cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli

clock-img

23.07.2014, 09:30

clock-img

lovepower

pencil-img

326

oo mishkice postavi nam sliku male mladenke user posted image user posted image
marinci ja bih komplet posteljinu sa ogradicom sa svim ima li toga u jysku?

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

clock-img

23.07.2014, 09:36

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

E toga nema u jsku bar ja nisam primjetila,ali imas u bimacu lijepih i raznih cijena zavisi sta trazis,a ima i u adaxu al su oni poskupi bas.

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

23.07.2014, 09:42

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Jutro drage moje,da se i ja ovdje javim user posted image

Kod nas standardo ,jos koji dan i ulazum u 7. mjesec aBduser posted image ,polako guramo user posted image

Esmice cestitke na bebici,ti si to hrabro odradilauser posted image

Mishkice daj nam sliku haljinice,ja uzivam da gledam haljinice i ja sam Ajni gledala neki dan da joj uzmem za sklu,ali nista mi se nije dopalo,ili su previse sarene ili obicne,pa valjda cu nesto naci user posted image
Lowepover ako hoces komplet ogradicu pogledaj u Zeki na Otoci,a imas i u Amku,a te kvalitetnije su ti oko 80 km, pa na dalje, ja sam A uzela tako joj cijena bila negdje,stajala je A preko 2. godine,sad je dala zaovi ma ko nova,pa vidi user posted image

Marinci pa gdje si ti,jel te to jos mucnine zezaju,nikako da te popuste, a i mene je vec zgaravica pocela zezati,nikako mirna biti user posted image . Nego jesi li na FB da nam se tamo pridruzis u mahalanju user posted image

Ljubicice drago mi je da si se javila i da je sve ok proslo,uzivajte sad u novom clanu porodice user posted image

Ostale trudnice pozdravcic od nasuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

23.07.2014, 09:43

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Lovepower nasa forumasica zaha se pocela baviti sivenjem posteljina, pa ako hoces mogu ti poslati njen fb profil pa vidi, moze ti sasiti kako tebi odgovara i po dimenzijama i mozda ima materijal koji ti trazis. Ja sam kod nje kupila pravi vuneni jorgancic za djecaka po dimenzijama koje su meni odgovarale. user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

23.07.2014, 09:55

clock-img

lovepower

pencil-img

326

Bambi posalji mi fb profil stavi ga ovdje javno mozda jos neka zenica nadje nesto sto joj treba,ja bih obicnu pamucnu posteljinu u kompletu sa ogradicom da je baby zelena boja a pogledat cu u zeki i amku nije 80 skupo uopste a gledala sam u adaxu i nemaju to sto trazim jedna bijela mi se svidjela kontam gdje cu bijelo skroz,a trknut cu do bimaca

clock-img

23.07.2014, 10:17

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

NEW MAMA e da ja ti dalje kuburim s povracanjem i mucninom samo to sada krene cim jedem. nista mi gotovo ne pase pa dok ne povratim nema mi mira.
KAko si ti ?raste li pupo?veseli li se curica braci?
OVaj moj obicno mazi pupu i raduje se al kad ga. za nesto zaruzim odma govori nisam ja pogani pogan ti je taj mali u stomaku hahah.
A u kakvoj ste to vi fb grupi,imam i ja profil al nisam bas nesto aktivna ponekad uletim i prelistam .

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

23.07.2014, 10:18

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

NEW MAMA e da ja ti dalje kuburim s povracanjem i mucninom samo to sada krene cim jedem. nista mi gotovo ne pase pa dok ne povratim nema mi mira.
KAko si ti ?raste li pupo?veseli li se curica braci?
OVaj moj obicno mazi pupu i raduje se al kad ga. za nesto zaruzim odma govori nisam ja pogani pogan ti je taj mali u stomaku hahah.
A u kakvoj ste to vi fb grupi,imam i ja profil al nisam bas nesto aktivna ponekad uletim i prelistam .

