Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
trebam da se pocastim novim kamenim puderom posljednji koji sam imala je bio shiseido i nisam bila bas zadovoljna...sada imam lancome (color ideal) tecni puder ali ne znam koji kameni da uzmem (tip koze normalan) neki bih laganiji kameni puder jer ga i ne koristim tako cesto...
koji vi koristite i sta bi preporucile? hvala
< Poruku je uredio acudesa RR -- 17.2.2010 23:03:29 >
28.02.2009, 09:07
andji
1215
Draga ja ti koristim već godinama ono rumenilo u kuglicama(od Oriflame,tamnija nijansa mislim da je Golden Baige,od Jordani Gold)ali ne da ga samo stavljam kao rumenilo,često ga ravnomjerno nanesem i kao puder(ne baš u debelom sloju)tek toliko da prekrijem neke neravnine na licu ili slično.....onako blago ga utapkam,i budem prezadovoljna,e sad meni odgovara ta tamnija nijansa jer nisam baš bijele puti,a ko jeste ima i svjetlija nijansa.To je meni i rumenilo i puder u kamenu(mada koristim i tečni puder od Rimela)...pa tako dopunjujem se i uskladjujem
28.02.2009, 09:18
tea lana
2255
meni super odgovara Avonov Ideal Shade puder u kamenu,ne stavljam ga cesto al kad ga stavim super je.
28.02.2009, 09:21
Emina*
1639
Meni je Max Factor Creme Puff dosad najbolji od svih..
28.02.2009, 09:27
sanja.sa
214
ja sam dugo koristila Kanebo i bila sam zadovoljna, medjutim doslo je do zasicenja. sada koristim Estee Lauder double wear, tecni i kompaktni i super mi je. on je za sve tipove koze
28.02.2009, 09:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emina*
ovaj i Revlon-ov su najbolji
Revlon color stay pressed powder
< Poruku je uredio Dina RR -- 28.2.2009 9:43:06 >
28.02.2009, 18:34
leli§
1201
hvala vam na dogovorima...ovaj max factor-ov creme puff sam koristila...ali nisam nikako zadovoljna...ne znam nekako mi je bio presuh i nikako nije izgledao na mom licu... doduse ja i nisam bas neki maher sa sminkanjem
a ovaj revlon izgleda potpuno isto kao onaj shiseido sto sam imala...sad cete vidjeti da je bolji a puno jeftiniji jooj joooj...bas cu morati otici da isprobam... nesto sam malo snjuhala oko bobbi brown pudera i ne cini mi se los. je li jos neko koristio pa da onako dobijem feedback iz prve ruke?
28.02.2009, 18:46
Anoniman
zavisi cime si nanosila kameni puder ako si koristila spuzvicu, naravno da ce ti biti viska uvijek, al ako koristis cetku, pogotovo vrijedi nabaviti onu sa pravom dlakom, a ne sa sintetickom, e onda je rezulatat super jer kad naneses tecni, cetka ostavlja upravo onoliko pudera u prahu koliko je dovoljno da "posusi" osnovu i da poveze sve u cjelinu
28.02.2009, 19:09
leli§
1201
i tecni i kameni puder nanosim cetkom...tecni ponekad onim trouglastim jastucicem... imam dvije razlicite cetkice za ova dva pudera... za tecni koristim sephorinu cetku za tecni puder a za kameni puder koristim mac-ovu cetku. ali ko ce ga znati sta je kod mene u pitanju kad se sminkam ... i kad nanosim sminku na oci... nikada mi dva oka ne izgledaju isto priblizno isto ali ne isto... ili obicno jedno nasminkam super i kad drugo hocu ma nece ni naopako mislim da cu da otvorim temu : kurs sminkanja
28.02.2009, 19:49
kristijan
126
kanebi zakon i tečni i kameni probaj super je
28.02.2009, 20:05
camm
1266
ja imam neki oriflem kameni puder mada ga rijetko nanosim,imam suhu kozu pa mi ne odgovara a stim kamenim puderom bas treba znati kako se pravilno nanosi na lice. za to sam anti talent.
02.03.2009, 23:17
tweety
1407
Ja koristim ovo
02.03.2009, 23:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leli§
i tecni i kameni puder nanosim cetkom...tecni ponekad onim trouglastim jastucicem... imam dvije razlicite cetkice za ova dva pudera... za tecni koristim sephorinu cetku za tecni puder a za kameni puder koristim mac-ovu cetku. ali ko ce ga znati sta je kod mene u pitanju kad se sminkam ... i kad nanosim sminku na oci... nikada mi dva oka ne izgledaju isto priblizno isto ali ne isto... ili obicno jedno nasminkam super i kad drugo hocu ma nece ni naopako mislim da cu da otvorim temu : kurs sminkanja
ti imas sve sto je potrebno ocito je onda do tvoje tehnike nanosenja a da potrazis savjet kakve sminkerice, koja ti to moze uzivo pokazati, jer pokreti nanosenja su nekad jako bitni ako zelis super rezultate
tweety i ovaj sto ti koristis je super
03.03.2009, 00:48
Visnja RR
15102
odlican.... mada ga ja samo lagano stavim preko tecnog...
04.03.2009, 06:48
Lorna
236
Godinama ne koristim ni tecni ni kameni pude,r preorjentisal asam se na minerale, ali dok sma korisitla pudere, najbolji su mi bili Lancome i Max Factor
Ja vec godinama koristim manhattan antibakterijski puder, broj 70, i odlican mi je
25.03.2009, 15:21
ladyn
8
I ja se slazem sa ovaj Max Factor Creme Puff. Stvarno su dobri i veoma dobro prekrivaju samo ako se pravilno nanose.
25.03.2009, 15:25
Okarica
1141
Ja inače ne koristim puder i vrlo rijetko se šminkam, ali ovaj puder sam dobila od muža (on radi na takvom radnom mjestu da parfema i kozmetičkih preparata imam i previše ). Par puta sam ga stavila i mogu reći da je izvanredan, gotovo da se ne primijeti.
16.05.2009, 01:21
leli§
1201
ja sam vjecala i vjecala i odlucim se za no 17 kameni puder---definitivno najgori puder koji sam ikad imala...
sada sam kupila diorov puder u prahu i sad za sad sam skroz zadovoljna. lahkos e nanosi i jastucicem i cetkom i problem riijesen ovako izgleda (samo je moj valjda noija varijanta pa je u okrugloj kutiji ne cetvrtastoj).
ne mogu joj ja pomoc ...ode fino u parf..proba onaj koji misli da bi joj trebao odgovarati i kupi ga...moja tvoja i njena koza su razlicite..tako da od preporuke nema efekta...zato postoje testeri naneses prosetas jedan krug i skuzis jel ti odgovara...ja joj mogu reci koji ja korisitm...ali to njoj nista ne znaci