Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
joj ovo je uslikano.znate sta mi se jednom desilo sa buranijom i sad mi se place nameracila se ja. kupila teletinu buraniju ocistila sve zice poskidala... majko mila kad sam ja to skuhala... meso spalo na dno, buranije NESTALA ostale samo zice i kasa... ja mislim da buranija nije valjala. a koliko mi je tek bilo zao
16.12.2010, 21:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leli§
IZVORNA PORUKA: Breskva P.S lelis hajd da vidim tebe sad , imaš li nešto jače
Breskva ovo stavljam na tvoju odgovornost
umjetnik si malo je reć ...ovo je kvrguša kakav uljevak , ne kontam kako nije ispuhala ima lufta, mora da je ko kamen
16.12.2010, 21:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
umjetnik si malo je reć ...ovo je kvrguša kakav uljevak , ne kontam kako nije ispuhala ima lufta, mora da je ko kamen
meni je fascinantna boja
16.12.2010, 21:31
Niobe
1841
Jucer ja pravila pitu, zeljanicu.. Uzela zaleđeno zelje iz zamrzivaca i pomijesala sa sirom.. kad se ispeklo, ne mozes jest Skontam onda da sam uzela paketic persina i kopra umjesto zelja Uzas
16.12.2010, 22:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Breskva
meni je fascinantna boja
Joj evo se bukvalno valjam od smijeha
PS. Ova mi je tema za 10+. Nisam ni znala, do danas da postoji.
17.12.2010, 00:06
Hannan
135
A joj sto se ismijah...ali imam i ja bisera sa slatkim jelima vagon.
Prije 2 g, moj sin slavi 2. rodjendan i nameracila s eja ko i sve mamice pravim mu tortu...odlucim se za onu plazma, pa da mogu neki oblik napraviti, i meljala , meljala odlucim se za macu, voli dijete mace :). Napravim ja nju, ok izgleda, i preko stavim onu ceteniju, oni kao slatki koncici i bas je izgledala ko prava maca sa runom...kad sam sam je ujutro pogledala ona cetenija pokupila malo vlage,i slijepila se, maca izgleda ko obrijana, uzas...skontam ja kad je budem trebla iznijeti pred goste onda cu ja ponovi staviti novo "krzno" i bice to dobro...dosli gosti, iznosim turtu tajac u sobi, a ja sva ponosna , maca ko prava....kad samo cujem svog oca vela havle, vela havle, tobe jarabbi, i svi u smijeh, ja ozbiljna, kad opet otac odakle ces je sjeci, zar ces je pred djetetom isjeci d amu ostanu traume...na kraju je rodjendanska torta u kuhinji isjecena da dijete ne gleda kako mama kasapi macu i danas cim se spomene torta svima uvijek naumpadne ta cijenjena maca.
19.01.2011, 14:52
mala86
2755
ovo je trebala bit palacinka,jos je vise bila napuhana,al dok sam donjela mob
19.01.2011, 14:54
bebacha
1170
pa kako ovi napravi
19.01.2011, 14:56
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: bebacha
pa kako ovi napravi
nemam pojma
hoce zena palacinke i pravila ko i svaki put smjesu,al prvo su krenule pucat,pa ovako,pa onako bas ne ide i gotovo,al vrhunac je bila ova
19.01.2011, 14:59
leli§
1201
IZVORNA PORUKA: mala86
ovo je trebala bit palacinka,jos je vise bila napuhana,al dok sam donjela mob
ovo izgleda bas kao indijska parata hljeb... pisi recept za ovaj neuspijeh odmah cemo mi to iskoristiti u uspijeh...
ali ti je palacinak za 10 ---volila bih da sam slikala kako mm i ja pravimo palacinke u serpi (ne moze nam tefalova tava za palacinke na ovu indukcijsku platu)
19.01.2011, 15:03
koka i po
7309
slucaj...hurmasica .. ja i mm se tek vjencali i hoce zena da pravi hurmasice. a da nas bijeli secer nebi "slomio" odlucih se na zdraviju varijantu...na smedji secer.. i tako mm dosao sa posla ,otvorio rernu,uzeo tanjir stavio pred sebe i ...nasekao crvenog luka gledam ja u njega i on u mene ..pa rekoh...halo sta to radis....a njegov komentar je bio...jao sto volim polutice
19.01.2011, 15:07
leli§
1201
joj koko neko je napisao slucaj hurmasice kad su im ispale ko "pokucnice" i ti sad sa ovim
23.01.2011, 00:46
Aquarius
509
IZVORNA PORUKA: koka i po
slucaj...hurmasica .. ja i mm se tek vjencali i hoce zena da pravi hurmasice. a da nas bijeli secer nebi "slomio" odlucih se na zdraviju varijantu...na smedji secer.. i tako mm dosao sa posla ,otvorio rernu,uzeo tanjir stavio pred sebe i ...nasekao crvenog luka gledam ja u njega i on u mene ..pa rekoh...halo sta to radis....a njegov komentar je bio...jao sto volim polutice
Jao, ova mi je vrh. Tačno bi nekad valjalo imati skrivene kamere po kući, da memorišemo ovakve momente.
19.03.2011, 23:46
N_N
1860
Ovako izgleda torta sa teme foto kuhanje koju je postavila chuci
Breskva, Hanady
19.03.2011, 23:48
Hanady RR
18727
mašallah jest nadošla
pa dpbra je...samo si premalo mase ostavila za odozgo i nisi je istom debljinom raposredila...zato je pukla, al vjeruj sad kad ti nju rapakuješ i porbaš...nema tu neuspjeha sestro vjeruj
19.03.2011, 23:51
Anoniman
N_N sad bi ti moja mama rekla samo je pospi secerom u prahu
19.03.2011, 23:52
N_N
1860
Zakamuflirala sam je čokoladom Vidjet ćemo na šta će ličiti sutra kad skinem prsten sa kalupa. Slikat ću to ja opet
19.03.2011, 23:53
Anoniman
dobro je ovo kako si opisala ja mislila bućkuriš, hoćeš li moći vaditi ili će se kašikom jesti
19.03.2011, 23:57
N_N
1860
More bit bidne da će se kašikom kusati
20.03.2011, 00:09
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: noa
N_N sad bi ti moja mama rekla samo je pospi secerom u prahu
a mama, naravski, zna najbolje!
20.03.2011, 00:33
myb@by
1644
Mozete li samo sekundu doci na temu torte, hitno je
20.03.2011, 00:35
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: myb@by
Mozete li samo sekundu doci na temu torte, hitno je
bila
20.03.2011, 22:23
N_N
1860
I evo kako izgleda kad se izreže, nije loše, kako sam mislila....
20.03.2011, 23:38
Galicia
2433
Ma kakav bona neuspjeh, ovo je ko bombona.
20.03.2011, 23:43
N_N
1860
Hvala Na osnovu onih prethodnih slika, mislila sam da će biti Dobro sam prošla