cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Crveni obrazi

clock-img

28.11.2013, 14:12

clock-img

Mir@H

pencil-img

125

I mojoj malenoj se to desilo prije par dana,bile smo vani i po povratk kuci pojavili su se crveni kruzici. Ja sam joj samo namazala nivea baby kremom za lice i narednog dana se sve povuklo.

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

clock-img

28.11.2013, 14:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

28.11.2013, 20:53

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: ninuska

Je li vasoj djeci osjetljiva koza?
Kako su krenuli ovi minusi kad malu izvedem napolje zarvene joj se obrazi ( kao da se ozarila) i pri ulasku u toplo pojave se oteknuti kruzici nesto slicno pliku ali je cvrstouser posted image
Eh, ako ima neko sa slicnim iskustvom da mi preporuci provjerenu kremu da je ne vodim doktoru da ne pokupi jos kakav virus

Panthenol od Galenike...odlična krema...2 KM i nešto.
Imaš i mast.user posted image

Hvala, kupim sutra pa vidim. Nemam sta izgubiti :)

clock-img

22.12.2013, 17:57

clock-img

Bella.88

pencil-img

-15

Veliki pozdrav za sve mame i vase bebice...Nova sam na forumu i jako se radujem druzenju.Imam bebca od 6meseci i 15 dana i vec dva meseca ima crvenilo na jednom obrazu,koza je suha i gruba,mazala sam sa svim i svacim ali nista,nekad se podje povlaciti,ostane manji dio i opet sutra isto.Pedijatrica kaze da mu je to od hrane i proci ce,ali ne prolazi(mada neznam kako od hrane),crvena je jagodica.Da li neko ima slicno iskustvo ili je nekome pomogla kakva krema? Unapred hvala na odgovorima

Zadnji članci

article-img