Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jao,nisam ni znala za ovu temu E ovde trebam staviti sliku torte za Seadov rodj.
neki ja cekam tu tortu
Pa dvoumim se da li da je stavim ovde,jer na temi najljepsa torta ne ide nikako
ne zezaj, njemu je najljepsa. idi meci sliku tamo, bizo bizo
16.12.2010, 12:25
Anoniman
Sva sreca pa kod mm nije vazila ona " ljubav ulazi na zeludac" inace nikad me ne bi ozenio
16.12.2010, 12:26
Anoniman
joj da sam ja neki dan uslikala medenjake vidjele bi vi sta je kuharica nisu mi se razabrali al to je do sode bikarbone a ne do mene
16.12.2010, 12:29
neki
3476
IZVORNA PORUKA: sheri
IZVORNA PORUKA: neki
IZVORNA PORUKA: sheri
Jao,nisam ni znala za ovu temu E ovde trebam staviti sliku torte za Seadov rodj.
neki ja cekam tu tortu
Pa dvoumim se da li da je stavim ovde,jer na temi najljepsa torta ne ide nikako
ne zezaj, njemu je najljepsa. idi meci sliku tamo, bizo bizo
Razmislicu jos doooooobro Ali sreca pa je bila preukusna pahuljice,noa,pa nije valjda taaaako strasno
< Poruku je uredio neki -- 16.12.2010 12:30:28 >
16.12.2010, 12:30
leli§
1201
pahuljice---dobro je da se niste slikali nasmijani poslije trunja
neki--- vjeruj mi da tvoja torta (a vala cisto sumjnam da je bas tako losa) kakva god da je ne moze biti gora od moje skalamerije (ja mislim da necete moci prepoznati sta je na slici) dajte mi jos 3-4 sata
16.12.2010, 12:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leli§
neki--- vjeruj mi da tvoja torta (a vala cisto sumjnam da je bas tako losa) kakva god da je ne moze biti gora od moje skalamerije (ja mislim da necete moci prepoznati sta je na slici) dajte mi jos 3-4 sata
Sreca tada nije bilo digitalnih fotoaparata, a ja kakva sam luda slikala bi, pa kud puklo da puklo...A znam da bi puklo po mom ugledu
16.12.2010, 12:33
neki
3476
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Sreca tada nije bilo digitalnih fotoaparata, a ja kakva sam luda slikala bi, pa kud puklo da puklo...A znam da bi puklo po mom ugledu
Joj vas dvije,sta vam je,evo umih se u suze
16.12.2010, 12:33
Anoniman
Sta god da postavis za 3-4h, ja cu misiti da je to tvoja torta
16.12.2010, 12:35
Anoniman
oplakah pa moja breskva sta je ovo... tjesi se mila moje je jace i te kako jace... odoh se sakriti pod sto dobicu otkaz...''''bem ti placem
p.s. postavim kad dodjem kuci dok rpebacim sa mob-a
kako je tek bilo meni i mm kad je počelo da kipi po rerni ... lelis ja jedva čekam tvoju sličicu, možeš staviti i na "čik pogodi" neki daj stavi i ti sliku torte ma joj bitno je da se pojela nije bitan izgled
16.12.2010, 12:38
Anoniman
al Breskva kako ti je ovako narasla strudla koji kvasac koristis da kazem nesto u svoju obranu meni ''samo'' ne idu ova dizana tjesta zato sam na vrijeme odustala od njih
16.12.2010, 12:39
neki
3476
IZVORNA PORUKA: Breskva
oplakah pa moja breskva sta je ovo... tjesi se mila moje je jace i te kako jace... odoh se sakriti pod sto dobicu otkaz...''''bem ti placem
p.s. postavim kad dodjem kuci dok rpebacim sa mob-a
kako je tek bilo meni i mm kad je počelo da kipi po rerni ... lelis ja jedva čekam tvoju sličicu, možeš staviti i na "čik pogodi" neki daj stavi i ti sliku torte ma joj bitno je da se pojela nije bitan izgled
E stavicu je al veceras,ne mogu sad od djece,nisam jos prebacila na comp.I to je stavim na obje teme,ko sto pahuljica kaze,pa kud puklo,da puklo
16.12.2010, 12:40
neki
3476
IZVORNA PORUKA: noa
al Breskva kako ti je ovako narasla strudla koji kvasac koristis da kazem nesto u svoju obranu meni ''samo'' ne idu ova dizana tjesta zato sam na vrijeme odustala od njih
I meni "samo" ne idu torte,rekla sam nikadaaaaaaa vise
16.12.2010, 12:40
Anoniman
al Breskva kako ti je ovako narasla strudla koji kvasac koristis da kazem nesto u svoju obranu meni ''''samo'''' ne idu ova dizana tjesta zato sam na vrijeme odustala od njih
Nadam se da se dize sta teba da se dize, a za ostalo cemo lako.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.12.2010 12:41:09 >
16.12.2010, 12:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
al Breskva kako ti je ovako narasla strudla koji kvasac koristis da kazem nesto u svoju obranu meni ''''samo'''' ne idu ova dizana tjesta zato sam na vrijeme odustala od njih
Nadam se da se dize sta teba da se dize, a za ostalo cemo lako.
