cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djevojcica u Sarajevu umrla nakon operacije krajnika!

clock-img

11.10.2009, 14:11

clock-img

minica81

pencil-img

81

user posted image user posted image user posted image kako mi je žao male sumejeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2009, 14:38

clock-img

bebica89

pencil-img

288

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sve me nesto u grudima pritišce ,,a nemogu da zaplacemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Allahu dragi olakšaj sumejicinim roditeljima,da sto lakše podnesu ovu bol..amin,jer stvarno je veliko iskušenje,Allahu dragi sacuvaj mene i ostale od ovakvog iskušenja.amin

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

clock-img

11.10.2009, 14:42

clock-img

Hocu bebu

pencil-img

703

Nek je rahmet njenoj nevinoj dusi i nek joj dragi Allah dz.s.podari lijepi dzenet
user posted image user posted image Tako sam tuzna user posted image iako ih ne znam , mogu samo zamislit kako je roditeljima... Sacuvaj Boze

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

clock-img

13.06.2013, 17:40

clock-img

krofnica 2

pencil-img

20

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2013, 18:01

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

uhh šta reći....baš mi je žao....user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Zadnji članci

article-img