Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sjede mujo i Fata i piju kafu i pita mujo : -Fato sta bi ti meni uradila kad bi te prevario? - objavila bi u novinama - Fato, sta bi oni napisali o nama - DŽENAZA za MUJU SUTRA U 3H!
19.02.2013, 23:56
bebaa
-11235
Pricaju dve zene, kaze jedna: - Ja sam cula da se od velikog polnog organa dobija rak materice! Druga kaze: - A ja sam cula da se od malog dobija slom zivaca!
23.02.2013, 12:23
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
23.02.2013, 12:59
lady_bubamara
257
Haso sumnjao da ga Fata vara, a da bi bio siguran, sljedeći put kad je krenuo na put nacrta Fati zeca na lijevom guzu. Dok je Haso bio na putu komšija je Fatu obilazio, a zec se izbrisao, pa kad je Haso trebao doći s puta, Fata sama sebi nacrta zeca na guzu pomoću ogledala, ali pogriješila je pa je nacrtala na desnom.
Haso dođe i sav bijesan, sad potpuno siguran da ga Fata vara, kaže joj:
- Znači Fato, istina je, varaš me, sad sam siguran, nacrtao sam zeca na lijevom guzu, a sad je na desnom!
-kaze Fata;ajde bolan Haso,zec skace s brda na brdo a da nece s guza na guz!!!!!!!!
24.02.2013, 14:09
draguljče
1049
Policija : Đe živiš? Ja : Kod mojih roditelja. Policija : Đe žive tvoji roditelji? Ja : Kod mene. Policija : Đe živite svi skupa?! Ja : Preko puta mog komšije. Policija : Đe je kuća Vašeg komšije?? Ja: Ako vam to kažem, nećete mi vjerovati. Policija : Reci! Ja: Pored moje kuće!
Mujo pođe u noćnu šetnju. Ide on ulicom, kad naiđe na crnkinju: • Srce, 'oćeš da skoknemo do moje kuće? - upita ga crnkinja. • Šta ću usred noći u Afriku, p*zda ti materina!
Četiri katolika srednjih godina i jedna časna sestra, piju kavu u kafiću na trgu Svetog Petra u Rimu. Prvi se hvali: - Moj sin je svećenik, i kad god uđe u sobu, svi ga zovu ˝Oče!˝. Drugi mu odgovara: - Moj sin je biskup i kad on uđe u sobu svi ga oslovljavaju sa ˝Vaša Milosti!˝ Treći na to dodaje: - Moj sin je kardinal, i kad se on pojavi u sobi, svi mu se obraćaju sa ˝Vaša Eminencijo!˝ Četvrti ih samo sluša pa će ponosno: - Moj sin je Papa, kad on uđe u sobu, svi se klanjaju i obraćaju mu se sa ˝Vaša Svetosti!˝ Budući da je časna sestra u tišini pijuckala svoju kavu, svi pogledaju u nju i zapitaše je: - A vi , sestro…? Na to ona ponosno progovori: - Ja imam kćer … - … vitku … - … visoku 175 cm … - … obim grudi 96 cm … - … obim struka 60 cm … - … obim kukova 90 cm … - … i kad ona uđe u sobu, svi joj se obraćaju sa ˝O moj Bože!!!
24.02.2013, 14:24
draguljče
1049
Do'vatio đetić Hrvaticu, i radnja ide kako ide...kad će Hrvatica željna da promjene pozu: "Straga! Straga!...", a Crnogorac: "Nije ga stra' nego mi se klizaju papuče!
Perica stavlja status: - Kupio sam novi bicikl . Ciga komentariše: - Kradem!!!
- "Kako je juče završila tvoja svađa sa ženom?" - "Dopuzala je do mene na koljenima." - "Nemoguće! I šta je rekla?" - "Rekla je: Izlazi ispod kreveta da ti ja ne dođem tamo!"
Uzeo djavo bosanca,rusa i nemca.Lete oni avionom iznad okeana i kaze djavo njima: -Bacite u vodu sta god hocete ja cu vam doneti. Baci rus iglu djavo donese za pola sata. Baci nemac dugme djavo donese za 15 min. Baci bosanac,kad nema ti djavola 2 dana. Dolazi i kaze: -"Sta si bacio to?" -"Pa sumecu tabletu!!!"
