Čestitke bejbibi na ulasku u još jednu sedmicu. Ja sutra aBd ulazim u 21 i kad se sjetim svih strahova u početku da li ću uspjeti iznijeti, mučnine, malaksalost itd. dvadesete sedmice su mi izgledale svjetlosnim godinama daleko. I ja čekam da aBd uđem u 7 mjesec, pa onda kontam da ću moći malo odahnuti.
Ja sam na svajet svoje prijateljice kupila one špageti zavjese i zadovoljna sam s njima, samo sam prvu uništila, toliko se zapetljala nakon pranja 5 sati sam je pokušavala otpetljati i na kraju sam je prerezala, srećom uklopila se na kuhinjski prozor.
Mene zeza što su nam u ovom stanu sastavljeni dnevna, trpezarija i kkuhinja, pa i hodnik i svi se mirisi prošire, teško izračćiti, pogotovo ako kuham grah ili nešto slično, a prozor je velik u kuhinji pa baš bude hladno ako ga cijelo vrijeme držim otvorenim.
Pričala sam sa suprugom da kupimo napu, jer nije ugrađena u kuhinju, ali mi sestra reče da su joj neki majstori koji su kod nje provjeravali plin, rekli da napa ne smije u domaćinstvo u kojem se grije na plin.
Ne znam zašto je tako. To su joj rekli ja mislim iz Sarajevogasa, pa kontam znaju ljudi šta pričaju, ali opet ne znam kako da riješim ovaj problem s mirisom. Znate li vi, ima li to kakave veze jedno s drugim.
Ja ručak imam gotov, sinoć napravila kelj s krompirom, prvi put, da vidim baš hoće li ovi moji momci htjeti jesti, a imam i čorbu od bundeve.
Sad me bejbibi napomenu na uštipke, pa pošto još nismo doručkovali kontam da nam odem napraviti.
MC kiflice su ispale ok, ostalo još par komada
Ja sam još uvijek prehlađena, grlo me boli, a sutra i prekosutra mijenjam kolegicu, po 6 časova. Ima da ostanem totalno bez glasa.