u vodu,umocim u Arijel,umocim u vodu,umocim u Arijel...
16.11.2015, 20:39
bebaa
-11235
Doktor u operacije je povećao nekoj ženi sise i kaže : - Gospođice jeli vam se sviđaju grudi ? - Da - reče žena . - A doktore može jos jedna operacija . - Koja ? - Želim krupnije oči . Doktor ce na to : - Dobro onda , sestro daj gospođi račun.
16.11.2015, 20:39
bebaa
-11235
Pita Mujo Hasu: - jel ti puši krava? - ne puši, Što? - onda ti gori štala!
22.11.2015, 17:19
Kikii
21
dobar bebo