Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mašala, u zdravlju ih nanosale i pocijepale, i druge kupile, što bi se reklo ... I ja moram neke naći, tražim ih već mjesec dana.
07.04.2014, 10:45
hampsi
303
Gdje kupiti fine, lagane baletanke? Ne mislim na kozne. Imam ih od ripsa i s tim sam bas prezadovoljna. Kupila neki dan u Retru lijepe "cipkaste" ali napravila gresku u zurbi probala samo desnu! Dosla kuci, probala ih nakon 2 dana obje i lijeva zulja do bola. Probala i omeksivac i led ali nista nije pomoglo da se bar malo omeksaju. Sad sam u potrazi za drugim pa ako je neko vidio ...
07.04.2014, 14:46
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: hampsi
Gdje kupiti fine, lagane baletanke? Ne mislim na kozne. Imam ih od ripsa i s tim sam bas prezadovoljna. Kupila neki dan u Retru lijepe "cipkaste" ali napravila gresku u zurbi probala samo desnu! Dosla kuci, probala ih nakon 2 dana obje i lijeva zulja do bola. Probala i omeksivac i led ali nista nije pomoglo da se bar malo omeksaju. Sad sam u potrazi za drugim pa ako je neko vidio ...
ja vidjeh po 10 KM u deichmann-u, zatim u Oviesse, bas ono za jednu sezonu, raznih modela tj. boja, pa cje ijena okej..
07.04.2014, 15:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: hampsi
ja vidjeh po 10 KM u deichmann-u, zatim u Oviesse, bas ono za jednu sezonu, raznih modela tj. boja, pa cje ijena okej..
City Fashion, New Yorker, Tifany(HM), Bershka...
08.04.2014, 09:17
hampsi
303
Hvala vam! U CF po 19 KM ali samo 37 broj , u Tifany isla ali nema nista posebno, oticu i u ove druge. U Deichmannu sam prosle sezone pokusavala naci ali mi nista nije odgovaralo, npr probam 38 male a 39 velike. Danas lijepo vrijeme pa cu obici radnje
Ove su za izaci, jer sam prestala nositi stikle, ali ove mogu izdrzati jednu noc.
04.05.2015, 08:18
ziki
1815
Ove prve su extra
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
04.05.2015, 08:20
Visnja RR
15102
Gali odlične ....
04.05.2015, 08:41
teacher75
5394
i meni su oboje predobre
04.05.2015, 13:57
Galicia
2433
Hvala vam. Prve sam sinoc nosila, i udobne su zaista.
04.05.2015, 18:19
canim
4126
Meni se svidjaju ove ravne, bas su dobre, djeluju udobno.
06.05.2015, 09:41
Amelaa RR
3309
Ja trazim neke kao ljetne cizem,...cure imate li sto predlozit??
meni trebaju jedne ravnije sandalice jedne na visu punu tanku petu trebaju mi neke papučice/japnke za po gradu..
oj svasta mi treba ....
26.05.2015, 09:07
M kao Mama
5536
Ja sam se razočarala samo tako, najviše kupujem geox, neki dan u bivšem Merkatoru snimim jedne mokasine, kao iz prošle godine model, 209 km snižene 20 %, ode cura da mi donese moj broj, donese, kad lijeva svijetlo roza, desna bež, kaže ovako cijela serija,
hajd znam ima u novoj kolekciji sličan model, nazovem kolegicu koja je u astri pitam ima li kaže novi odel nema, a stare zaista sve došle tako raspar,