cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: 10 prvih znakova trudnoće

clock-img

16.05.2009, 13:28

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

ja tako želim taj user posted image u 6. mjesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image napred BORKE!

clock-img

16.05.2009, 15:52

clock-img

marinela

pencil-img

812

Taky cestitamuser posted image user posted image user posted image Od srca ti zelim ugodnu i laganu trudnocu i da beba bude sjatkica i dobjicauser posted image user posted image

E cure moje to mene jede zivu,moj MM uvjek mi govori sta ti toliko pizdis(da izvinete)kad nas neko pita"pa sta cekate"....cekam-da se magarci ko ti skinu mi s vrata!!!!A normalno da sizim,ne mogu zamislit kako neko moze pitat tako nesto a ne razmislajt da neko u zivotu mozda ima problema pa ne moze zatrudnit...Meni dodje da skocim,vicem,derem se ....a samo se ko luda smjeskam,i nadjem neki nacin da "lagano spustim"kosto kaze moj MM.Tako ima jedan njegov rodjak koji obavezno svaki mjesec nazove i pita"pa rodjo imal sta,sta cekas"....itd,kao da se naslajuje(on ima dvije curice).....A moj ovaj sam cuti,a kad sma ja jednom popizdila i izgovorila se vise nikad nije pito....ti ces meni jesti moje zivce,koda nemam dovoljno svoje muke....Joj sad sam ponovo pobjesnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2009, 17:24

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

i menei isto svi idu na žive, kada mi kažu šta čekam sa drugom trudnoćom, dijete mi je već poraslo, a ja ništa, o moj Bože!

clock-img

19.06.2009, 22:21

clock-img

djevojčica

pencil-img

87

drage moje jesu li vas grudi nekada svrbile......pred menstruaciju ili u trudnoći..........mene užasno.evo dok tipkam češem se a i bole me.ima li koga????'''''

dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............

clock-img

19.06.2009, 23:15

clock-img

alex_mo

pencil-img

88

Jeste,tako je meni bilo..Sad kad sam user posted image ,pomalo se stisilo,ali sada su mi povecane i bole na dodir.....Drzim ti palceve da to bude to.Pozz.... 

clock-img

24.06.2009, 16:41

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

ne znam šta da misli!Grudi su me par dana užasno boljela, imala sam ojsećaj kao da ima neki teret u njima, sada me svrbe, imam blage nesvjestice, i cigaretu kada ko puši osjetim na kilometre, muka mi je od njih, i da stalno piškim, a do vještice mi je još 8 dana

clock-img

26.06.2009, 11:12

clock-img

Starka

pencil-img

510

Jadna moja dojbinicauser posted image user posted image , samo mi pratiš te simptome. Izludiće te to draga.

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

clock-img

26.06.2009, 13:51

clock-img

Ela78

pencil-img

154

Drage moje možete li mi pomoći...(NE)očekujem vješticu 29.06. , ali već zadnjih 7 dana osjetim mučninu, ali mučninu iz želudca traje par minuta i nestane, nema povraćanja...grudi ne bole, bolova nema, nikakve simtome ne osjećam...
Da li je moguće da je trudnoća, zbog ovih mučnina pitam jer nemam pojma kakve bi trebale biti?

clock-img

26.06.2009, 13:54

clock-img

nanika

pencil-img

1399

ja sam imala mucninu stalno i grudi su mi bile nateknute, mozda je i kod tebe trudnoca, nikad se ne zna. zelim ti sve najljepseuser posted image user posted image i da ne dobijesuser posted image

clock-img

26.06.2009, 14:06

clock-img

Ela78

pencil-img

154

Hvala nanika!
Mojoj sreći ne bi bilo kraja nakon 3 godine čekanja...bojim se i nadati se, pa se razočarati opet po 1000-ti put, ali ovo mi je prvi put da imam taj osjećaj mučnine

clock-img

26.06.2009, 14:08

clock-img

nella

pencil-img

2402

Ela zelim ti puno srece da ugledas svoj user posted image  pokusaj da ne mislis o simptomima,opusti se i cekaj jos malo!!!
SRETNO!!!!

