IZVORNA PORUKA: morenaa
Marincine ide mi ona u vrtic ali ide N pa vjerovatno on donese viruse..
nego ne znam jeste li o tome pisale pa da pitam mislite li ostavljati maticne stanice iz pupkovine?
E na ovo da odgovorim ja...mi smo to uradili sa M i iz pupcane vrpce i pupcanik ( tako nesto mi se cini,jer imaju te dvije opcije..mozes jednu il obje.) cini mi se da je bilo oko 2400€.. Nisam sigurna,nemojte me drzat za rijec..il su km bili
![user posted image](https://www.ringeraja.ba/forum/upfiles/smiley/zmeden.gif)
ql cini mi se €...... Mi smo u cryosave...mislim da se u briselu cuvaju il londonu,nisam sigurna...
Eh ko sad zeli to..idetw u njihovu kancelariju i tamo potpusete,platite pola..dobijete taj paket u kojem dosje oprema i to na dan poroda dajete babicama i doktoru i oni to sve urade kako treba..ja sam u sarajevu na vojnoj rodila, tak da ne znam kako je negdje drugo....uglavnom ja mislim da je to super ko ima mogucnost...
Mislim da ovaj put necemo!!! Jer. Te maticne celije od jwdnog djeteta ce cuvaju 20 g i mogu pomoci i drugom djetetu i roditeljima..... Al ne daj Boze da zatreba
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...