cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: OPASNOST U DJECIJIM SAMPONIMA

clock-img

16.03.2009, 20:53

clock-img

Golubica

pencil-img

431

Ja sam vec duze vrijeme koristila JOHNSON'S® BEDTIME  liniju. Medjutim zadnjih desetak dana Asja je dobila neki cudan osip po licu. Nikako nemogu utvrditi od cega. Bili smo i kod pedijatra ali ni doktorica nije znala nista nam reci. Promijenila sam kozmetiku i kupila NIVEU. Osipa jos ima. Cudno je - jako brzo izbije, a isto tako brzo se povuce. Zaista ne mogu biti pametna od cega joj dolazi. 

Asja, 02. 08. 2008.

clock-img

16.03.2009, 21:03

clock-img

LUNA4

pencil-img

225

I MOJA JE LINA DOBILA OSIP PO RUKAMA I LICU ALI SE USPOSTAVILO DA NIJE OD ŠANPONA NEGO OD VODE KOJA U ZADNJE VRIJEME SADRŽI PUNO KLORA......

A mi koristimo hippove proizvode več 4 god i nismo nikada imale problema

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

clock-img

16.03.2009, 21:10

clock-img

Golubica

pencil-img

431

Ija sam pocela sumnjati sada na vodu, ali samo je po licu. Oet da je i voda mislim da bi bilo po citavom tijelu. Ovako me koci ne mogu joj uvoditi novu hranu dok se ovoga ne rijesimo.

Asja, 02. 08. 2008.

clock-img

16.03.2009, 21:18

clock-img

LUNA4

pencil-img

225

ja iskreno isto tako mislim ali opet valjda dr zna kada nam je tako rekao......

a ja pak sumljam na smoki tj na kikiriki......pa sad joj to nedajem pa čemo vidjeti daljnji tijek dogadanja.........

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

clock-img

16.03.2009, 21:34

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

vec sam negdje pisala, ja otkako se benjo rodio koristim samo becutan sampon, mlijeko za tijelo sam prije korstila penaten (to sam dobila iz njemacke), a sada becutan, a za guzu samo bademova krema Pharmamed i hB nikada nije ima ni jedne tackice na tijelu...

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

16.03.2009, 22:24

clock-img

Mirna.akt

pencil-img

85

Odkako se Melina rodila za kupanje koristim samo sampon Becutan i kremu Pavloderm za mazanje i nikad nije bilo nikakvih osipa ni u jedne djevojcice. I to je sasvim dovoljno, smatram da djecija koza ne treba sto nekakvih preparata za pranje ili mazuckanje.
A danas haman nista ne valja, pa valja, neznaju ni oni sta ce reci.. Ne pricam samo o samponima i kremama, nego i o ostalim stvarima, hrani itd...

Melina 30.04.2006.
Elma 25.07.2007.

clock-img

16.03.2009, 22:53

clock-img

najjda

pencil-img

336

sve koristimo od hippa ali sam sada kupila i kosili sampon i izgleda da je on puno blazi od hipovog skontala sam po ocima kada je kupam sa hippovim samponom uvijek su joj oci crvene a zadnja dva puta sam je kupala sa kosili samponom i nista sasvim normalno ...eto toliko

15.06,2008 najjda dosla na svijet

clock-img

17.03.2009, 02:40

clock-img

stella

pencil-img

1360

Mi koristimo niveu sampon i mlijeko za tijelo.

Golubice i kod mene je Hani tako izlazio osip i nestajao od hipp losiona za tijelo.

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

17.03.2009, 13:09

clock-img

Anoniman

ma čula sam za taj jonhson da ne valja.
mustela je meni divna i blaga i miris je super, a jedna boca mi je trajala šest mjeseci, a svaku noć kupam bebu.

clock-img

17.03.2009, 14:32

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Shee, pogledaj ovo za Mustelu pa ces se iznenaditiuser posted image

http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?category=diaper%20cream

clock-img

31.03.2009, 17:11

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ja koristim kao sto sam vec negdje navela Natusan, koji pripada Johnson... ali nevjerujem toliko u ovu izjavu jer nebi nam ovde medicinske sestrice preporucivale. Mojoj maloj nikad nista nije bilo hB, nikakvih osipa nit icega a kupam je svako vece od kako se rodila... mozda sam koji dan preskocila kad je bila bolesna ali kupam je isto kao i sebe, svaki dan pred spavanje.

Ovde se jos nije nista pricalo o tome a inace cim nesto je u pitanju dijece odma bude na vijestima i tako da cu radije cekati to nego vjerovati nesto sto je bilo na HRT-u... ipak moze se TV potplatiti da ocrni neku jaku marku da bih prodavali nesto drugo...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Zadnji članci

article-img