cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: zaledeno povrce

clock-img

30.06.2013, 08:07

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Mislim da je lakse mozda mrkvu isjeckati, jer pri upotrebi je malo teze sjeckati zamrznutu..a planiram zamrznuti paprike, tikvice, patlidzane, paradajz, kukuruz, spinat/blitvu i mahune user posted image ma prava domacica...
Spinat u jednom momentu na pijaci bude 0,50KM/kg user posted image a znam da ga jedna teta donosi iz svoje bašte u Visokom, isto da bude i 5KM/kg..
Izrezat ću ga onako kao za pitu, da je vec spreman, i prije upotrebe samo mjesati sa sirom,jajima ili cime vec, to vidjeh kod mame.

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

30.06.2013, 08:23

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Ja svake godine pripremim zalihe povrca u frizider user posted image
Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne. Bude odlican.user posted image

N&N

clock-img

30.06.2013, 08:26

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.Ove godine se budi domaćica u meni, morat ću probat taj tvoj recept Niki83.Čini mi se dobro rješenje u nedostatku vremena

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

30.06.2013, 08:33

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne.

Odlična ideja user posted image ali ću ga ja u rerni ispeći, nemam to pizza čudo, hoću li ih do kraja peći ili...i ima li određeno koliko to može stajati?

< Poruku je uredio Marija13 -- 30.6.2013 8:34:05 >

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

30.06.2013, 08:35

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Ja sam samo zamrzavala crvenu pečenu papriku.

isto pitanje, do kraja peći ili i kako poslije odlediti..

clock-img

30.06.2013, 08:36

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: Marija13

Mislim da je lakse mozda mrkvu isjeckati, jer pri upotrebi je malo teze sjeckati zamrznutu..a planiram zamrznuti paprike, tikvice, patlidzane, paradajz, kukuruz, spinat/blitvu i mahune user posted image ma prava domacica...
Spinat u jednom momentu na pijaci bude 0,50KM/kg user posted image a znam da ga jedna teta donosi iz svoje bašte u Visokom, isto da bude i 5KM/kg..
Izrezat ću ga onako kao za pitu, da je vec spreman, i prije upotrebe samo mjesati sa sirom,jajima ili cime vec, to vidjeh kod mame.

i ja mrkvu isjeckam na kolutiće,paradajz čitav zamrznem,mahune otkuham pa smrznem,jer kad se samo smrznu imaju mi neki šmek posle,paprike crvene pečem pa smrznem,a one za punjenje izbušim pa smrznem.

clock-img

30.06.2013, 08:40

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

ma ja u rerni pečeš,možeš i oguliti pa smrznuti,a i ne moraš.ja sam ih u zdjelu plastičnu s poklopcem ostavljala.a pustiš ih da se odmrznu same,ja iskreno nisam ljubitelj pečenih s kajmakom,ja ih s bijelim lukom i sirćetom volim

clock-img

30.06.2013, 08:49

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

ma ja u rerni pečeš,možeš i oguliti pa smrznuti,a i ne moraš.ja sam ih u zdjelu plastičnu s poklopcem ostavljala.a pustiš ih da se odmrznu same,ja iskreno nisam ljubitelj pečenih s kajmakom,ja ih s bijelim lukom i sirćetom volim

U rerni (strada do bola) ili na roštilju , ide i brže .Pečeš do kraja .Odlediš u kesi i samo bacis na ulje da se zagriju , sa bijelim lukom user posted image i kajmakom ili bez.A i ovo sa sirćetom je super , zazubiceeeeeeeeeeeeeee

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

30.06.2013, 13:34

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Patlidzan i tikvice mi bude super jer ih prethodni prepecem u onoj pizza pen i slazem tako snite po porcijama u vrecice i u zamrzivac. Patlidzan mi je prelijep poslije samo na maslac jos malo preprziti, dodati nesto tipa vrhnja ili ne.

Odlična ideja user posted image ali ću ga ja u rerni ispeći, nemam to pizza čudo, hoću li ih do kraja peći ili...i ima li određeno koliko to može stajati?

E ako ces u rerni onda znaci na ploske, ali uzduz isjeces patlidzan i poredas na pleh, moze i sa papirom za pecenje a moze i bez onako na suho..bitno je da nema masnoce, ne stavljas nista i onda bude onako malo zapecen kao sa rostilja user posted image

N&N

Zadnji članci

article-img