Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
takvih je danas najvise-nije vazno kojeg ali interes postoji.ja sam se interesovala za mog muza pa se i ozenismo a i on je interesdzija svikla muse ja i eto.zar to nije interes?? sala mala-to sto se neko udaje ili zeni iz interesa njihova stvar.s tim nista ne gubim niti dobijam ali 90% momaqka i djevojaka voljelo bi da sredi papire da ide vani.koliko god da smo patrioti od zraka se ne zivi.rat sam provela dole bila i bez lijekova (seceras sam) bez svega i do 2006 ostala dole.dosta vise. to sto se udala za rodjaka zbog papira ne mora uopste da bude s njim u stanu.sv ese to da srediti.nije ni prva ni zadnja sto je to uradila ha ja!!!
29.05.2009, 15:18
manuela RR
2377
Smatram da se takvi brakovi sklapaju,mozgom,proračunato i sa kalkulacijama iz ove ili one koristi,i da je tu neko obično povrijeđen u ljubavi prije bio,pa se jednostavno odlučio dobro unovčiti i bar ste strane biti ispunjen,kad ljubavi nema u životu onda su pare jedino bitne,a ako neko toliko voli pare da je u jednom takvom braku,pa onda je i to brak iz ljubavi,doduše iz ljubavi prema novcu ali ipak ljubavi
Valja imati želudac za to... Svaka čast kad ima i takvih da su sa nekim iz materijalne koristi,jer znam koliko mene ljubav u životu pokreće i da bi mi život bez ljubavi bio ravan paklu. Zbog novca se mnogo stvari radi u životu,ali ne vjerujem da bi se iko odrekao prave ljubavi zbog istog(bar ja to tako mislim)a iako to učini e onda tek će shvatiti koliko mu je ustvari novac nebitan
06.06.2009, 22:22
meme27
350
nacita se ja svega i svacega mislim da velika vecina ljudi koji dodzu u inostranstvo sklapljaju brak radi interesa ali mislim ipak da velika vecina ljudi nebi mogla preci toliki put ostaviti sve iza sebe da ipak ne vidi barem nesto fino u drugoj osobi mislim da je interes radi para prvenstven ali da mora biti makar zrno nade da bi mogli zivjeti sa tom zenom ili covijekom u braku, zivjeti godinama sa tom zenom a ne voliti je to nije bas moguce, a pogotovo kada se dodze u inostranstvo svako se mora boriti za sebe, nece letiti pare iz zraka nikome svako mora podmetanti svoja ledza da zaradi i to ce svako odma na pocetku vidjeti tako da nece sjediti u braku i brojati pare nego ce se znojiti ko i svako ostali
06.06.2009, 22:37
Lulu_
1444
ne mislim nista i NE OSUDJUJEM IH NIMALO!!! vise osudjujem muskarce koji se ozene zenom i znaju da ona vidi u njemau svog sponzora
a osim toga ja licno poznajem puno vise muskaraca koji su se "udali "jer je PUNAC tezak par hiljada maraka vise iznad prosjeka
osudjujem abortus,ubistvo,nacionaliste,PEDOFILIJU,silovatelje,ljude koji nisu humani,ljude koje trguju sa zivotima drugih , dilere...ali ne brak iz koristi jer iskreno...mislim da oboje imaju u tom barku neku korist on vjerovatno voli ljepe zene ali nije sam ni sekunde ljep a niti pametan ili duhovit ali ima sticajem okolnosti para a ona... ona je ljepa djevojka koja je oskudjevala u svemu i unatoc tome sto je bila najsiromasnija u razredu uvijek je bila najljepsa i konacno je vidjela priliku da okusi zivot a i da se situira kako sebe tako i svoje roditelje...vjerovatno
mislim da sve vi imate u svom gradu bar 5 ovakvih slucajeva rocise mu djecu ona ce biti presretan a i ona jer ima u zivotu ono o cemu je sanjala kao djevojka svi su ljudi drugaciji i svakome je pojam srece nesto drugo nekome ljubav, nekome novac, nekome djeca, nekome karijera...zasto da osudjujem nekoga kome je u zivotu bitno nesto drugo nego meni...Pa i HOMOSEXUALCI VOLE NESTO DRUGO PA SE NEKI LJUDI NE GROZE
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
06.06.2009, 22:57
Chuchi
563
IZVORNA PORUKA: Lulu_