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

23.07.2014, 10:29

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

hej drage moje kako ste mi
marincii joj bas mi te zao,moja kuma je patila s mucninama dok se nije porodila,nadam se da ti neces toliko dugo,meni je i ono par sedmica ko godina se oduzilo user posted image
esmica nam se porodila,kako ona to strucno hahaha,drago mi je da je sve ok proslo a jedva cekam da nam napise svoju p. pricu
ljubicica uziva s djecicom,navrati ti nama ovdje,nemoj nas zaboravljati user posted image
binanina user posted image za bebicu,ako moras CR,bolje nego da se patite ti i user posted image ,ja se na bolove vec navikla,dok. kaze normalno je to,ako puno boli malo se smiri lezi na bok,sve dok nema krvarenja to je ok,pa eto valjda znaju i oni nesto haha user posted image
ja jutros ustala gladnaaa a nista mi se nejede,idem oprati jos koji prozor,mada kisa nam pada ali moram sad dok mi je seka tu,lakse mi puno...

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

23.07.2014, 10:53

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

https://www.facebook.com/#!/pages/Pamu%C4%8Dne-posteljine/400372746691496?fref=ts

Ovo je profil za predivne posteljine, ako kome treba :)

clock-img

23.07.2014, 10:55

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Esmice legendouser posted image hajd odaraj sad, podmirila si porodicu s gaćama i ostalimuser posted image drago mi je da je sve okejuser posted image

Bambi hvala na pitanju, ja sam super, ne piše mi se o mojim user posted image jer mi bude žao ovih ženica koje kubure sa mučninama, niskim nošenjem, bajama i sluser posted image Hoćemo li i nas dvije imati lahke porode kao Ljubičica i Esmicauser posted image

Lovepower samo nek su živi i zdravi a ostalo se da srediti.

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

23.07.2014, 11:45

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Almond ako Bog da hocemo sve, lagano se poroditi i sve ce biti cakum pakum. Razumijem te sta hoces reci user posted image I meni je zao sto se pate mucninama, ali ako Bog da brzo ce to sve biti iza njih.

clock-img

23.07.2014, 11:52

clock-img

lovepower

pencil-img

326

hvala Bambi user posted image user posted image
marinci posalji mi svoj fb profil da te dodam u prijatelje
almond ti i bambi cete se i lakse poroditi
hej pa vas 4 cete roditi djecacice svaka user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2014, 11:55

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Bit ce zetova za izabrati user posted image

clock-img

23.07.2014, 12:33

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Almond ako Bog da hocemo sve, lagano se poroditi i sve ce biti cakum pakum. Razumijem te sta hoces reci user posted image I meni je zao sto se pate mucninama, ali ako Bog da brzo ce to sve biti iza njih.

Amin!

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

23.07.2014, 12:46

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Pozdravcic :)

Jutros Lamija leti iz sobe i sva sretna "Ja na internetu odkako sam ustala" hahahha

Uglavnom internet je proradio, konacno :) sad mogu opet ovdje da visim user posted image

Esmice i ovdje da ti cestitam, stvarno svaka cas_t tebi kad si tako hrabra user posted image Cestitam rodjenje, da mu dragi Allah podari sve lijepote ovog svijeta a sacuva od svega sto je zlo,

Hej Lowerpower, jel bas mora biti zelenkasta i bez likova? Ima jedna medena bez boje sa Bambi na njoj 100% pamucna ali kosta 54 km u Jysk :)

< Poruku je uredio Skvo RR -- 23.7.2014 14:32:29 >

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.07.2014, 13:27

clock-img

lovepower

pencil-img

326

a jel dodju i ogradice i sve u kompletu

< Poruku je uredio Skvo RR -- 23.7.2014 14:32:10 >

clock-img

23.07.2014, 16:13

clock-img

vanchi88

pencil-img

835

zene mene zbunjuju te sedmice i mjeseci
npr, ja sam 20 sedmica, jesam ja 5 mj ili sta? znam po sedmicama ali nikako da uhodam mjesece
od koje do koje sedmice je 5 mj, 6mj itd?

