IZVORNA PORUKA: marinčii
VANNE draga ja sam dobro iako jos uvik povracam a evo nesto me danas glava boli pa sam bas nikakva al eto sve je to prolazno valja nam izdrzati.Sto se tice anemije i ja sam cijelu proslu trudnocu pila nadomjestak a ovu evo bilo sve ok dosad a sad moram piti bas da bi sprijecila to da primam venozno tako mi je bar doktor rekao.,a i moj M malo malo anemican i onda mora piti sirupe.
KAKO si mi ti?ka ko curica napreduje?bas mi je drago da si nam se malo javila.
Ff
Curica raste ko iz vode,debeljuca prava,stalno nas ruzi dr da puno dobija na tezini,ali briga me....dijete samo doji,nisu to prazne kalorije...
I ona je blago anemicna,ja nisam htjela uzimati tothemu posslije poroda jer joj je pogorsavala grceve,pa joj sad propisali legofer da pije...on joj poremetio stolicu,ma haus zivi pa joj ga ukinem i sad sam ja na tothemi da joj prenosim preko mlijeka zeljezo...a grcevi slabe hvala Bogu...
Joj tebe te mucnine bas hoce,ne znam kako izdrzavas... koja si sad nedjelja? Kad ovako vidim andy 27 nedjelja a ko da je juce bila osma...bas vrijeme leti ko ludo....
Samo pij zeljezo i jedi cveklu,ja sam bila uzasna nakon poroda,nisam mogla glavu podici a da se ne onesvijestim....sve zene nosaju svoje bebe u porodilistu a ja ne mogu ustati iz kreveta do wc....
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....