Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mislim da je lakse mozda mrkvu isjeckati, jer pri upotrebi je malo teze sjeckati zamrznutu..a planiram zamrznuti paprike, tikvice, patlidzane, paradajz, kukuruz, spinat/blitvu i mahune ma prava domacica... Spinat u jednom momentu na pijaci bude 0,50KM/kg a znam da ga jedna teta donosi iz svoje bašte u Visokom, isto da bude i 5KM/kg.. Izrezat ću ga onako kao za pitu, da je vec spreman, i prije upotrebe samo mjesati sa sirom,jajima ili cime vec, to vidjeh kod mame.
_____________________________
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
30.06.2013, 08:23
niki83
2113
Ja svake godine pripremim zalihe povrca u frizider Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne. Bude odlican.
_____________________________
N&N
30.06.2013, 08:26
almondray
-1468
Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.Ove godine se budi domaćica u meni, morat ću probat taj tvoj recept Niki83.Čini mi se dobro rješenje u nedostatku vremena
_____________________________
I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT
30.06.2013, 08:33
Marija13
-611
Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne.
Odlična ideja ali ću ga ja u rerni ispeći, nemam to pizza čudo, hoću li ih do kraja peći ili...i ima li određeno koliko to može stajati?
< Poruku je uredio Marija13 -- 30.6.2013 8:34:05 >
_____________________________
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
30.06.2013, 08:35
Marija13
-611
Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.
isto pitanje, do kraja peći ili i kako poslije odlediti..
_____________________________
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
30.06.2013, 08:36
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: Marija13
Mislim da je lakse mozda mrkvu isjeckati, jer pri upotrebi je malo teze sjeckati zamrznutu..a planiram zamrznuti paprike, tikvice, patlidzane, paradajz, kukuruz, spinat/blitvu i mahune ma prava domacica... Spinat u jednom momentu na pijaci bude 0,50KM/kg a znam da ga jedna teta donosi iz svoje bašte u Visokom, isto da bude i 5KM/kg.. Izrezat ću ga onako kao za pitu, da je vec spreman, i prije upotrebe samo mjesati sa sirom,jajima ili cime vec, to vidjeh kod mame.
i ja mrkvu isjeckam na kolutiće,paradajz čitav zamrznem,mahune otkuham pa smrznem,jer kad se samo smrznu imaju mi neki šmek posle,paprike crvene pečem pa smrznem,a one za punjenje izbušim pa smrznem.
30.06.2013, 08:40
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: Marija13
Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.
isto pitanje, do kraja peći ili i kako poslije odlediti..
ma ja u rerni pečeš,možeš i oguliti pa smrznuti,a i ne moraš.ja sam ih u zdjelu plastičnu s poklopcem ostavljala.a pustiš ih da se odmrznu same,ja iskreno nisam ljubitelj pečenih s kajmakom,ja ih s bijelim lukom i sirćetom volim
30.06.2013, 08:49
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
IZVORNA PORUKA: Marija13
Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.
isto pitanje, do kraja peći ili i kako poslije odlediti..
ma ja u rerni pečeš,možeš i oguliti pa smrznuti,a i ne moraš.ja sam ih u zdjelu plastičnu s poklopcem ostavljala.a pustiš ih da se odmrznu same,ja iskreno nisam ljubitelj pečenih s kajmakom,ja ih s bijelim lukom i sirćetom volim
U rerni (strada do bola) ili na roštilju , ide i brže .Pečeš do kraja .Odlediš u kesi i samo bacis na ulje da se zagriju , sa bijelim lukom i kajmakom ili bez.A i ovo sa sirćetom je super , zazubiceeeeeeeeeeeeeee
_____________________________
I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT
30.06.2013, 13:34
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: Marija13
Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne.
Odlična ideja ali ću ga ja u rerni ispeći, nemam to pizza čudo, hoću li ih do kraja peći ili...i ima li određeno koliko to može stajati?
E ako ces u rerni onda znaci na ploske, ali uzduz isjeces patlidzan i poredas na pleh, moze i sa papirom za pecenje a moze i bez onako na suho..bitno je da nema masnoce, ne stavljas nista i onda bude onako malo zapecen kao sa rostilja