Draga anonimna,samo da ti kazem da nikd ne dozvolis nekome drugom da sefuje tvom djetetu...bezobzira stp zivis snjom i sto zavisis od nje, ro je tvoje dijete i ona nema pravo da se tako ponasa iako se vecina tako postavlja i ponasa ali je na tebi da postavis granice kako sta sa tvojim djetetom a ona nema pravo da te drzo u saci atom ' sto zavisis od nje'... Samo hrabro i glavu gore i TI ODLUCUJES za svoje dijete....a ona vala ako dizenos zbog toga i ne bi vozila svoje unice na ko.trolw ili gdje treba ili tebe eh onda jw pravo bezosjecabja i control freak,odnosno da voli da ima glavnu rijec,ali nece da moze
Evo navest cu ti svoje iskustvo...prijw dvije g i mi smo zivjeli sa mm ovim,i iako immam polozem vozacki slabo vozim i isto tako zavisila odnjih ali ja sam od pocetka dala svima do znanja da sa mojim djetetom moraju samo kako im ja kazem i kad im ja dozvolim i sta im dozvolim.i davidis kako sw usute i ispoatuju sve...prvo probas fino naravno a ako ne ide eh onda moze i drsko ( akp je ona toliko bezobrazna onda mozes i ti biti)
Ovo je moje misljenje vala i ja ovako radim.nedam nikome pardona oko mog djeteta
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...