e ti si meni super
pozvala pa planira...dobro evo pomoć za tebe
meni se jako sviđaju dečkići u onim prslucima pletenim kulerskim a ispod košuljica i to karirana i tako dajem ti sugestiju da odeš do teranove tamo je prsluče u kombinaciji bijelo, plavo i bordo na sniženju i košta 19 Km a košulje su im po 20 Km i ima jedna divna bordo bijela i na to farmerkice a najslađe sam vidjela ZARi uski model farmerkica i koštaju 15km. elem obukoh ga.
tortu pravi dan prije računaj da ti do jedno 3-4 sata popodne bude gotova ako neuspije elma će ti garant pomoći a ima i drugih slastičarni tipa fantazija, kolačara itd.
a šta spremiti za malu raju:
1. na nekoj od tema sam postavila slike sa rođendana svoje starije curice a imaju i recepti 3-4 jednostavne stavri koja djeca naprosto obožavaju...savici od paštete, kockice od palnete, čim nađem tu temu budem ti prekopirala i da posljednje što sam porbala praviti i super je ispalo imaš na temi recepti, recepti cancone male...malo posla, vrlo ukusno, inovativno i dosta ispadne a djeca vole.