Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cao dragemoje mame dvojki I ja sam se napokon vatila i sada cu opet biti sa vama da razmjenjujem misljenja Vratili smo se u zenicu i prikljucili internet Trebace mi dosta vrmena da pogledam sta ste sve ispricale i sta se sve desavalo na forumu vidim daima dosta promjena slike cu vam ubrzo staviti da vidite moja dva malisana koji su masala dosta porasli sad imaju 10 i po mjeseci
Citam ovo i preljepo .... Uh sto bih ja volila da sljedeci put kad budem trudna da nosim blizance :) Sretno svim buducim mama II
14.06.2009, 23:36
mamma mumi
1074
Cestitam svim mamicama blizanaca. Ja imam sina od 9 mjeseci, a trebalo ih je biti 2, naime imala sam blizanacku trudnocu i u pocetku samom nije se razvijao, a bila sam tako sretna kratko, mada sam se brzo pomirila sa sudbinom i od Boga trazila samo da rodim zdravo dijete i zahvaljivala mu sto mi je ostavio to dijete u meni.sada imam svog bega koji vrijedi za 2.
14.06.2009, 23:47
baby
389
U pravu si nemoj zalit za izgubljenim uzivaj u onom sto trenutno imasss
Hvala na cestitkama , dace Bog jos djece tako sam i ja govorila sebi kad sam imala jedan spontani i onda me nagradi sa dvoje odjednom
ma naravno, dragi Bog zna sto je to tako uradio, mozda je bolje tako po mene bilo ko zna, ali ja sam sretna i zahvlana na sinu kojeg imam,a bit ce djece ako Bog da.
18.06.2009, 16:19
Azure
469
Evo i mene. Blizanci!! Jos ne mogu vjerovati!!! SRETNA SAM!!! Ali neka mi neko kaze zasto stalno placem. Ovo nije normalno. Iz histericnog smijeha prelazim u histerican plac. Hormoni mi divljaju. Inace 7 sam nedjelja trudnoce i eto. Na cuvanju sam trudnoce. Krvarila sam. O Boze ne mogu prestati plakati. Sta je ovo. Molim vas neka mi se javi neko ko je prosao isto sto i ja ili prolazi. Valjda ce mi biti lakse.
18.06.2009, 16:23
Suzana
1698
Azure, čestitam ti od srca i želim ti da ti trudnoća prođe u najboljem redu... Moraš se čuvati i paziti, biće sve OK. A za osjećaje... SVE je u trudnoći normalno, pogotovo blizanačkoj. Samo naprijed i javljaj se redovno. Veliki pozdrav od mame blizanaca.
18.06.2009, 16:28
Azure
469
Hvala ti Suzana sto si se javila. Bebaci su tu prekrasni. Ja jos uvijek suzim i ne znam do kad cu. Moja cerkica spava i ja se pitam kad bi sada ustala i vidjela me ovakvu sta bih joj rekla.
18.06.2009, 16:38
Suzana
1698
A već imaš kćerkicu, pa to je divno... Sjećam te se da si se javljala na forum kada sam ja bila trudna, zar ne? Rado ću ti dati bilo koji savjet vezan za blizanačku trudnoću, ako budeš željela. Hvala ti za moje bebače, ne znam koju si slikicu vidjela, da li ovaj avatar ili u albumu gdje im je 6 mjeseci, a sada su već "momci" od godinu dana. Ne daj se.
18.06.2009, 16:43
Azure
469
Vidjela sam avatar, a pogledat cu i slike. Znaci vec si prosla dobar period od poroda. Suzana zaista ce mi puno znaciti tvoji savjeti ako ih podijelis samnom. Da imam kcerkicu od skoro 3 godine. I javljala sam se sporadicno na forume. Valjda cu sada biti aktivnija. Jos uvijek moram samo lazati tako da ne smijem visiti na internetu. Za mene obavjaju sve poslove, a moja kcerkica me zeljna, nase igre i izlazaka. Hvala ti puno. Ljubi svoje sinove.
19.06.2009, 15:07
Suzana
1698
O da... Godina je već prošla.. nisam se ni okrenula! Ništa ne brini, čuvaj se i javi se za savjete.
20.06.2009, 14:50
Puslica
139
da se i ja javim pozdravim sviju pozelim dobodoslicu novim clanovima,laganu trudnocu novim trudnicama i buducim mama zdrave lijepe bebice, sad vidim kako sam pisla i . al iznenadzenje dosle su u nas zivot dvije princezice i Ena i Ela.
20.06.2009, 15:04
ElmaB
4568
Evo, draga Puslice promijenila sam, samo mi napisi datum rodjenja svojih princeza!
Nadam se da nije kasno za prijavu još jedne buduće, duple mame.
I nas je dvoje
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
29.08.2009, 15:33
malena131
211
I ja sam nova buduca mama ...U 18-toj sam semici...Termin 04.02.2010.godine
29.08.2009, 17:35
Doraa
445
Čestitke svim mamama blizanaca to je zaista prelijepo ja se oduvijek potajno nadam dvojkama ali eto prvo muško a drugo sad nosim i znam samo da je jedno ali samo da bude živo i zdravo aBd. Još jednom čestitke svim duplim mamama na divnom daru
29.08.2009, 22:41
baby
389
Malena131 dobro nam dosla , zelim ti ugodnih 9 mjeseci u posebnoj trudnoci jer je meni to zaista posebna trudnoca . Meni bih moj Dr. rekao na pregledu ,ovo je zaista jedno veliko prostranstvo covjek se jadan uvijek raspremi (skine mantil ) kad me je pregledao sav se smori Pitaj sve sto te zanima , vezano za trudnocu imas vec nesto napisano na pojedinim temama Razgovor o svemu po malo pusica od ekipe
irenaSa vidim jos jedna nova trudnica sa , prije svega iskrene cestitke i da nam bez puno komlikacija doneses ta dva mala andela na ovaj svijet , zelim da uzivas u svakom danu svoje trudnoce
Drage moje duplice dobro nam dosle. Sve sto vas zanima o blizanackoj trudnoci, mozete naci ovdje, a mi koje smo vec duple mame, rado cemo vam pomoci! Pusica svima!!!!
Hvala Baby i ElmiB RR na lijepim i iskrenim željama kao i na lijepom dočeku na forum! Najbolje ste!
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
30.08.2009, 11:52
batterfly
915
Samo da svim duplim buducim mamama(Azure, irenaSA, malena131,), od srca pozelim sretnu i ugodnu trudnocu, i da na svijet donesu najljepse bebice, zive i zdrave...Sretno..
Suzana, avatar ti je med medeova, kako su samo slatki....
Baby i tvoj isto...i djeca su ti preslatkaa, ova slikica u kadi je bas simpaticna...kako samo uzivaju zajednoo...Preslatki su...kuc, kuc...
30.08.2009, 15:38
malena131
211
Hvala puno na lijepim zeljama Baby i Elma B...Da i mi buduce duple mame uzivamo sa nasom djecicom kao vi sada....A pitanja ce sigurno biti