cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: zaledeno povrce

clock-img

30.06.2013, 08:07

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Mislim da je lakse mozda mrkvu isjeckati, jer pri upotrebi je malo teze sjeckati zamrznutu..a planiram zamrznuti paprike, tikvice, patlidzane, paradajz, kukuruz, spinat/blitvu i mahune user posted image ma prava domacica...
Spinat u jednom momentu na pijaci bude 0,50KM/kg user posted image a znam da ga jedna teta donosi iz svoje bašte u Visokom, isto da bude i 5KM/kg..
Izrezat ću ga onako kao za pitu, da je vec spreman, i prije upotrebe samo mjesati sa sirom,jajima ili cime vec, to vidjeh kod mame.

_____________________________

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

30.06.2013, 08:23

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Ja svake godine pripremim zalihe povrca u frizider user posted image
Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne. Bude odlican.user posted image

_____________________________

N&N

clock-img

30.06.2013, 08:26

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.Ove godine se budi domaćica u meni, morat ću probat taj tvoj recept Niki83.Čini mi se dobro rješenje u nedostatku vremena

_____________________________

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

30.06.2013, 08:33

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne.


Odlična ideja user posted image ali ću ga ja u rerni ispeći, nemam to pizza čudo, hoću li ih do kraja peći ili...i ima li određeno koliko to može stajati?

< Poruku je uredio Marija13 -- 30.6.2013 8:34:05 >


_____________________________

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

30.06.2013, 08:35

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.


isto pitanje, do kraja peći ili i kako poslije odlediti..

_____________________________

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

30.06.2013, 08:36

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876


IZVORNA PORUKA: Marija13

Mislim da je lakse mozda mrkvu isjeckati, jer pri upotrebi je malo teze sjeckati zamrznutu..a planiram zamrznuti paprike, tikvice, patlidzane, paradajz, kukuruz, spinat/blitvu i mahune user posted image ma prava domacica...
Spinat u jednom momentu na pijaci bude 0,50KM/kg user posted image a znam da ga jedna teta donosi iz svoje bašte u Visokom, isto da bude i 5KM/kg..
Izrezat ću ga onako kao za pitu, da je vec spreman, i prije upotrebe samo mjesati sa sirom,jajima ili cime vec, to vidjeh kod mame.


i ja mrkvu isjeckam na kolutiće,paradajz čitav zamrznem,mahune otkuham pa smrznem,jer kad se samo smrznu imaju mi neki šmek posle,paprike crvene pečem pa smrznem,a one za punjenje izbušim pa smrznem.

clock-img

30.06.2013, 08:40

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876


IZVORNA PORUKA: Marija13

Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.


isto pitanje, do kraja peći ili i kako poslije odlediti..


ma ja u rerni pečeš,možeš i oguliti pa smrznuti,a i ne moraš.ja sam ih u zdjelu plastičnu s poklopcem ostavljala.a pustiš ih da se odmrznu same,ja iskreno nisam ljubitelj pečenih s kajmakom,ja ih s bijelim lukom i sirćetom volim

clock-img

30.06.2013, 08:49

clock-img

almondray

pencil-img

-1468


IZVORNA PORUKA: tinkivinki


IZVORNA PORUKA: Marija13

Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.


isto pitanje, do kraja peći ili i kako poslije odlediti..


ma ja u rerni pečeš,možeš i oguliti pa smrznuti,a i ne moraš.ja sam ih u zdjelu plastičnu s poklopcem ostavljala.a pustiš ih da se odmrznu same,ja iskreno nisam ljubitelj pečenih s kajmakom,ja ih s bijelim lukom i sirćetom volim


U rerni (strada do bola) ili na roštilju , ide i brže .Pečeš do kraja .Odlediš u kesi i samo bacis na ulje da se zagriju , sa bijelim lukom user posted image i kajmakom ili bez.A i ovo sa sirćetom je super , zazubiceeeeeeeeeeeeeee

_____________________________

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

30.06.2013, 13:34

clock-img

niki83

pencil-img

2113


IZVORNA PORUKA: Marija13

Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne.


Odlična ideja user posted image ali ću ga ja u rerni ispeći, nemam to pizza čudo, hoću li ih do kraja peći ili...i ima li određeno koliko to može stajati?


E ako ces u rerni onda znaci na ploske, ali uzduz isjeces patlidzan i poredas na pleh, moze i sa papirom za pecenje a moze i bez onako na suho..bitno je da nema masnoce, ne stavljas nista i onda bude onako malo zapecen kao sa rostilja user posted image

_____________________________

N&N

Zadnji članci

article-img