cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti

clock-img

27.03.2010, 01:25

clock-img

Husic10

pencil-img

364

IZVORNA"PORUKA:""teacher75

IZVORNA"PORUKA:""Hus'c10

"qu'te]IZVORNA"PORUKA:""teacher75

'"'ve:
http://cdn1.''ffer.c''/''g/'te'/102/134/633/DclXP0SKK'ynhrr.jpg

http://x4c.xanga.c''/785c347b30235148386845/w110279286.jpg

http://ap'.n'ng.c''/f'les/5AuIBlkXjgEgQJX'BhsaB-vKZhlCRu9Zzw5z'p'vkGn'j*yv62xnj6cU6Ne'aIOc/307552542_'.jpg

ne"zna"se"k'je"su"''"ljepse!"eh"kad"ne'a"k'd"nas"da"se"kup'"<''g"src="http://www.r'ngeraja.ba/f'ru'/upf'les/s''ley/s''ley13.g'f">""
"/qu'te]

Mogla"sa'"u"sverc"c'pela...ova'o"''aju"sve"te"u"Skechersu","kup''"vrecu"'"rasprodaje'"na"RR."A?"<''g"src="http://www.r'ngeraja.ba/foru'/s''leys/s''ley2.g'f">""

pa"n'su"ovo"skechers,"veeseelaa"je"stavljala"sl'ke"od"skechers.kod"nas"'sto"''aju"skechers

Ma nisam mogla otvoriti slike pa kntam da nisu i one skechers.

Vidi sad tebe, hos da mi potencijalni biznis odma oboris....user posted image

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

clock-img

27.03.2010, 01:26

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja cipele dijelim na dosadne, vesele, sexy i mlitaveuser posted image user posted image user posted image
evo jednih sexy

user posted image

npr kad udjem u planiku pocnem da zijevamuser posted image user posted image user posted image dosadno, dosadno pa mlitavouser posted image user posted image user posted image dobro sad iznenade me nekad

slazem se za planiku, meni isto tako dosadne i alpina, borovo- bezze izgledaju. ja ne nosim sexy jer su 99% na visoku petu al ih volim gledati

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.03.2010, 01:28

clock-img

Husic10

pencil-img

364

Blago se vama vi sad o cipelama a ja moram veceru pripremati....user posted image user posted image user posted image

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

clock-img

27.03.2010, 01:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

evo sad, skontala sam:

user posted image

user posted image

user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.03.2010, 01:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Husic10

Blago se vama vi sad o cipelama a ja moram veceru pripremati....user posted image user posted image user posted image

evo sam ti gore postavila slike

clock-img

27.03.2010, 07:38

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Evo i ja se ponovila juce, nisam dugo. user posted image
Sunjalice u skoro istoj boji... user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

27.03.2010, 07:43

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

ti si, nunichi, komotno mogla na kafu kad je ljubicas_ta bila znak raspoznavanjauser posted image user posted image ...sviđaju mi se tene, pravo, ja imam klasične nike, ali ove su mi tako dobre zenske tene

< Poruku je uredio acudesa RR -- 27.3.2010 7:47:57 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

27.03.2010, 07:47

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

i, ove su mi lijepe, bijele naročito

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

27.03.2010, 07:51

clock-img

Anoniman

Vidim neki nisu mogli spavati zbog razmisljanja o cipamauser posted image

clock-img

27.03.2010, 07:51

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Nunichi bas su lijepeuser posted image ,ja bas volim ljubicastu boju i ja sam prije par dana kupila sebi jedne u Alpini naravno ljubicasteuser posted image user posted image ,ne mogu staviti sliku ne radi mi aparatuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

27.03.2010, 07:53

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image Ma sta cu kad voooolim ljubicastu boju.
Povela ja juce mamu u kupovinu, da me urazumi ako opet krenem kupiti baletanke. user posted image user posted image I uspjela je, medjutim, oko boje nije bilo polemike. user posted image

clock-img

27.03.2010, 07:56

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Kod mene je skoro sve u ljubicastoj boji,bolesnik nema stauser posted image user posted image kad me vide da kupim nesto u drogoj boji iznenade se sviuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2010, 07:56

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

hehehehhe...meni je najdraa boja-ljubicasta...ali se ne mogu pohvaliti da neto imam puno stvari u toj boljiuser posted image

clock-img

27.03.2010, 07:58

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

new mama, kad se dogovorimo na kafu-opet ljubičasta...eventualno lila (ja mislim da će ti od glave do pete moći doću u njoj)user posted image ...a svoje cipele moram postaviti...sad mi lijeno

< Poruku je uredio acudesa RR -- 27.3.2010 7:59:07 >

clock-img

27.03.2010, 08:01

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Evo i ja se ponovila juce, nisam dugo.user posted image
Sunjalice u skoro istoj boji... user posted image user posted image user posted image

user posted image

joj, nuni...to ih vie gledam-vie mi se svidaju...ja vojim ovu teksturu..mat,super su

clock-img

27.03.2010, 08:01

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Ma moze mila ono bas od glave do pete,ako ti sta zafali u ljubicastoj posudim ti jauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2010, 08:03

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image fale mi ove nunichine cipeleuser posted image ...imam samo jednu (već poznatu) koulju...user posted image user posted image

clock-img

27.03.2010, 08:20

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Ma saljem ja fedexom za kafu user posted image user posted image user posted image Nije frka. user posted image

clock-img

27.03.2010, 08:29

clock-img

Anoniman

Moram priznati da sam do sada od ovog ''domaceg'' trzista najzadovoljnija Olipovim cipama i to onim programom AirStep, jedino njih mogu kupiti i bez probanja uvijek isti broj, a kod ostalih mi zavisi od modela.

< Poruku je uredio sahara -- 27.3.2010 8:30:41 >

clock-img

27.03.2010, 08:34

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

E uze mi slova sa tastature. user posted image user posted image
I ja sam isto, a ove oboje su Olip, i stvarno su udobne. Juce sam cipele satima nosila i to nakon radnog dana, odnosno nakon 8h na nogama. Ma odusevila sam se, a o patikama da ne govorim, preeeelagane su, koza je extra mekana. Samo sam ja htjela onu petrolej boju, ali nije bilo moj broj. user posted image

clock-img

27.03.2010, 08:55

clock-img

Anoniman

Ma vidim ja da su ove Olip, to je ona nova kolekcija, skroz su neobicne, a patikice su medene, nisam skontala da i to imaju, a vidi se da si strijelcicauser posted image user posted image  

clock-img

27.03.2010, 12:54

clock-img

leona81

pencil-img

6373

i koje su cijene?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

27.03.2010, 16:44

clock-img

noaa

pencil-img

1662

u kojim prodavnicama ima ova marka Olip hocu cipele i sunjalice ko u Nuneuser posted image ..brzo ce mi rodjendan pa da izvrnem MM i mamu za njihuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

27.03.2010, 18:10

clock-img

Anoniman

noaa, u SA ima njihova radnja, a vidjela sam da i Planika drzi neke modele, pa provjeriuser posted image

clock-img

27.03.2010, 20:37

clock-img

noaa

pencil-img

1662

sahara de sad objasni gdje je radnja u SA mozda slijedeci tjedan dodjem do seherauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Zadnji članci

article-img