Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
čestitam, nek' je živ i zdrav _____________________________Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Iskrene cestitke drugarice. Ljubimo Vas ,uzivajte _____________________________21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Iskrene cestitke i sve najbolje tebi, princu i ostalim clanovima porodice! Da bude zdrav, sretan i dugovjecan svojoj mami i taji! _____________________________Beta 05.02.2010. 12,79 Beta 29.12.10. 557,93 Beta 31.12.10 1771,92 09.08.2011. rođen moj dunjaluk Beta 09.06.15. <5 Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani 27.01.17. vanmatericna
Cestitamo imenjakinjo Da ti i ovo dijete bude insallah sretno, zdravo, i na ponos! _____________________________N&N
Cestitke.... Da bude ziv i zdrav, na radost i ponos roditeljima, sestri i bratu... Bambina, brz oporavak... _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Cestitke od srca,neka vam je ziv,zdrav i sretan _____________________________Sve ce to o mili moj prekriti Snjegovi,ruzmarin i sas
Bamobolina mila cestitke od srca,neka vam je momak ziv i zdrav puuuuno godina aBd _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Cestitam bambi, da vam je zdrav i ziv punooo godina
Čestitke od srca Mami brz oporavak i uživajte
cestitam,sve najbolje za bebca,a mami brz oporavak od srca _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
Čestitke i od mene!
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja