Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
UN cipelice mogu se naci u njihovoj outlet prodavnici ( tacnije kancelarija u kompleksu Energoinvesta) na Stupu... ja sam sebi kupila prije 2 godine za 100 KM.
gdje je to?
29.07.2013, 10:01
Emmy
1009
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec
UN cipelice mogu se naci u njihovoj outlet prodavnici ( tacnije kancelarija u kompleksu Energoinvesta) na Stupu... ja sam sebi kupila prije 2 godine za 100 KM.
gdje je to?
Višnja imaš na Stupu kod Energoinvesta, moraš ući u onaj krug, skretanje prije Ilidže, jedna tramvajska stanica prije Ilidže. U UN radnji u BBI ih pitaj, oni imaju mali prospekt sa adresom outleta i malim putokazom (mapom) kako doći do radnje....
31.07.2013, 13:44
draguljče
1049
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec
gdje je to?
Jako vrijedna informacija.
31.07.2013, 13:45
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: Emmy
Je li ovakve nanika?
Ja sam sebi ove kupila i nikad nešto udobnije nisam nosila (papuče), a lijepo i izgledaju na nozi
Mamina radost 20.12.2006. Druga radost stigla 20.08.2010.
22.08.2013, 20:20
scarlett
1517
Gdje kupujete kupaće kostima u Sarajevu? Trenutno ne mogu ničega da se sjetim.
22.08.2013, 20:39
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: scarlett
Jesi li sigurna da je pitanje na pravoj temi?
A kostimi... od trznih centara, do pijace, preko Lisce... Zavisi od zelja i novcanika...
22.08.2013, 23:31
Kviki
181
IZVORNA PORUKA: scarlett
Meni su se ove godine svidjeli modeli, a i boje u Sarajevotekstilu, sad su i na snizenju, samo je pitanje brojeva, gledala sam ih podavno, jos prije tri mjeseca...
sada gledam imaju crne salonke i kod njih...ali ne znam ja slabo kupujem u bati...nesto nisam zadovoljna kvalitetom...imam njihove obuce, ali nisu vala kvalitetne..ali mozda pogledam ove jedne crne...nisu skupe, pa neka se raspadnu.
28.08.2013, 13:52
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
28.08.2013, 13:53
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
sada gledam imaju crne salonke i kod njih...ali ne znam ja slabo kupujem u bati...nesto nisam zadovoljna kvalitetom...imam njihove obuce, ali nisu vala kvalitetne..ali mozda pogledam ove jedne crne...nisu skupe, pa neka se raspadnu.
ja sam zadovoljna..ovo kozne obuce sto sam imala sve mi je bilo udobno i ok...mm nije zadovoljan nikako i tamo vise ne kupuje..sve zavisi..gdje su ti te salonke crne, daj link