IZVORNA PORUKA: kolacic
bila sam u petak kod ginekologa. imam dosta leukocita 20- 25 i bakterija. beba je mala 16 mm, ali se srce jos ne cuje. ja sam sesta sedmica trudnoce vise ne znam jel to normalno. imam infekciju u pon cu raditi urinokulture ali me pece i boli na mjehur ne znam stvarno sta da radim do pon kad cu opet svom ginekologu. dajte neki savjet pijem litar brusnice dnevno. pomozite mi. ocajna sam.
prvo šta jeli normlano...da imaš bebu od 16 mm i da u šestoj sedmici još srce ne čujete...naravno da je normalno una narednoj konotli viće i srce maleno koje čuješ...
drugo...
imaš infekciju OK...
dobit ćeš terapiju ...
mnogo je trudnica koje imaju urinarne infekcije, gljivice i svašta nešta pa naravno predeveraju...
nema bojazni za bebu dok si pod nadzorom ljekara...
ti sada kao trudna na svoju ruku ne smiješ ništa piti...
brusnica je sasvim dovoljna sada...doktor će reći ostalo što treba i smiješ...samo ni sa njom se ne smije pritejerivati...
najprije ona zna povisiti pritisak..litar do litar i pol bi bilo najviše što smiješ u 24 sata
uvin čaj ne smiješ to znam...
smiješ smreku popiti također...
također znam da ima čaj urogol...urinarni čaj u apotekama...i smiju ga trudnice al nisma sigurna dal u prvom tromesječju trudnoće..to porvjeri u apoteci samoj