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

26.06.2009, 14:10

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Toliko ti to zelim od srcauser posted image . Ne mogu ni zamisliti kako ti je.Ja sam jedna od sretnica da imam jednu curicu od tri godine i sad cekam jos jednu bebaru pocetkom januara. Puuuuuuuuuno sreceuser posted image user posted image . Nadam se da ces ugledatiuser posted image user posted image

clock-img

26.06.2009, 14:35

clock-img

Ela78

pencil-img

154

Ihhh ja ne bi razmišljala o simptomima jedino kad bi me neko ¸¸drmnuo¸¸ nekom daskom u glavu, ali onako baš roditeljski...pa da dobijem neku amnezijuuser posted image
Dosad sve, uh žignulo me ovde......aha! boli ovdje uuu, svrbi lijevo desno... samo osluškujem i pratim, znam da ne valja to, znam sve...ali džaba!
Hvala cure moje još jednom od srca na podršci javiću se, a tebi nanika želim ugodnih 7 narednih mjeseci i naravno lak porod user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 15:15

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: Starka

Jadna moja dojbinicauser posted image user posted image , samo mi pratiš te simptome. Izludiće te to draga.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja dobila danas, a trebala mi vještica do dođe tek 02.07., vidm da nade nema za mene,prestajem da se nadam, i odlazim sa foruma, a osatlima sretno

clock-img

27.06.2009, 15:21

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Nemoj tako, glavu gore i u nove pobjedeuser posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

27.06.2009, 21:32

clock-img

lelush

pencil-img

3

Hello svima,
imam 28.godina,mikrocistične jajnike i neopevanu želju da se nerviram.user posted image Stalno se kao nešto informišem o trudnoći i sličnim temama ali i dalje ništa od....user posted image .Moj M i ja već duže vreme ne koristimo nikakvu zaštitu....i kao puštamo sreći da se desi.Nikada nisam vodila računa o plodnim i neplodnim danima kao načinu kontracepcije.A onda sva ta silna edukacija na netu nauči te da čitaš svoje telo......I po tome mi nikad nismo vodili ljubav kad su meni plodni dani i ja nikad nisam ostala user posted image .Kakva su vaša iskustva i da li ipak trudnoću treba PLANIRATI ili se ona jednostavno desi kad bude vreme za to....?

clock-img

27.06.2009, 21:39

clock-img

nanika

pencil-img

1399

lelush, imas kalendar u gornjem uglu pa izracunaj plodne dane i u akcijuuser posted image user posted image  Puno srece i da nam uskoro javis da si user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

01.07.2009, 10:26

clock-img

Ela78

pencil-img

154

Kakva su vaša iskustva sa iscjedkom?
Ja sam trebala dobiti 29.06. još ništa a nadam se da neće. Ali pojavio mi se iscjedak neki danas ...malo skroz, kap bukvalno blijedosmeđe roskaste boje
Ne znam jel to početak kasne menstruacije ili nešto drugo uh

clock-img

01.07.2009, 10:28

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

ela moguce je da si user posted image i da je taj iscjedak rezultat implantacije oplodjenog jajasceta user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

01.07.2009, 10:30

clock-img

Anoniman

dojbinica nedaj se nije sve tako izgubljeno bez predaje bit ce bebacuser posted image user posted image user posted image kod kojeg ginica ides na preglede???

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.3.2010 13:54:55 >

clock-img

01.07.2009, 12:27

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

idem kod Hatidže u Tešnju

clock-img

01.07.2009, 15:20

clock-img

Latinka

pencil-img

650

Ela78, moja rodica je prvih 15-tak dana user posted image  stalno imala neki smedjkasti iscjedak. Pa, sretno, mila user posted image user posted image user posted image
Javi se cim nesto novo saznas!!!

clock-img

05.07.2009, 16:50

clock-img

Ela78

pencil-img

154

Drage moje evo da vas pozdravim i da vam javim da sam dobila onaj dan evo već me je skoro i prošlo.
Oplakala sam sve te dane.......valjda me više pogodilo što sam samu sebe ubjedila da je TO to i onda PAF razočarenej po ko zna koji put višeuser posted image ....bas sam bila u teškom crnjaku
Ali glavu gore za sve trudilice novi mjesec nova nadauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2009, 17:08

clock-img

Nann

pencil-img

54

Ela78 svi se zajedno nadamo,svi za jednu -jedna za sveuser posted image Nema odustajanja i gubitka nade... Novi mjesec-novi pohodiuser posted image
Ne daj se mila,nek ti zelja samo bude jos veca..i uspjeces ako Bog dauser posted image user posted image user posted image

N

.:Najljepše stvari Bog daje onima koji strpljivo čekaju ღ:.

clock-img

05.07.2009, 17:12

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Ela78 sta da ti kazem i sama sam u istoj situaciji, evo user posted image  lagano prolazi, a bas sam se ovaj mj nesto posebno nadala user posted image . Ali sta drugo mozemo osim da se i dalje borimo user posted image .
Izvini ako si vec pisala, nisam upratila, koliko se trudite i jeste li sta od pretraga radili?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.4.2010 7:28:17 >

Zadnji članci

article-img