ne mislim nista i NE OSUDJUJEM IH NIMALO!!! vise osudjujem muskarce koji se ozene zenom i znaju da ona vidi u njemau svog sponzora
a osim toga ja licno poznajem puno vise muskaraca koji su se "udali "jer je PUNAC tezak par hiljada maraka vise iznad prosjeka
osudjujem abortus,ubistvo,nacionaliste,PEDOFILIJU,silovatelje,ljude koji nisu humani,ljude koje trguju sa zivotima drugih , dilere...ali ne brak iz koristi jer iskreno...mislim da oboje imaju u tom barku neku korist on vjerovatno voli ljepe zene ali nije sam ni sekunde ljep a niti pametan ili duhovit ali ima sticajem okolnosti para a ona... ona je ljepa djevojka koja je oskudjevala u svemu i unatoc tome sto je bila najsiromasnija u razredu uvijek je bila najljepsa i konacno je vidjela priliku da okusi zivot a i da se situira kako sebe tako i svoje roditelje...vjerovatno
mislim da sve vi imate u svom gradu bar 5 ovakvih slucajeva rocise mu djecu ona ce biti presretan a i ona jer ima u zivotu ono o cemu je sanjala kao djevojka svi su ljudi drugaciji i svakome je pojam srece nesto drugo nekome ljubav, nekome novac, nekome djeca, nekome karijera...zasto da osudjujem nekoga kome je u zivotu bitno nesto drugo nego meni...Pa i HOMOSEXUALCI VOLE NESTO DRUGO PA SE NEKI LJUDI NE GROZE
Mrsko mi pisat, pa evo prepisujem, sve ovo gore navedeno podrzavam i potpisujem.....
07.06.2009, 00:24
veeseelaa
20552
ne osuđujmo nekog zbog njegovih postupaka jer njegovim životnim putem nismo išle
07.06.2009, 00:27
neki
3476
I ja sam za to da se niko ne osudjuje,jer ne znamo kakav zivot taj neko vodi (Veeseelaa,sto si nam se to ti uozbiljila )
07.06.2009, 00:31
veeseelaa
20552
niiiisaaaam neki ozbiljna neg mi nadođe da ono gore napišem meni se skupilo i ja bi jednog baju s lovom, a kad dodje do sexa kesu na glavu i udri a Boga mi kad nema love i ljubav se ljuljuška redovito
07.06.2009, 00:34
neki
3476
Ne bih se slozila s tobom da se ljubav uzdrma kad nema love...Mi smo imali jedan bas krizni period braka sto se love tice,ali sve se to prezivi upravo zbog te silne ljubavi koju osjecamo jedno prema drugom I nikada,ama bas nikada ne bih poredila ljubav i novac,niti bih svoga muza mijenjala za nekog lovatora
07.06.2009, 00:41
veeseelaa
20552
možda neki kod tebe al kad nemaš love Boga mi se drma brak ne rijetko ljudima (ne kažem svima) Al garantujem da se masa forumašica više puta posvađala zbog love sa suprugom i tako iz dana u dan zahlade odnosi ja znam par parova i bila sam prisutna kad se otvori tema o novcu da se baš skrpe, ona veli idi zaradi, on veli ti neznaš ekonomisati i sl Kad fali novca kod mnogih teško je biti romantičan
e sad daleko od toga da se zbog love treba udati al lijepo je kad je ugodno s korisnim ja sam za
Boga mi ja kad sam bila curetak sviđao mi se jedan dečko al kad reče da se nadjemo na tramvajskoj ja se ohladila, gdje ću ja u štiklama od 10 cm po tramvaju Ajde sada napadajte me, preživjeću ja to
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.6.2009 0:45:10 >
07.06.2009, 00:44
neki
3476
Pa kad je prava ljubav u pitanju,mislim da nije tako...Kazem ti,mi smo imali period,ma da ne pricam sad tacno,uzas!!!Ne kazem da nije bilo svadja,ali smo pregurali i naravno dosla su bolja vremena...Kako kazu:i u dobrim,i u losim vremenima"
07.06.2009, 00:47
veeseelaa
20552
al neki bilo je svađa i sama kažeš ... vi ste to pregurali...., neko ne želi jednostavno da "pregurava" stvari
07.06.2009, 00:49
veeseelaa
20552
mariva, Lalana, Alisa., Maida28 mudro šute a istim se priključuje i Nanni dok iz kutka svoje sobe smješka se demented anitaMO je Bog što se tiče svađe a 'ebi ga tu se i vesela nadje
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.6.2009 0:52:22 >
07.06.2009, 00:57
anitaMO
1384
gdje ćeš mene ženo u vatru.
