cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zima (snijeg) ili ljeto (sunce)

clock-img

08.07.2012, 13:50

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Zimsko sam dijete, ali uvijek i zauvijek samo ljeto cu voljeti. Volim vrucine, a ne volim more, samo izlezavanje pored.
Snijeg, a-a... Iako dobro dodje poneko sankanje k'o u dobra stara vremena.user posted image
Ali ljeto je zakon.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

08.07.2012, 14:16

clock-img

madam x

pencil-img

839

Volim sva godišnja doba, posebno uživam u kiši koja me smruje...kad kiša pada, ja sam svoj na svomeuser posted image user posted image user posted image sad ćete reći da sam puklauser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2012, 14:16

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U principu nemam ništa protivno niti jednom godišnjem dobu...
al pod tim mislim...jeseni niramlnih kiša, proljeća lijepih sunčanih bez snjega, zime sa snjegom a ne kišom, minusi u njoj norlani a visina snjega da dozviljava poglde kroz porzor na susjednu kućuuser posted image ...eh u ljetu ne biram visinu temperature u plusu...sve mi godi...
ljetno sma dijete pa moćže biti i to veze ima....
ja se ne trudim ni rashalditi previše...samo pazim da ne porozimuser posted image

U konstalaciji snaga klime koja nas prati posljednjih godina...ja za ljeto glasam kao prvi i najbolji izboruser posted image

potpisujem do zadnje rijeci!

i jos da dodam da se volim utopliti ko eskim kad izlazim napolje zimi a ljeti mi ne smeta da setam cak i kada je napolju 34 ali samo kad nema onih teskih sparina

clock-img

08.07.2012, 14:33

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Sve ima svoje cari.

Proljece- budi se priroda, cvijece, prve tople zrake sunca...

Ljeto- sunce, toplina, more, vecernje setnje,

Jesen- prekrasne boje u prirodi, peceni kesteni na ulicama, setnje nakon kisice

Zima- toplina doma dok vani pada snijeg, zimske radosti, pucketanje drva i miris kuhanog krompira i sira user posted image

Iako oktobarsko dijete volim sunce i vrucine malo vise nego hladniji period, medjutim brzo se adaptiram pa mogu osjetiti drazi svakog godisnjeg doba.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

08.07.2012, 15:33

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: Iman83

Trudim se uživati u svemu, u svim sezonama.

Generalno, ne volim se žaliti na vrijeme, jer mi to ispada kao kuđenje Onoga koji ga određuje. A sve bude s razlogom.

Elem, uživam u suncu trenutno, kad je zima trudim se da uživamo i u zimskim radostima, najviše ipak volim jesen i proljeće i one lijepe podnošljive uslove, volim i kišu kada pljuštri user posted image a ja je gledam s prozora user posted image .

isto ovako kao da sam ja pisala user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Zadnji članci

article-img