IZVORNA PORUKA: MANI
...ne znam odkud da počnem i dal da počinjem uopće...
U 7 mj trudnoće, do tada savršeno uredne, odjednom je uočena anomalija na bebici:
bolnice, uzv pregledi, razni doktori, utjehe i mnogo nadanja - da mozda ipak to nije istina,
da nisu dobro vidjeli, da se to uopće ne događe meni...
ja sam svoju bebu izgubila dan po porodu, izgubili smo bitku
nepostoje riječi koje opisuju to stanje uma i bezumlja,nema više ničeg...
Moj mali dječak je džennetska ptica abd
nema trenutka, dana, noći, da se nesjetim...sad bi imao toliko, ili bilo bi ovako, ili onako...
dok bude mene bit ce i sjećanja, jer to su vam znate ona sjećanja koja nikad ne zaboravljate
drage moje budimo jake i izdržimo zajedno
Znam da sta god je od boga dragog nam je,
treba imati mnogo vjere,i molit Allaha dragog za sabur
svaka rijec mi je poznata DOBRO POZNATA
sjecam se kako sam u sebi molila BOga da kazu da su se prevarili da je moj sin ziv ali nisu , sada ce biti tri godine od tog dana imam drugog sina 15 mjeseci BOg je bio darezljiv prema meni , ali kakos e blizi godisnjica sve vise osjetim onaj miris zime , vidim onu sumu onaj snijeg ono tumornoooooooo sve oko mene , osjecam svakog trena sve oko sebe , ne znam ali nikako da izbacim ovaj miris ONA JE ZIMA POSEBNO MIRISALA mirisala je na moju bol , sve oko mene je imalo neki cudan zvuk izgled TMURAN kao i moja dusa i ponovo se sve vraca.
Lazu kad kazu vrijeme lijeci , jer nije istina , ne prodje dan da ne mislim , da ne uzdahnem zbog njega , lazu kada kazu s drugim djeteom prolazi sve nije istina covjek je sretan da ga ima BOGU HVALA ali uvjek ce biti tuzan jer NJEGA nema .
TO je jedna borba sa samim sobom i tako ce ostati do kraja zivota uvjek ce biti pitanja na kojima nema odgovora , uvjek ce biti zelja uzdaha DOK SI ZIV ZIVOTOM, to je bol koja boli i s kojom se moras nauciti nositi da bi dalje isao kroz zivot .