IZVORNA PORUKA: jasmin
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
nisu sve mame u mogućnosti da nose ruksak svoga djeteta u školu svaki dan...ima i drugih varijanti gdje dijete zaista isti i nosi...pa mi argumentacija tipa koliko dugo ga nosi u minutama il pređenoj kilometraži je baš neozbiljna
Oprosti, ovdje si spomenula moj dio posta, samo mi nije baš jasan kontekst .
Šta si htjela reći ????
Bože žene koji je vama...opustite se bone...
samo analiza i sinteza...slomiste...
rekla sma što sma htjela...
ne mogu sve mame svojoj djeci nositi ruksak u školu ...pa biramo tašnu koja je lagana djetetu da je nosi jer mi nismo tu...
ovo e napisla recimo mama 75
''Djeca ne nose torbu nikako u prvih par razreda, jedino od ulaza u skolu do ucionice.''
il moje dijete ne ide u školu il ja lažem da nosi svoju tašnu sama samcata već dvije godine
a ovo je napisala salmy
''meni je sreca sto zivim tik uz skolu...ja cu djecaku u palsticnu kesu spremit udzbenike.''
ja školu gledam sa tarase, baš namje blizu al džaba morala sma voditi računa o ruksaku kako ćše joj stajati na leđima, kako će sama nositi knjige jer mora ona do škole i tih 10 minuta svoj teret nositi....
nisam rekla ništa loše nego da ima slučajeva gdje djeca zaista nose svoje torbe u školu zaboga i da se moramo brinuti o tome kako će ih nositi...
il nisam trebala ni to napisat...da pobrišem ja postove pa vi nastavite da šta neometam