Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
muaaa u fazonu izbora pa je na to podsjeca . Ma meni ovo "glasati se" ruzno jer je izraz koji se koristi za zivotinje, ono kad pitas kako se glasa konj, zaba, krava.
< Poruku je uredio malena sharena -- 4.10.2012 8:16:45 >
04.10.2012, 08:54
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
moj porod je trajao 1,5 sat a u početku sam onako lagano stenjala a kad je beba krenula da izlazi sjećam se da sam vrištala, sad me stid toga vrištala sam zbog neizdržive boli, imala sam osjećaj da će mi se raspuknuti Znam da mi je babica rekla da ne vrištim i da naslonim bradu na grudi, malo sam se tad smirila... ujutru me jedna porodilja pitala: šta su bona ono tebi radili? ja sam svo vrijeme molila boga da ti pomogne divna neka žena
samo da se prisjetim
04.10.2012, 09:14
malena sharena
1196
I ja sam o svom iskustvu vec pisala. Sad se sjetih da sam vrisnula kad mi je babica na vrhuncu truda, pod najjacim djelovanjem dripa stavila kateter. To mi je bilo gore nego trudovi, a ona zagalamila, ne sjecam se sta je tacno sta je rekla. Joj jesam je mrzila u tom momentu.