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

clock-img

23.07.2014, 17:35

clock-img

vilmica

pencil-img

-2

Lovepower imas i veliki izbor posteljina na Socijalnom, prodavnica se zove Maritoni. S desne stane glavne ceste, kad se ide iz pravca grada prema Ilidzi. user posted image

6.7.2013. Ljubav jedina
23.06.2014. Mamina sreca najveca, princeza H

clock-img

23.07.2014, 17:37

clock-img

vilmica

pencil-img

-2

user posted image

Vanchi88 po ovome sam ja racunala svoju trudnocu user posted image

6.7.2013. Ljubav jedina
23.06.2014. Mamina sreca najveca, princeza H

clock-img

23.07.2014, 17:55

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: vanchi88

zene mene zbunjuju te sedmice i mjeseci
npr, ja sam 20 sedmica, jesam ja 5 mj ili sta? znam po sedmicama ali nikako da uhodam mjesece
od koje do koje sedmice je 5 mj, 6mj itd?

prijavis se u kalendar trudnoce i svake sedmice tj ponedjeljka u sedmici dobijes info user posted image
http://www.ringeraja.ba/kalendar_trudnoce.html

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.07.2014, 17:58

clock-img

vanchi88

pencil-img

835

hvala vam
imam ja aplikaciju na telefonu ali ovdje vecinom prate nedelje ne mjesece pa se zbunim
znaci 5 mjesec sam eheh...
user posted image

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

clock-img

24.07.2014, 13:18

clock-img

bambi1

pencil-img

132

Ja se dvoumim dal da radim Betu nalaz da vidim dal ce se duplati pravilno ili da zakazem uz malo ranije, ne mogu da izdrzim do sljedeceg cetvrtkauser posted image

clock-img

24.07.2014, 13:51

clock-img

lovepower

pencil-img

326

ne znam sta da ti kazem,ako ce te smiriti radi betu jer taj stres kroz koji prolazis nije nikako dobar ni za tebe n za bebu
vilmice virkas,kako ste nam ti i Hena

clock-img

24.07.2014, 15:51

clock-img

Andy_Bec23

pencil-img

2980

Pa ako hoces uradi betu ili odi sutra na uzv i vidjet ces da ce se bebac vidjet vec ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

clock-img

24.07.2014, 15:57

clock-img

binanina

pencil-img

26

vanchi88 ja mjesece računam po datumu zadnje menstruacije. Npr, menstr. bila 23.3. jučer bio 23.7. i po tome se orijentišem nekako otprilike, što znači da sam trudilica puna 4 mjeseca hvala Bogu, počeli smo peti user posted image

bambi1 betu ako imaš prilike uradi, eto, dovoljno bar dva puta, neka bude razmak među njima 3-4 dana. I nemoj se sekirati uopće, jer se zna i za betu desiti da ti je niska, kao što je kod mene bila u početku. Ja kada sam pregledala na netu vrijednosti bete po sedmicama, ja se samo dodatno nasekirala jer je moja bila puno niža od normalne vrijednosti.
Tako da, ako budeš radila, bitno je samo uočiti taj porast aBd. želim ti svu sreću svijeta, da aBd srculence čuješ idući četvrtak, i da beta bude u dobrom porastu. Čuvaj se do tada.

Esmici sve čestitke i najljepše želje njoj i bebici, da budete dugo zdrave i žive i zajedno aBd. user posted image

Ostalim trudilicama sa mučninama želim poželjeti neka te mučnine već jednom prestanu, ja i ono par sedmica jedva izdržala, duša mi se naopačke više okrenula kad se sjetim... user posted image Budite jakeeee, nagrada će doći aBd. user posted image

Zadnji članci

article-img