Mujo i Fata vodili ljubav, pa poslije razgovaraju: -'Mujo moj, kakve ti žene više voliš - lijepe ili pametne?' Mujo se zamisli, pa odgovara: -'Fato, ne volim ti ja ni lijepe ni pametne - ja volim samo tebe!'
Muž pita svoju ženu: • Šta bi uradila kad bi me slučajno uhvatila u krevetu sa drugom? A ona će na to: • A šta bi ti napravio kad bi me uhvatio u krevetu sa drugim? On će spremno: • Pazi, nemoj sad da brkaš kurvanje s totalnom slučajnošću!
25.02.2013, 10:04
lady_bubamara
257
KOJEG JE TIPA VAŠA PLATA?
- "CRNI LUK" plata: uzmeš je u ruke i odmah se zaplačeš. - "KUČKA" plata: ne pomaže ti ni u čemu, od nje samo patiš, ali ipak ne možeš da živiš bez nje. - "DIJETA" plata: čini ti se da svaki put jedeš sve manje i manje. - "ATEISTIČKA" plata: sumnjaš u njeno postojanje. - "MAGIČNA " plata: napraviš nekoliko poteza i "voila"- nestala je! - "OLUJNA" plata: nemaš pojma kada dolazi niti koliko će trajati. - "CRNI HUMOR" plata: smeješ se da ne bi plakao. - "POLARNA" plata: zamrznuta već 10 godina - "IMPOTENTNA" plata: kada ti najviše treba - izneveri te! - "MENSTRUALNA" plata: dolazi jednom mesečno, traje oko 5 dana i posle možeš da se je..š!
04.03.2013, 22:13
teacher75
5394
Hoće ciganka da rodi dete (deseto to po redu), a Ciga ni da čuje.. -Ma ‘ajde Cigo još jedno, šta nam fali? -Mrš bre, ja da ‘ranim još jedno, ne pada mi na pamet! -Ma ajde Cigo, još jedno ko Boga te molim! Ostala deca napala ćaleta: -Stvarno čale mog’o bi da napraviš još jedno, da imamo s nečim da se igramo… Šta će Ciga, mora, zajaše ciganku i posle devet meseci rodi se dete… Nakon dve nedelje vraća se Ciga sa posla, a klinci urlaju: -Čale, čale, beba upala u bunar i udavila se! - E, al’ vam je dugo i trajalo! Novo ne pravim!
05.03.2013, 22:01
klemzi
2988
Pitao Mujo kolege s posla, kako da provjeri voli li ga Fata. - "Kad dođeš kući pravi se mrtav, pa ćeš vidjeti kako Fata reagira." I tako dođe Mujo kući, otvara vrata i skljoka se na pod! Vidjela to Fata pa ga preskoči potrčavši prema susjedu Hasi vičući: - "Haaasooo, evo ga rikno Mujo!" Dođe Haso pa gleda, a Fata ga pita: - "U čemu da ga pokopam?" Kaže Haso: - "Pa u onom odijelu što ste ga kupili u Italiji." - "Ma to ćeš ti obući, njega ćemo obući u onu staru Nike trenirku. A što da mu obujemo?" - "One talijanske kožne cipele." - "Ma te cipele obuj ti, njemu ćemo na noge one stare Adidaske." I tako eto sprovoda, pa Fata onako reda radi počne naricati: - "Eeeee, Muuujooo... Kamooo mi te noseee?!" Diže se Mujo iz sanduka pa kaže: - "Na Olimpijadu, pi*da ti materina!"
05.03.2013, 22:02
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: klemzi
Pitao Mujo kolege s posla, kako da provjeri voli li ga Fata. - "Kad dođeš kući pravi se mrtav, pa ćeš vidjeti kako Fata reagira." I tako dođe Mujo kući, otvara vrata i skljoka se na pod! Vidjela to Fata pa ga preskoči potrčavši prema susjedu Hasi vičući: - "Haaasooo, evo ga rikno Mujo!" Dođe Haso pa gleda, a Fata ga pita: - "U čemu da ga pokopam?" Kaže Haso: - "Pa u onom odijelu što ste ga kupili u Italiji." - "Ma to ćeš ti obući, njega ćemo obući u onu staru Nike trenirku. A što da mu obujemo?" - "One talijanske kožne cipele." - "Ma te cipele obuj ti, njemu ćemo na noge one stare Adidaske." I tako eto sprovoda, pa Fata onako reda radi počne naricati: - "Eeeee, Muuujooo... Kamooo mi te noseee?!" Diže se Mujo iz sanduka pa kaže: - "Na Olimpijadu, pi*da ti materina!"
