IZVORNA PORUKA: marinčii
BEJBIBI i mene danas zignu podno stomaka i bas me prepade sreca nije se ponavljalo.
Moj je isto ziv i nestasan al mene najvise umori njegovo ne jelo,pa on skoro pa nista nece da jede sve mu bljak i cim krene da jede oce da povrati.Bas se brinem kako ce mm s njim kad ja odem rodit ,uh vec od same pomisli na to mi se place..
MARIEN dobro nam dosla, urednu trudnocu i zivu i zdravu bebicu ti zelim.
Evo mene jos ziga.jos me drzi i imam ko menstrualne bolove...al nema krvarenja nit kakvih promjena,pa necu da brinem. Abas imam osjecaj da mi nesto tvrd stomak,tezak...evo nisam nista puno jela i cak bi mogla sad jest jer sam u tri rucala al bas,mi nesto tesko.jedva disem. I muka mi nesto.danas sam bas fuj..
A sto se malog tice potpuno te razumijem. Slicno nam je,mada mij stvarno jede svo voce i povrce ali slabo jede...vuse one gluposti voli...eto on ima 3 g a 14 kg...mrsavko je...jednom u godini dobije kilu haha..... Al bitno da mi je zdrav hB pa se ne sekiram...nemoj ni ti brinut oko jela toliko..bitno da je zdrav....a snaci ce se oni nekako kad ti budes u bolnici,no worry ;)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...