07.06.2009, 00:58
veeseelaa
20552
e neka malo
07.06.2009, 01:01
anitaMO
1384
znaš kako simonica pjeva meni treba lova,lovaaaaaaaaaaaaa
07.06.2009, 01:02
noaa
1662
ja se slazem sa veselom,ne priznam ni jednoj da voli muza vise od mene al kad je bila kriza rezali jedno na drugo stalno ..
07.06.2009, 01:08
mariva
61
evo kad me prozva reći ću ti da ti je ono sa štiklama i tramvajem u većine samo sve se dale sad na neku romantiku.
07.06.2009, 01:17
Lalana
866
kud i mene prozva nije da sutim nego dok sve procitah, a i nije obaveza odgovarati mogu samo citati. Ali moram reci da pravi brak nema ljuljanja u nedostatku novca. Bilo je kada nismo imali ama bas nista bilo je kada smo imali sve ali bas taj period kada nije bilo nicega jedno drugo nismo nimalo ostavljali svakodnevno smo se tjesili a ljubav se nije poljuljala nego bas ucvrstila
07.06.2009, 01:29
milenium
6133
...vjeruj u ljubav u dobru i zlu...
07.06.2009, 03:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mariva, Lalana, Alisa., Maida28 mudro šute a istim se priključuje i Nanni dok iz kutka svoje sobe smješka se demented anitaMO je Bog što se tiče svađe a 'ebi ga tu se i vesela nadje
Kakvo je ovo prozivanje???? Zaista ne znam sta reci na ovo??? Svako je usao u brak iz njemu poznatih razloga, i ako je jos uz to sretan cestitam Ne bih nikom solila pamet oko toga, a za ovoliko mog boravka na forumu, nikad nisam komentarisala intimne teme kao sto je ova i sl.
07.06.2009, 11:58
Lulu_
1444
Ne bih nikom solila pamet oko toga, a za ovoliko mog boravka na forumu, nikad nisam komentarisala intimne teme kao sto je ova i sl.
IZVORNA PORUKA: Maida28
Kakvo je ovo prozivanje???? Zaista ne znam sta reci na ovo??? Svako je usao u brak iz njemu poznatih razloga, i ako je jos uz to sretan cestitam Ne bih nikom solila pamet oko toga, a za ovoliko mog boravka na forumu, nikad nisam komentarisala intimne teme kao sto je ova i sl.
milion% upravu...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
09.06.2009, 11:58
meme27
350
bas lijepo vi meni pricajte iz kojeg razloga neko krene na put u inostranstvo a ja cu vama pricati sta nadze u inostranstvu nemozemo ljude stavljati pod isti ima miljun razloga u jednom razlogu ako sada mozete skontati sta mislim? ako neko dodze SAMO radi para to se brzo i skuzi jer u inostranstvu ne padaju pare preko nikoga nego svako za sebe mora ustati i postaviti ledza i opet se desi da muz ostane naprimjer bez posla e tada dodze do iskusenja u kakav je to brak usla zena? ako zafali love a ona je i dalje tu onda je odgovor da je drzi u braku jos nogo razloga a ako se spakuje pa zna se sto je
09.06.2009, 14:08
Blue rose RR
4361
Il je do mene il ja ne skontah poentu meme27 tvog posta?!
Ovdje govorimo o braku iz interesa, ne bitno je li on sklopljen negdje vani ili u našem komšiluku.
10.06.2009, 12:20
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Maida28
jao svašta, ja sam se ženo našalila vidiš da je zadnja rečenica čak i u stihu Bože, Bože gdje je smisao za humor iliti šalu?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 10.6.2009 12:21:59 >