cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kuharski neuspjesi

clock-img

25.11.2012, 00:34

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Neki dan pravila havanu ili ti bolje reci splacinu.
Htjela iznenaditi mm srecom nije dosao taj dan kuciuser posted image .
Ja i malecki jeli ko fol uvalila mu to kao sladoled i bacam
sad ''splacinu'' u kantu a mali ce neeeeeee maaaaaama
adoooojed neeeeeeee user posted image .
Usput ako neki zaista ima dobar recept provjeren bila bih
neizmjerno zahvalna.

clock-img

25.11.2012, 01:34

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: Dalia92

Mozzarella pizza cheese izrendani. Ne znam ni ja zasto se ne istopi. Sve isto radim kao i uvijek. Ne znam.... Pokusacu vise ugrijati pekaru, nek se grije duze od pola sata. Jedino mi to pada na pamet da jos pokusam.

To ti je do vrste sira, kupi obicni sir a ne sir za pizzu.... Recimo kupi gaudu paladin, on ti je odlican za pizzu. I da, zagrij rernu na 250 i kad se ugasi lampica ubaci pizzu, peci ravno 10 minuta, ja tako uvijek radim bude ko u pizeriji...user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 25.11.2012 1:36:07 >

clock-img

01.12.2012, 18:59

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Covjek se na greskama uci,ali ja neznam gdje pogrijesi,pa doboh mufine kojima spasa nema.
A napravih ih xy putauser posted image user posted image

http://www.dodaj.rs/f/1V/kJ/52o94IL/picture.jpg

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

01.12.2012, 19:18

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: muaaa

Covjek se na greskama uci,ali ja neznam gdje pogrijesi,pa doboh mufine kojima spasa nema.

Heheheh . Ja ne mogu sebi doci.user posted image user posted image Svaka cast i ovo je remek djelo. Izvini morala sam.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

01.12.2012, 19:23

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Galicia

[/quo

Heheheh . Ja ne mogu sebi doci.user posted image user posted image Svaka cast i ovo je remek djelo. Izvini morala sam.

Pa sta mi se izvinjavasuser posted image user posted image

Stavila sam ih da viditeuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

01.12.2012, 19:43

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

muaaa, user posted image
moji su uvijek ovakviuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

01.12.2012, 21:31

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Jao user posted image smijem se ovim muffinima user posted image
A moj rolat sa bananama stoji u frizideru, niko ga ne jede, jer je totalni neuspjeh..samo eto nisam ga slikala, i bolje neuser posted image

N&N

clock-img

01.12.2012, 21:48

clock-img

neki x

pencil-img

704

Jooooooooooooooj legendouser posted image user posted image user posted image

Jesi stavila pr. za pecivo??user posted image

clock-img

01.12.2012, 21:50

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: neki x

Jooooooooooooooj legendouser posted image user posted image user posted image

Jesi stavila pr. za pecivo??user posted image

Muaa user posted image user posted image user posted image user posted image I najboljim se desava user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

01.12.2012, 21:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.12.2012, 21:53

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

Sta je ovo danas i moj se monte razlio ,kasikom ga jedem.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

01.12.2012, 21:56

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ma sve sam radila kao i prije,mislim da ja hjih prvi put pravim pa hajde.Ali ovo sta se desilo neznam.

medicupravu siuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2012, 22:02

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Sta je ovo danas i moj se monte razlio ,kasikom ga jedem.

Da ne pravim Monte,taman sam krenula user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

01.12.2012, 22:04

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

Meni je dole biskvit i bijeli fil ok ,ali cokolada ,nije se nimalo cvrsta.Mislim da znam i sto ,zato sto sam stavila 2 cokse cokolade ,a ne za kuhanje ,ali zato mirise bas na ljesnjak.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

01.12.2012, 22:13

clock-img

InLove

pencil-img

538

Aha.. ma hajde bar je ukusno user posted image

Ja sam ga pravila vise puta i bas mi se jede

Muaa user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

01.12.2012, 22:27

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ovo je najuspjesniji kuharski neuspjeh do sadauser posted image user posted image

clock-img

01.12.2012, 22:31

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

Hoces malo ovoga najuspjesnijega kuharskoga neuspjeha????
Jede se kasikom ,pa monte se svakako jede kasikom.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

clock-img

01.12.2012, 22:32

clock-img

neki x

pencil-img

704

Ne sekiraj se,ima nas i gorihuser posted image user posted image

clock-img

01.12.2012, 22:35

clock-img

bellla

pencil-img

569

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Meni je dole biskvit i bijeli fil ok ,ali cokolada ,nije se nimalo cvrsta.Mislim da znam i sto ,zato sto sam stavila 2 cokse cokolade ,a ne za kuhanje ,ali zato mirise bas na ljesnjak.

