cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio

clock-img

20.12.2014, 21:30

clock-img

DM

pencil-img

2408

ja sad ispod tuša user posted image
Opet me potkoljenice boleuser posted image
Ja se skroz slabo znojim po tijelu, samo glava bude mokra tuto kompleto
ako se ovako nastavi topiti(glava) ostaću bez njeuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

20.12.2014, 22:43

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Ja krenula vježbati i za 10 minuta odustala. Donji dio kičme me rastura i repnjača me baš boli. Probah na bicikl trenažni, još gore.
Sad me i sjedeći boliuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

20.12.2014, 23:43

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Mico jesi li bolje?
Da nisi mišić istegla? user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

20.12.2014, 23:56

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja danas nisam vježbala, nisam bila kući cijeli dan, vratila se umorna, ne stigoh.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.12.2014, 19:56

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Hannica

Mico jesi li bolje?
Da nisi mišić istegla? user posted image

Ma nemam pojma, jutros ustanem, ništa me ne boli. Međutim, danas malo šetali po šumi, pa unako baš dobra uzbrdica, mene taj donji dio kičme baš bolio. Ali neki glup bol, kao kad npr. radiš vježbe na podu, pa tvrda podloga, pa se nažuljaš, eto takouser posted image

clock-img

21.12.2014, 20:24

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Hebo te, crni nas sredi ,jednu po jednu. user posted image

clock-img

21.12.2014, 20:36

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Odera nas crnjouser posted image user posted image user posted image
gluho biloooooouser posted image

Ja odradila trening , evo okupana jedem kokoce...
još samo danas šeali opako dobar krug po Baricama sa djecom sve pjehoke, auto iz garaže pomklo nije...
kuća tip top, sve sređeno, krompiruša ručku bila, a noćas došla olešena sa rođkasa jednog u 1 satuser posted image
svaka mi čast...nije da se hvalim ( a hvalim se)user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.12.2014, 20:52

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ja cu na ovoj temi od danas samo da plačem user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

21.12.2014, 21:06

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Ja neću odustati, sutra opet prema planu. Pa kom opanci ko obojciuser posted image

clock-img

21.12.2014, 21:40

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

mico i mya mozda da ipak mlo smanjite tempo... pa za par sedmica idite jace
ne igrajte se sa zivotom

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

21.12.2014, 21:48

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Višnja,slušam ja svoje tijelo, zato sam i juče odustala poslije 10 min i napravila pauzu i danas.
Doduše, ja i vježbam već duže vrijeme, pa i nije baš da sam bez kondicijeuser posted image

clock-img

22.12.2014, 08:44

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Meni je sinoć bio fit test i odraidla sam pola, a onda se M zakačio za mene i bio je maestralno naporan tako da fkt nisam mogla dalje, a bezveze mi da dijete fasuje zbog crnca.
Da sam makar zapisala rezultate nakon prvog fit testa pa da znam je li bilo kakvih pomaka user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

22.12.2014, 08:45

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

I još nešto, ako ste ručali roštilj sa crvenim lukom, koliko god sati da prođe nakon obroka, izaći će vam na nos user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

22.12.2014, 09:03

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: palachinken

I još nešto, ako ste ručali roštilj sa crvenim lukom, koliko god sati da prođe nakon obroka, izaći će vam na nos user posted image

Ma i da ne vježbaš, vraća se cijeli danuser posted image

clock-img

22.12.2014, 09:04

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Da sam makar zapisala rezultate nakon prvog fit testa pa da znam je li bilo kakvih pomaka user posted image

Ja zapisala i ne znam gdje mi je sad taj papir.

clock-img

22.12.2014, 09:08

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja danas moram nastaviti, jučer nisam stigla, dva sana odmarala.

clock-img

22.12.2014, 09:09

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

a vi stizete i brojati? user posted image
mladost ludost user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

22.12.2014, 09:11

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja danas moram nastaviti, jučer nisam stigla, dva sana odmarala.

Ista sam ti, pokušaj u subotu ne računam, a nedjelja je i po programu za odmaranjeuser posted image

clock-img

22.12.2014, 09:40

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

zavidim vam!!!!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

22.12.2014, 10:36

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ja zapisala i ne znam gdje mi je sad taj papir.

A zaš šta, ovo što sam uradila, butt kicks, power jacks, power knee, power jums i one žablje skokove, ne zaostajem toliko za njima. U svakom slučaju, bolja sam nego ono s čim su njih dvoje startali. Čak sam u power knee ušila onog frajera.user posted image Njoj naravno ni prismrdit, ono je pola žena pola robokop.

clock-img

22.12.2014, 17:17

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ni ja ne mogu naci svoj papir od prvog fit testa, ali svakako cu startati od pocetka kad prodje ovo stanje.

Nego, nosite li sve sportske grudnjake dok vjezbate?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

22.12.2014, 19:16

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja ne, nemam ga. user posted image
Jel skup, da nabavim ako nije.user posted image

clock-img

22.12.2014, 20:45

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Manata mi se os skakutanja.user posted image
Ponovo radim plyometric cariuo circuit, dvadesetak minuta izdržala, dalje ne mogu, čekam sklekove pa ću pokušati nešto odraditi, u svakom slučaju odrađeno je bar malo kvalitetnije nego prošli put.user posted image

clock-img

22.12.2014, 21:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Meni je u mobitelu upisan fit test pa naravno da bi izgubila.papir...oradjeno i veceras e bogami jedva .zabusavala sam podobrano....dodouse kao da me nahlada hoce sve meboli nesta a i glava...bice bolje sutrauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.12.2014, 21:26

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Joj...mene mučnina uhvatila, valjda nisam dovoljno pričekala nakon večere. user posted image
Evo još ležim.

Zadnji članci

article-img