Breskva, presladak je mali Alim, da ti bude zdrav i živ Malo OT, imala si onaj album na fb kad ste bili u Gradačcu, ja živim 200tinjak metara od jezera Hazna, pa eto bujrum, ako budeš ponovo dolazila i budeš imala vremena I još OT, Bože dragi ove dadade i Noe
16.01.2011, 00:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi
Breskva, presladak je mali Alim, da ti bude zdrav i živ Malo OT, imala si onaj album na fb kad ste bili u Gradačcu, ja živim 200tinjak metara od jezera Hazna, pa eto bujrum, ako budeš ponovo dolazila i budeš imala vremena I još OT, Bože dragi ove dadade i Noe
blesave zene jel'
16.01.2011, 00:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
lude ste nisam sigurma il je "bila mama kukunka" ili "eci peci pec"
ma ja...po cvikama se vec vidjelo kojem "pravcu" ce naginjati ...rEJverka
16.01.2011, 00:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
blesave zene jel'
jel ovo nes na nas racun
16.01.2011, 00:13
klemzi
2988
Ma niiiijeeee
16.01.2011, 00:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
blesave zene jel'
jel ovo nes na nas racun
a ko su te dvije
16.01.2011, 00:16
Anoniman
Hvala klemzi, doćemo mi u Gradačac ... nou i dadadu treba na odvikavanje od OT, bježmo klemzi vidiš da su i nas zarazile
16.01.2011, 00:27
veeseelaa
20552
a jestel primjetile da su uglavnom daidže u najvećem procentu šišale dječicu prvi put????
16.01.2011, 00:29
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a jestel primjetile da su uglavnom daidže u najvećem procentu šišale dječicu prvi put????
Ja nisam, a mog B je šišao moj brat
16.01.2011, 00:31
veeseelaa
20552
vidim i kod Lady26 isto njen brat šišao djevojčicu
16.01.2011, 00:38
veeseelaa
20552
Ja ne znam gdje da stavim slike sa našeg drugog rođendana, pa sam ih strpala ovdje... malo da podijelim atmosferu sa onima koje nemaju profil na fb kao npr. Nunichi
-fina djeca nečuju se živa
-svi pušemo i pušemo
-Zara u elementu ...pogodila je pjesma
-Alim
super draga moja a evo i da ja metnem par slikica takodje s drugog rodjendana moje ljepotice
16.01.2011, 00:44
Anoniman
Ima nešto u tim daidžama...i moju stariju je daidža šišao
16.01.2011, 00:51
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Gracanka
Ima nešto u tim daidžama...i moju stariju je daidža šišao
daidže su zakon, oni posebnu vole sestrinu dječicu a i djeca njih moju malenu je šišala kći mog brata a ja opet nju za njne prvi rodjendan
evo kako je to bilo s mojom malenom hahahah
a evo i mene s pramenom moje bratanice
16.01.2011, 08:07
Nunichi
4125
pilici slatki,Alim pravo ozbiljan(na mamu)a koja nam je pjesma Zaru pogodila
i tebe sam sit kafano
ona Nuna cajke djetetu pusta
Jel vas stid tako iza ledja tracati me? Cccc neka vas, neka lude zhene.
16.01.2011, 08:12
Nunichi
4125
-svi pušemo i pušemo
-Zara u elementu ...pogodila je pjesma
-Alim
i sad ti nemoj plakati ako mozes ...vidi ih koliki su
Predivno
Vidi minijatura. Duse drage...
16.01.2011, 16:49
R&T@
5982
Breskva, super Generacija na okupu...
A ovo dadadino poredjenje me potpuno istopilo Nasi mali veliki
29.04.2011, 19:53
samedi
1047
Pozdrav,imam pitanje za mame koje su pravile proslavu u kucnoj varijanti. Zanima me šta ste posluživale od grickalica za djecu i za odrasle? Neke slane i slatke zalogajcice? Bas nemam ideje nikakve pa reko da pitam vas iskusnije. Mi cemo uimati proslavu u kuci ali nece biti nazalost malih beba nego ce biti par starije djecice iz komsiluka po danu(njih desetak) i navece ce biti vecera za odrasle,tetke,nane,uzu i siru familiju.Radni je dan pa ce zato biti vecera a ne rucak jer vecina ih radi po danu. Ako mozete napisati ukratko sta ste vi posluzivale,osim torte da li ste imale jos kolaca i slicno.Hvala :)
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
29.04.2011, 19:58
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: samedi
Pozdrav,imam pitanje za mame koje su pravile proslavu u kucnoj varijanti. Zanima me šta ste posluživale od grickalica za djecu i za odrasle? Neke slane i slatke zalogajcice? Bas nemam ideje nikakve pa reko da pitam vas iskusnije. Mi cemo uimati proslavu u kuci ali nece biti nazalost malih beba nego ce biti par starije djecice iz komsiluka po danu(njih desetak) i navece ce biti vecera za odrasle,tetke,nane,uzu i siru familiju.Radni je dan pa ce zato biti vecera a ne rucak jer vecina ih radi po danu. Ako mozete napisati ukratko sta ste vi posluzivale,osim torte da li ste imale jos kolaca i slicno.Hvala :)
ja sem torte ništa više slatko ne služim
al slano da.. djeci uglavnom slane zalogaje tipa sira, picaa... malo pureće slame...onako izrežem modlama za kolače u oblicima pa im serviram... muffini će mi biti hiti...slani eh sad ima tih sitnih za zanimljivo djeci al i starijima...
ima na temi dosta toga što se pravilo... npr. na temi recepti imaju neki koje sma davno postavila pa ih je dosta porbalo i bilo je upsješno ...baš nedavno iman čini mi s epitala je pa vidi...