cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta

clock-img

05.07.2014, 21:58

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

A ko pere njen ves? user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

05.07.2014, 22:02

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Galicia

pa vidis da iznosi prljavi vesuser posted image user posted image

izgleda da je ovo uhodani scenario...zadaj temu i zbrisi s isteuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

05.07.2014, 22:04

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Ona nema čistog veša.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

05.07.2014, 22:22

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Dokle ste raja, ima li sta novo ?user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

05.07.2014, 22:22

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: senka27

Nije ni cudo sto je covjek ko' zapeta puska...a vjerujem da bi se i ona opustila...ko da bi tada bilo koga briga za "mace"od prasine

On je sam izabrao da bude "ko zapeta puška". Njemu smetaju "mace" od prašine, a ne ženi. I zbog "maca" je otišao u drugu sobu.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

05.07.2014, 23:18

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

Znate sta je dobra stvar?
Sama cinjenica da je dosao na forum po savjet.
Sve nase dobronamjerni komentari kao i sale ce razmotriti. Cini mi se da je takav tip. Imam osjecaj da ce uspjeti srediti ovo sa zenom. Naravno, uz malu pomoc strucne, objektivne osobe.
I mi smo svi bili u ovakvoj ili slicnoj fazi braka kad smo zbog problema u komunikaciji mislili da je smak naseg bracnog svijeta. Kad se samo sjetim sta je meni sve znalo zasmetati a on jadnik i nema pojma da mi smeta user posted image

Novi forumas, javi nam kako se prodje user posted image

clock-img

05.07.2014, 23:48

clock-img

Silere

pencil-img

8

Čitam i iskreno ne znam šta da kažem. Toliko ste zaključaka donijeli o meni, da se pitam da li postoji osoba u koju se sve to može ugurati a da nije serijski penzionisani ubica koji svoje žrtve ubija usisivačem.

Hvala na podršci onima koji su se suzdržali od nagađanja i podijelili svoje iskustvo - što je i osnovno što sam želio čuti, mada eto naslušah se svačega.

clock-img

05.07.2014, 23:51

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Silere

Čitam i iskreno ne znam šta da kažem. Toliko ste zaključaka donijeli o meni, da se pitam da li postoji osoba u koju se sve to može ugurati a da nije serijski penzionisani ubica koji svoje žrtve ubija usisivačem.

Hvala na podršci onima koji su se suzdržali od nagađanja i podijelili svoje iskustvo - što je i osnovno što sam želio čuti, mada eto naslušah se svačega.

user posted image user posted image

clock-img

06.07.2014, 00:18

clock-img

saritaa

pencil-img

-109

e jesi nas'o dje ces sajvete traziti...ovdje ti je za svaki bracni problem rijesenje razvod user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

clock-img

06.07.2014, 00:21

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

na kraju ce skontati da pored nas ovakvih laprdavih njegova ženica je suho zlato user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

06.07.2014, 00:22

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: saritaa

e jesi nas'o dje ces sajvete traziti...ovdje ti je za svaki bracni problem rijesenje razvod user posted image

Nemoj tako.
Ima nas i boljih, koji ne savjetuju vjencanje uopste. user posted image

clock-img

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Silere ne srdi se za šalu...
tako ti je to sa puno žena...eto tebi belaj sa jednom tvojom voljenom što si je sam birao...a zamisli sad nas 20 ovdje namah i odjednom :)
al pazi...ovo je sve opuštena varijanta nas...znači negdje smo se ispuhaleuser posted image ...i zauzele internet konekciju u svom domu...ha sms ha internet...a djeca su nas sve i jednu ovdje spojila :)))i sva su nam živa i zdrava i uz brdo prava....
pa eto neka ti i to bude vodilja u mislima od dnevnog do spavaće :D

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

na kraju ce skontati da pored nas ovakvih laprdavih njegova ženica je suho zlato user posted image

user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

06.07.2014, 00:23

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: saritaa

Pa on to i hoće.
I tema mu se zove Razvod ili ne, neće da ide brašnom savjetniku, otišao u drugu sobu, neće da komunicira sa ženom...
Super mu došla ova tema i RR da mu kažemo :Razvedi se jarane!

clock-img

06.07.2014, 00:24

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

kad joj noćas uleti u spavaću i kaže'' ženo na sve pristajem dobro sam prošlo šta se sve udavalo...'''user posted image
il će ''hodži'' sihre da mu skida gdje je na nas ograjisouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.07.2014, 00:25

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kad joj noćas uleti u spavaću i kaže'' ženo na sve pristajem dobro sam prošlo šta se sve udavalo...'''user posted image

user posted image

03.04.`08

clock-img

06.07.2014, 00:26

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Stvarno, sta bi covjek rekao da mu zena po citav dan na forumu laprda! Dobro mene ovaj moj trpi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

06.07.2014, 00:27

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

brašnom savjetniku

user posted image

To ono, koju vrstu brasna da uzmem za tanke kore? user posted image user posted image

clock-img

06.07.2014, 00:28

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

Stvarno, sta bi covjek rekao da mu zena po citav dan na forumu laprda! Dobro mene ovaj moj trpi

zamisli jaraneuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.07.2014, 00:29

clock-img

ziki

pencil-img

1815

o Bože user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

06.07.2014, 00:29

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

brašnom savjetniku

user posted image

To ono, koju vrstu brasna da uzmem za tanke kore? user posted image user posted image

E hebiga, lapsus tipkususer posted image

A s obzirom da nema sexa, preporučujem mekouser posted image

< Poruku je uredio MicoTico -- 6.7.2014 0:30:48 >

clock-img

06.07.2014, 00:30

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: MicoTico

brašnom savjetniku

user posted image

ne može se gledati u Robena i tipkati ženo user posted image

03.04.`08

clock-img

06.07.2014, 00:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: MicoTico

brašnom savjetniku

user posted image

A s obzirom da nema sexa, preporučujem mekouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

06.07.2014, 00:32

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

ne može se gledati u Robena i tipkati ženo user posted image

sve sa produžecimauser posted image

clock-img

06.07.2014, 00:34

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

Silere ne srdi se za šalu...
tako ti je to sa puno žena...eto tebi belaj sa jednom tvojom voljenom što si je sam birao...a zamisli sad nas 20 ovdje namah i odjednom :)
al pazi...ovo je sve opuštena varijanta nas...znači negdje smo se ispuhaleuser posted image ...i zauzele internet konekciju u svom domu...ha sms ha internet...a djeca su nas sve i jednu ovdje spojila :)))i sva su nam živa i zdrava i uz brdo prava....
pa eto neka ti i to bude vodilja u mislima od dnevnog do spavaće :D

user posted image

Zadnji članci

article-img