jel ti dovoljno bio u frizideru,njemu bas treba vremena da se stisne onaj zadnji sloj sa coksom,ja uvijek preko noci ostavimuser posted image

Be happy,it drives people crazy!

clock-img

01.12.2012, 22:38

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

Ma od danas oko 1 sam ga pravila ,stajao je jedno 5 sati. Ko ce cekati do ujutro ,ma pojesce se on.Nije mi prvi put da ga pravim ,ali uvijek sa cokoladom za kuhanje,sada zena imala viska coksa ,bile na akciji pa experimentisala...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

clock-img

14.12.2012, 21:00

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

kakvu sam piletinu noćas napravila, ma i na master šefu bi mi pozavidili, stavim ja piletinu kao i uvijek, dodam vrhnje, malo mlijeka, malo putera i baš ono super mi bila i da dodam kurkumu trehnem cimeta, joj majko mila, dodam ja bijeli luk u granulama, vegetu, sol, bibercrni i crveni, kurkumu, al jok, opet slatko, dodam malo još mlijeka i ono vri, opet isto, fali mi nešto da kisi, dodam, malo crvenog sirćeta, hajd ko malo bolje, al daleko od dobrog, i još malo senfa, joj majko mila šta uradih, hahahahahaha

helem, moj šuvegija Balkanjerod od IStočna Bosna pojede, ja u čudu teškom

clock-img

14.12.2012, 21:35

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Hvala Bogu ja slana jela tesko mogu zabrljati ali zato slatko kad pravim to je kao lutrija,..jednom valja drugi put kanta user posted image user posted image user posted image Svekru sam za rodjendan maksuz htjela napravit tortu neku u cetiri boje,..cetiri vrste cokoladne kreme unutra,..mogu samo reci da je bila tvrda ko kamen.. Izgled joj je bio pravi ali okus da Bog sacuva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Znala sam ja u cemu sam pogrijesila ali bilo kasno,valja na rodjendan ici crveniti se. A svekar dusa sve me hvali a ja zalogaja nisam probati mogla. Znam kakav je inace okus ove torte a sta sam ja donjela...

clock-img

14.12.2012, 22:17

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: Bihter

Hvala Bogu ja slana jela tesko mogu zabrljati ali zato slatko kad pravim to je kao lutrija,..jednom valja drugi put kanta user posted image user posted image user posted image Svekru sam za rodjendan maksuz htjela napravit tortu neku u cetiri boje,..cetiri vrste cokoladne kreme unutra,..mogu samo reci da je bila tvrda ko kamen.. Izgled joj je bio pravi ali okus da Bog sacuva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Znala sam ja u cemu sam pogrijesila ali bilo kasno,valja na rodjendan ici crveniti se. A svekar dusa sve me hvali a ja zalogaja nisam probati mogla. Znam kakav je inace okus ove torte a sta sam ja donjela...

trebala si svima po solju mlijeka i neka umacu user posted image

clock-img

14.12.2012, 22:21

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: Bihter

ma, nisam ni ja zabrljala svojom voljom,nego svkrvinom, hahahaha, kad je neki dan pravila sutliju cimet mi vratila u pogrešnu stranu dolapa, i eto ti belaja

clock-img

24.12.2012, 15:34

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

Kako se rjesavate onog uzasnog mirisa kokosijeg mesa koje je bilo zamrznuto? Nemam prilike cesto kupovati frisko meso pa moram zamrzavati. Prvo sam kupovala gotovo zamrznuto koje je uvijek bilo uzasno, ni limun nikako nije pomagao. Sad sam pocela kupovati frisko pa ga operem i onda zamrznem, i prvi put kad sam ga pravila u saftu bilo je ok jer sam prvo proprzila pa onda kuhala. Al kad sam drugi put kuhala kasnije je bilo bezveze, culo se na taj miris. Slicno je i sa ribom, nju kupujem zamrznutu, filete ociscene. Kad sam jednom stavila je sa krompirima i vrhnjem i pokrila folijom, kad se ispekla nije bila fina.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)