Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
skidam pharmamedovom bademovom kremom, poslije se umijem obicnom vodom i opet nanesem bademovu kremu... tako u zadnje vrijeme inace prije sam koristila niveine vlazne maramice za skidanje sminke
04.03.2009, 22:02
ambera
51
sa meliade mlijekom za čišćenje šminke a potom meliade tonik za čišćenje lica
15.03.2009, 13:44
lejlas30
189
Ja se prvo dobro umijem (koristim dove sapun), a onda lice namazem obicnom niveom (onom u plavoj kutiji). Tako vec godinama.
15.03.2009, 21:34
adannn
946
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Oriflame tecnost za skidanje sminke 3 u 1 fenomenalno je jer i ujedno tonizira lice
Također ali i vlažnim maramicama...
15.03.2009, 21:42
boogy woogy
777
IZVORNA PORUKA: bezelye
Probajte na vlaznu blaznicu staviti malo bebi-ulja. Super efekat Preporuka od jedne stare kozmeticarke u Skopju.
Znam, znam za ovaj trik! Ja ovako vec godinama skidam sminku sa ociju. Umivam se gelom na bazi Melise jer djeluje blago antisepticki i naravno na kraju stavim Vitaskin kremu sa A & E vitaminom. Jako dugo sam tragala za kremom koja mi odgovara (jer imam alergijski tip koze) i potrosila sam cijelo malo bogatstvo u potrazi.
26.03.2009, 23:59
mamin_zivot
377
BEKUTAN vlazne maramice super su nemaju alkohola, e onda naravno umivanje sa BEKUTAN kupkom i toplom vodom, stavim Dove hidratantnu kremu i to je to... dok sam koristila losione, preparate razne, kreme i svasta nesto za ciscenje vjerujte da sam imala problema sa licem, a odkako koristim samo ovo troje, lice kao bebina guza. mlada koza ne treba nista osim neceg blagog.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
27.03.2009, 08:57
new mama
2578
Ja koristim violetine vlazne maramice za skidanje sminke i zadovoljna sam,a poslije se umijem i stavim Ajninu nivea bebi kremu
27.03.2009, 09:17
Atarka
663
Šminku sa očiju skidam sa Baleinim odstranjivačem make-upa sa alojom, nije masan i odgovara mi. Ako je malo jača šminka, onda koristim Rosalovo mlijeko za skidanje šminke. Onda se umijem sa Avenovim gelom za umivanje bez sapuna protiv mascenja koze. Nekad stavim tonik, ako imam problemcica. Na kraju ide Avene Rebalancing Soothing Emulsion i super
15.04.2009, 22:49
amela.srce
110
s vlaznim maramicama za skidanje sminke
11.05.2009, 17:25
Hankica
84
Ja koristim Vichy One step cleanser (3 in 1), stvarno je odlican, skidam sminku sa lica i sa ociju, imam jako osjetljive oci, ali ovaj proizvod i ne osjetim. Samo sto se cijena promijenila tri puta u zadnje dvije godine koliko ga koristim, nisam odavno bila u apoteci, mislim da je opet poskupio...