11.03.2013, 21:18
IceRose
1512
IZVORNA PORUKA: klemzi
11.03.2013, 21:29
draguljče
1049
Hahahhahhaha klemzi. Odličan je.
11.03.2013, 22:01
Honey3
3035
Rove vampiri po kontejnerima,traze sta da pojedu,kad jedan iz kontejnera vadi ulozak i govori drugima "momci vrijeme je za caj "
11.03.2013, 23:02
Volim Te!
477
Ovo nije vic al eto da ispricam... Kad je moj daidza isao u srednju imao skolsku drugaricu koja ga je uvijek pitala da joj kaze grad i broj(ona glupost kad su kazaljke na satu poklopljene) i tako mesecima ona njega pitala svaki dan po sto puta,jednog dana mu dosadilo,pitaga ona:"Kazi mi grad i broj",a on ce njoj:"Pi*ka 5"
11.03.2013, 23:45
sporty mamaa
3211
Reklama za dukat mlijeko :
Srkni i crkni(crni humor)
12.03.2013, 17:30
IceRose
1512
IZVORNA PORUKA: zaha
Rove vampiri po kontejnerima,traze sta da pojedu,kad jedan iz kontejnera vadi ulozak i govori drugima "momci vrijeme je za caj "
12.03.2013, 18:32
sporty mamaa
3211
ako vam momak na prvom sastanku zapamti boju ociju, znaci da imate male sise
12.03.2013, 21:03
IceRose
1512
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
12.03.2013, 21:04
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
12.03.2013, 21:14
salmy
5830
Kaže Amerikanac: - "Ja sam men." - "Kakav men?" - "Biznismen."
Kaže Englez: - "Ja sam men." - "Kakav men?" - "Gentleman."
A na to će Cigo: - "Ja sam men." - "Kakav men?" - "Nepismen."
12.03.2013, 21:16
salmy
5830
Mujo sjedi samo u gaćama za stolom i čita novine, kad dojuri Fata i reče mu: - “Mujo, brzo se obuci, susjeda dolazi na kavu i nije lijepo da vidi te tvoje stare kosti.” Mujo: - “Pa što, nek vidi kako mi loše kuhaš pa sam tako mršav.” Fata mu ne ostade dužna: - “Onda skini i gaće pa neka se pita zašto ti uopće kuham!”
12.03.2013, 21:18
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: salmy
Kaže Amerikanac: - "Ja sam men." - "Kakav men?" - "Biznismen."
Kaže Englez: - "Ja sam men." - "Kakav men?" - "Gentleman."
A na to će Cigo: - "Ja sam men." - "Kakav men?" - "Nepismen."
Ovaj je vrh, "nepismen"
12.03.2013, 22:07
sporty mamaa
3211
Ubio crnogorac zenu poslije 35 godina braka. Na sudenju pita ga sudija: Pa dobro zasto ste to napravili bas sad nakon doliko godina a ne nekad ranije? Ma lijenost dragi sudija... Sve danas cu, sutra cu i nikako
12.03.2013, 22:41
Mami81
-6
Muž je upravo završio čitanje knjige "Budite gazda u svojoj kući". Odjurio je u kuhinju i stao pred ženu. Uperio joj je prst u facu i oštro rekao: - Znaj da sam do sada pa dalje ja gazda u ovoj kući i moja riječ je zakon! Naveče ćeš mi spremiti gurmansku večeru i kad pojedem, servirat ćeš mi najfiniji desert. Nakon večere ćemo otići u spavaću sobu i ljubit ćemo se onako kako ja želim. Potom ćeš mi pripremiti kupku da se fino opustim. Oprat ćeš mi leđa i obrisati me, a onda donijeti pidžamu. Nakon toga izmasirat ćeš mi stopala i ruke. Pogodi, tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno?
- Pa, ja bih rekla, radnik pogrebnog preduzeca odgovara zena
I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
13.03.2013, 10:01
sporty mamaa
3211
Pita sin dinosaurus mamu: -Mama,mama oću li ja kad porastem da idem u raj? Mama dinosaurus: -Ne sine ti ćeš da ideš u muzej.