Pahuljice za ovo drugo sam expert jos nikad nisam zakazala
16.12.2010, 12:43
Anoniman
nije džaba "digo" ...ponudit ću im sliku za reklamu
16.12.2010, 12:45
Anoniman
sreca ima naruciti mojim kiflicama se svi dive i traze recept a ja im uredno dam br.telefona od tete koja pravi
16.12.2010, 12:46
neki
3476
sreca ima naruciti mojim kiflicama se svi dive i traze recept a ja im uredno dam br.telefona od tete koja pravi
16.12.2010, 13:29
ziki
1815
Uh ovo mi jedna od omiljenih tema(ukoliko ne dobijem otkaz zbog nje) Brekvnoj štrudli sam se toklo smijala da mi se direktorica došunjala do leđa da vidi šta je meni i doda nova dva tri zadatka sve za sutra
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
16.12.2010, 14:02
w.pooh
1021
Breskva majstore budi ponosna, većini se tijesto ni ne digne
16.12.2010, 17:43
leli§
1201
IZVORNA PORUKA: Breskva P.S lelis hajd da vidim tebe sad , imaš li nešto jače
Breskva ovo stavljam na tvoju odgovornost
16.12.2010, 17:48
Hanady RR
18727
jeli ovo uljevak leli pa nadošo kad ne treba
il kora za tortu od bjelanaca...ako je ona mašala svježa jaja bila
16.12.2010, 17:51
leli§
1201
ma u ovome nema ni trunke ni germe ni praska...ne znam kako se stvorilo ovo brdo? i jos ovaj kratar.... ja kad sam vidjela u rerni samo sto me slag nije strefio...
hajde sto se napuhalo nego ja jos uspijela prepeci neuspijeh x2
16.12.2010, 18:22
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: Breskva P.S lelis hajd da vidim tebe sad , imaš li nešto jače
Breskva ovo stavljam na tvoju odgovornost
Joj izvini sto se ismijah....
16.12.2010, 18:29
san4
197
Cure,stvarno ste super! Kad sam se tek udala,nisam znala kuhati i jednom vracajuci se sa posla,odlucila sam da napravim nesto sto moj mm.voli,a to su dolme.Odlucim se za filovane paprike.Svratim u prvu zelenaru i uzmem sitne paprike,sve jednake,iste velicine,ali dosta skuplje.Kontam,to je sto su specijalne! Fil napravim,malko probam,dobro! Nafilujem paprike,sve se to lijepo skuha i ja to ne probam,jer sam vec nesto jela(bila gladna). Suprug dosao,ja to servirala,kad on poce vristati,sta je ovo ovako ljuto! Ja filovala ljute paprike,soborke!
16.12.2010, 18:37
mala86
2755
joj cure prave ste ,bas sam se ismijala bude ih i kod mene,ali ih ne slikam,potrudit cu se sljedeci put